spot_img
More

    Burger AP Corner: Street γευστικές ιστορίες, γραμμένες από τον αγαπημένο μας Άκη Πετρετζίκη

    Το ξακουστό μπεργκεράδικο της Αγίας Παρασκευής κατηφορίζει προς το κέντρο, με μια «βαλίτσα» γεμάτη νέες προτάσεις και ανανεωμένο μενού!

    Κατεβαίνοντας την Περικλέους, στο κέντρο της Αθήνας οι όμορφοι πεζόδρομοι συνθέτουν ένα ξεχωριστό μωσαϊκό προτάσεων και εικόνων. Αν στρίψεις δεξιά στην οδό Ρόμβης θα βρεθείς σε έναν από αυτούς, που σου υπενθυμίζουν ότι η πολύχρωμη, πολυσυλλεκτική και «ζωντανή» καρδιά της Αθήνας έχει ακόμα μέρη που μπορεί να μην έχεις ανακαλύψει ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά.

    Εκεί θα βρεις το Burger AP Corner, την ολόφρεσκη – σαν τις πεντανόστιμες προτάσεις του – άφιξη, δια χειρός Άκη Πετρετζίκη, που ήρθε να μυήσει και να προσφέρει στους ανθρώπους του κέντρου το τέλειο street food! 

    Είναι γνωστό πλέον για τον αγαπημένο μας chef ότι το φαγητό είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Για τον λόγο αυτό στα πυρωμένα grill του Burger AP γράφονται καθημερινά ιστορίες ανείπωτου πάθους από τους φανατικούς λάτρεις του, που έχουν ανιχνεύσει και διαπιστώσει τη μοναδική γεύση, την ποιότητα και την προσοχή που έχει προσδώσει, σ’ ένα κατά τ’ άλλα fast φιλοσοφίας – «εστιατορικής» όμως φροντίδας – food. Ο Άκης, άλλωστε, σε κάθε project του μας έχει συνηθίσει (και καλομάθει) με προτάσεις για κάθε γούστο.

    Ο νέος χώρος στο κέντρο φύσηξε… αέρα ανανέωσης και στο μενού του Burger AP Corner. Σαφώς, εδώ θα βρεις τα «γνώριμα» και εμβληματικά πλέον ομώνυμα Burger AP, με 180 γρ. pure μοσχαρίσιο κιμά, cheddar, AP sauce (με συνταγή επτασφράγιστο μυστικό!), mayo, ντομάτα και iceberg ή τα λαχταριστά Chicken Burgers, με τραγανό κοτόπουλο παναρισμένο με 18 μπαχαρικά(!), curry mayo, ντομάτα και iceberg (σε χειροποίητα buns ζυμωμένα με μαύρη μπίρα), όμως το Burger AP Corner επιφυλάσσει και (νέες) εκπλήξεις που εκτοξεύουν την απόλαυση στα ύψη!

    Ένα παράδειγμα, τα 3 αφράτα, γευστικά και απείρως χορταστικά bao buns, που θα βρεις σε παραλλαγές όπως το Teriyaki Pulled Pork, με σιγοψημένο χοιρινό μπούτι με σουσάμι, φρέσκο κρεμμυδάκι και αγγούρι, το Spicy Chicken με καραμελωμένο μπούτι κοτόπουλου (μια αποκάλυψη!) ή το Vegetarian με stir fry λαχανικά και sweet chilli. Όλα, ελαφριά σαν σύννεφο και ταυτόχρονα χορταστικά σαν λουκούλειο γεύμα!

    Και τα burgers όμως, με αφετηρία τα κλασικά, επανεφευρίσκονται με νέες γεύσεις και συνδυασμούς όπως π.χ. το Truffle, με cheddar, μανιτάρια portobello και truffle mayo ή το Spicy Burger, με cheddar και sriracha sauce, όπως μόνο ένας επιδέξιος και χαρισματικός chef μπορεί να εμπνευστεί!

    Στο μενού θα βρεις επίσης φρέσκες σαλάτες, σε street, to-go εκδοχές, όπως η εξαιρετική Spicy Chicken Salad, που περιλαμβάνει καραμελωμένο φιλέτο κοτόπουλο, πλαισιωμένο από mix λαχανικών, cheddar, κόλιανδρο και lime dressing ή την ιδανική-για-vegans Superfood Salad, με κινόα, φακές, αβοκάντο, lime dressing και ξηρούς καρπούς.

    Καθημερινά θα ανακαλύψεις κάτι «ημέρας», που μπορεί να είναι ένα limited edition burger, μια ζεστή, healthy σούπα ή ένα pop-up γλυκό. Ρώτα στο ταμείο για περισσότερες πληροφορίες! Σαφώς, όλα του τα καλούδια μπορείς να τα απολαύσεις και στο γραφείο ή στο σπίτι, με delivery μέσω efood και Wolt. 

    Burger AP Corner
    Ρόμβης 9, Αθήνα, τηλ. 2103221163
    Ελβετίας 16, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2106083607
    www.burgerap.com 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα bars στην Αθήνα: Που θα πιείς δροσερά cocktails που ανεβάζουν τον πήχη

    Η Αθήνα, τη νύχτα βιώνει μια μεταμόρφωση η οποία οφείλεται σε κύριο βαθμό στα bars της. Στα φώτα, στις...

    Εξάρχεια: Η πιο ζωντανή (και πολυσυλλεκτική) γωνιά της πόλης είναι ένα ψηφιδωτό προτάσεων για όλους

    Κατ’ εξοχήν… επαναστατική, µε έντονο ταµπεραµέντο, γεµάτη γκαλερί, τυπογραφεία, κέντρα τέχνης και πολιτισµού, µια πόλη µέσα στην πόλη που...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot