spot_img
More

    Gourmet Cuisine: Νοστιμιά, υγεία και θρέψη στην πόρτα σου

    Επωφελήσου έκπτωσης 10% με τον κωδικό ATHHOT10 στο checkout της παραγγελίας σου στο gourmetcuisine.gr!

    Φαντάσου έναν κόσμο όπου το υγιεινό, πεντανόστιμο σπιτικό φαγητό φτάνει στη πόρτα σου αβίαστα και με τρομερή ευκολία. Έναν κόσμο όπου κάθε πιάτο αναβαθμίζει την αξία της διατροφής σου και υπόκειται σε αβυσσαλέα διασφάλιση ποιότητας από τεχνολόγους τροφίμων. Που κάθε μέρα κρύβει μια μικρή, gourmet γαστρονομική έκπληξη. Δεν είναι φαντασία, είναι μια πραγματικότητα που μπορείς να γευτείς και να απολαύσεις μέσω της Gourmet Cuisine. 

    Τα μενού είναι εξειδικευμένα για μαθητές και παιδιά που χρειάζονται ενέργεια και βιταμίνες για την ανάπτυξή τους, για ηλικιωμένους όπου απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στα γεύματά τους, αλλά και για αθλητές που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τη διατροφή τους, περιέχοντας πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, στοιχεία τα  οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των υψηλών τους επιδόσεων. Τέλος, παρέχονται vegan επιλογές για όσους ακολουθούν αυτόν τον βιγκανισμό ως τρόπο ζωής. Ακόμα, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

    Αφετηρία όλων οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που σε πλήρη σύμπνοια με την εντοπιότητα και την εποχικότητα θα σε θρέψουν και θα σε αναζωογονήσουν με τον πιο μοναδικό τρόπο, αλλά και η καινοτόμος αρωγή διατροφολόγου (Dr. Πωλ Φαρατζιάν, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), που προτείνει εβδομαδιαία μενού για αθλητές, ηλικιωμένους, παιδιά και vegans, και επιπλέον παρέχει δωρεάν συμβουλές. 

    Στην Gourmet Cuisine κάθε πιάτο κρύβει πίσω του ενδελεχή μελέτη, παραδοσιακές συνταγές που βιώνουν την ιδανική εκδοχή τους και σύγχρονους τρόπους παρασκευής που διασφαλίζουν μια διάρκεια ζωής 14 ημερών στο ψυγείο από τη στιγμή που θα τα παραλάβεις μέχρι να τα καταναλώσεις. Έτσι, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις το εβδομαδιαίο σου πλάνο, να πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου, και εντός 2 ημερών, να τα παραλάβεις ξενοιάζοντας όσον αφορά το αιώνιο ερώτημα του του «τι θα φάμε σήμερα». 

    Αναλόγως εποχής, θα ανακαλύψεις προτάσεις σε όσπρια, λαδερά, ψάρι και κρέας – τους ακρογονιαίους λίθους της μεσογειακής διατροφής – όπως και μενού νηστίσιμα, εορταστικά, κλπ.

    Δοκιμάσαμε παστίτσιο, με πλούσια αφράτη μπεσαμέλ και υπέροχα καρυκευμένο κιμά, γεμιστά από εκλεκτές, φρέσκες ντομάτες με μυρωδικά που συνοδεύονται από καλοψημένες πατάτες φούρνου, πεντανόστιμα σουτζουκάκια με πλούσια σάλτσα ντομάτας και αρωματικό ρύζι, όλα μια αποκάλυψη! Φανταστικές και οι χοιρινές μπουκίτσες με ρύζι, δεμένες με σάλτσα λεμονιού αλλά και τα γιουβαρλάκια με άνηθο και αυγολέμονο-έπος. 

    Και το σημαντικότερο; Όλα τα παραπάνω, με μέριμνα στην τιμολόγηση (η οποία είναι προς τα κάτω) για να μην εξαιρείται κανείς από την φροντίδα και την θαλπωρή ενός καλομαγειρεμένου, σπιτικού φαγητού. 

    Gourmet Cuisine τηλ. 2102201888
    www.gourmetcuisine.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Κολωνάκι: Η all-time αγαπημένη, trendsetter συνοικία της Αθήνας & οι hot διευθύνσεις της

    Το Κολωνάκι ήταν και παραμένει κλασικό. Πέρα από τη μεγάλη ιστορία του, σήμερα είναι μία από τις γειτονιές της...

    V for Vaping: Τα καλύτερα vape shops στην Αθήνα

    Τον Αύγουστο του 2015, ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (Public Health England) δημοσίευσε μια εκτενή αναφορά για τα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot