spot_img
More

    Luv n Roll House: Δημιουργικότητα στη γεύση, το πνεύμα και το σώμα, στην καρδιά της Αθήνας

    «Ποτέ μην υποτιμάς τους δημιουργικούς ανθρώπους και τα βάθη στα οποία μπορούν να φτάσουν», τραγούδησε κάποτε η Roisin Murphy κι ο στίχος αυτός για κάποιο λόγο έχει γίνει το motto μου για κάθετι που στο DNA του έχει την πρωτοτυπία, την φροντίδα, τη δημιουργικότητα και την κουλτούρα. Το Luv n Roll House βάζει τσέκ σε όλες τις παραπάνω συνθήκες, αφού αποτελεί μια νέα άφιξη που σε κάθε έκφανσή της – από το πεντανόστιμο brunch μέχρι τα αναζωογονητικά cocktails κι από τα καλοζωγραφισμένα tattoo μέχρι τα feel good ρούχα – με ό,τι κι αν «καταπιάνεται» έχει κοινή συνισταμένη την τέχνη. Την τέχνη, που είναι άλλωστε μια οικουμενική γλώσσα, είτε είναι η τέχνη της μαγειρικής, της γραφιστικής, της μουσικής, του χορού, της λογοτεχνίας. 

    Μετά το Luv n Roll στα Μελίσσια λοιπόν, το ξακουστό τατουατζίδικο με τα αμέτρητα side projects που ομόρφυναν το σώμα αλλά και το νου μας, σειρά έχει η κουζίνα κι η μπάρα με τελικό αποδέκτη το στομάχι μας. Κι όλα αυτά, στην πιο νεανική γειτονιά της Αθήνας – στου Ψυρρή – εκεί όπου οι ωραίες γεύσεις φαίνεται να είναι πιο απαραίτητες από οπουδήποτε αλλού, το Luv n Roll House ήρθε με φρέσκιες ιδέες, πλήθος comfort προτάσεων κι ένα well-priced κατάλογο για να νοστιμέψει κάθε στιγμή της ημέρας (και της νύχτας) σου.

    Υπό το «άγρυπνο βλέμμα» του «Eternal Luv», του technicolor mural του GERA1 που φώτισε με το χρώμα του πριν λίγους μήνες την οδό Καραϊσκάκη και κοσμεί την ταράτσα του Luv n Roll House, εδώ καθημερινά οι αισθήσεις οξύνονται, η «ζωή» επιστρέφει στις φλέβες σου, η ελπίδα αναζοπυρώνεται και η γεύση απογειώνεται. Ένας πολυχώρος inclusive, «αγαπησιάρικος», με μια απ’άκρη σ’άκρη μπάρα, στην οποία λαμβάνει χώρα η μυσταγωγία των cocktails με bar leader τον mixologist Γιάννη Κουτσουράδη, με μια κουζίνα τα ηνία της οποίας έχει ο χαρισματικός chef Αλέξανδρος Αποστόλου, που εμπνεύστηκε έναν ειδικό κατάλογο για delivery που θα ισχύει όσο το Luv n Roll House λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και που μας δίνει κι ένα γερό sneak peek για όσα θα δοκιμάσουμε αργότερα στην ταράτσα με την breathtaking θεά στην Ακρόπολη. 

    Τι θα βρεις στο Out of House Menu; Πλήθος προτάσεων για τους λάτρεις του brunch με ΠΟΠ προϊόντα (όπως αλμυρά pancakes με κρέμα ανθότυρου – γραβιέρας, αυγό, σαλάμι Λευκάδος και σχοινόπρασο ή το healthy αβοκάντο toast με πουρέ αβοκάντο, καπνιστό σολομό, παρμεζάνα και αφυδατωμένο κρόκο), πληθωρικά burgers σαν το Hawaiian, με pulled pork, cheddar, confit ανανά, avocado και chutney από jalapenos αλλά και al dente ζυμαρικά που βιώνουν την ιδανική εκδοχή τους, όπως τα Linguini με απάκι Κρήτης ή τα Rigatoni Pesto, με pesto φουντούκι και σπανάκι, ψητό κατσικίσιο τυρί και baby ρόκα (μια αποκάλυψη!)

    Ανοιχτό από το πρωί, το Luv n Roll House φροντίζει για τον καφέ σου, με specialty χαρμάνια που θα σε ενθουσιάσουν τόσο στην κρύα όσο και την ζεστή version τους, Protein Smoothies, χειροποίητα γλυκά όπως το Luv n Role, που αποτελείται από τρυφερά σουδάκια με κρέμα patisserie αρωματισμένη με τόνκα και περιχύνεται με σάλτσα σοκολάτας gianduja (κολασμένο!) 

    Στα κυρίως, θα βρεις πολλές keto προτάσεις που έχουν προκύψει σε συνεργασία με τον διατροφολόγο Γιάννη Κωτσή (μελλοντικά θα περιγράφεται στον κατάλογο και η θρεπτική και θερμιδική αξία κάθε πιάτου). Από το Keto Bowl Κοτόπουλο, με κινόα, γλυκοπατάτα, πιπεριές και kale μέχρι το Rib Eye Black Angus που σερβίρεται με σάλτσα verde και chips γλυκοπατάτας, το Luv n Roll House έχει κάτι για όλους. 

    Τίποτα λιγότερο και σίγουρα πολλά περισσότερα από ένα team που είναι masterminds και που δίνονται σε αυτό που κάνουν με Luv και πάθος, Roll-άροντας ιδέες σε ταχύτητα φωτός, πλάθοντας και σκαλίζοντας τη γεύση σαν πλαστελίνη, δημιουργώντας νέα πράγματα που είναι εξ’ορισμού προορισμένα να αγαπηθούν και να αγκαλιαστούν. Αυτό είναι το νέο κύμα Ελλήνων επιχειρηματιών, που ήρθαν να ταρακουνήσουν τα λιμνάζοντα νερά της ανέμπνευστης αυτής πόλης. 

    Luv n Roll House
    Καραϊσκάκη 14, Αθήνα, τηλ. 2114182422
    luvnroll.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Καλλιθέα: Η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας είναι γεμάτη (κρυμμένους) θησαυρούς

    Η Καλλιθέα αποτελεί ένα από τα πολλά προάστια της Αθήνας, το οποίο βρίσκεται νότια των Αθηνών. Ως δήμος ανήκει...

    Τα αγαπημένα μας pet shops: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Τα τελευταία χρόνια όλοι μας συνειδητοποιούμε ολοένα και περισσότερο το μεγαλείο της σχέσης μας με τα ζώα, την ανάγκη...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot