spot_img
More

    Barberia Atenes: Η πιο αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης και αγορών στο Ψυχικό

    Το αγαπημένο barber shop του Ψυχικού επανεφευρίσκεται, ανανεώνεται και πλαισιώνεται από νέες καινοτόμες υπηρεσίες, όπως μεταφορά με λιμουζίνα ή private tailoring για τον ασυμβίβαστο άντρα που δεν αρκείται στο μέτριο

    Μία από τις θεμελιώδεις αρχές του marketing είναι ότι το rebranding σε ένα αγαπημένο προϊόν ή υπηρεσία θα πρέπει να γίνεται αυστηρά και μόνο όταν αυτό το προϊόν ή η υπηρεσία έχει κάτι νέο να επικοινωνήσει, έχει αναβαθμιστεί ή έχει «φρεσκάρει» κάθε πτυχή της ύπαρξής του. Στο Barberia Atenes – formely known as Barberia 1930 – όλες οι παραπάνω συνθήκες ισχύουν, αφού το αγαπημένο μας μπαρμπεράδικο στο Ψυχικό ετοιμάζεται να βιώσει το «δεύτερο κύμα» της επιτυχίας του. Μιας επιτυχίας απολύτως δικαιολογημένης, αφού ανέκαθεν – από τότε που άνοιξε το 2017 μέχρι και σήμερα – έχει συνηθίσει τους επισκέπτες του σε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που εκτοξεύουν την έννοια «πάω για κούρεμα ή γένια» σε άλλες, premium διαστάσεις. Γιατί το Barberia Atenes δεν περιορίζεται στα στενά πλαίσια ενός κουρέματος ή ενός τριμαρίσματος.

    Συνειρμικά μας έρχεται στο νου αυτό που έγραψε κάποτε η συγγραφέας Ann Landers «Το class είναι μια αύρα αυτοπεποίθησης με την απουσία της έπαρσης. Δεν φοβάται ποτέ. Είναι η αυτοπειθαρχία κι η αυτογνωσία. Είναι η σιγουριά πως μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα στη ζωή». Ακριβώς αυτό το boost που θα αισθανθείς δηλαδή μέσα από μια αναζωογονητική εμπειρία με αρχή-μέση-τέλος που στόχο έχει να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή σου – μια εμπειρία για τον άντρα του σήμερα που δεν συμβιβάζεται με το μέτριο και που έχει σφυριλατημένο στο DNA του το να ξεχωρίζει, στο Barberia Atenes.

    Από την στιγμή που θα το επισκεφθείς, θα αισθανθείς ότι είσαι μέλος ενός gentlemen’s club όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Art Deco περιβάλλον με έντονες επιρροές από την Ιταλία του φουτουρισμού, στο μπλε της ηρεμίας, ένα bar απ’άκρη σ’άκρη στο οποίο θα μπορούσες να φανταστείς τον Frank Sinatra να απολαμβάνει ένα παλαιωμένο whisky Dewar’s με τον Dean Martin. Στρογγυλές γωνίες, πολυτελείς λεπτομέρειες, η χρήση high-end υλικών, συνθέτουν ένα πολυτελές σκηνικό, με μια κατάφυτη αυλή που σε απομονώνει από τους ρυθμούς του προαστίου και σε βάζει σε mood ανανέωσης και χαλάρωσης.

    Η νέα ταυτότητα του Barberia σηματοδοτεί μια νέα εποχή καινοτόμων για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσιών: Στο www.BarberiaAtenes.gr σου παρέχεται η δυνατότητα να εξασφαλίσεις την μεταφορά σου από και προς το κατάστημα μέσω της eLimo Luxury Services με λιμουζίνα(!), να επωφεληθείς προνομίων από μεγάλες, ηχηρές συνεργασίες, να ψωνίσεις επώνυμα, επιλεγμένα προϊόντα περιποίησης, ακόμα και να κλείσεις ραντεβού με το ράφτη της Truman Clothiers για το επόμενο sur-mesure κοστούμι σου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πάνω όροφο. Εκεί, μπορείς να κάνεις customise στα μέτρα σου το ρούχο της επιλογής σου, με μοναδικά υφάσματα και classy σχέδια που εναλλάσσονται κάθε τόσο στις επιταγές των εξελίξεων. Αν ένα κουρείο είναι πάντα στην αιχμή των εξελίξεων κι έχει διάθεση να προσφέρει πραγματικά το καλύτερο στους απαιτητικούς επισκέπτες του, αυτό είναι το Barberia Atenes!

    Το team του αποτελείται από μερικούς από τους πιο έμπειρους και δημιουργικούς μπαρμπέρηδες στην Ελλάδα, που έχουν «ακονίσει» τα ψαλίδια τους σε πλήθος επωνύμων, αθλητών και επιχειρηματιών. Η «ανατολίτικη περιποίηση» αλλιώς γνωστή ως hot towel shave με φαλτσέτα, εδώ εκτελείται στην πιο αυθεντική της μορφή, σχεδόν μυσταγωγικά. Είναι μια διαδικασία που κάθε άντρας οφείλει να κάνει στον εαυτό του δώρο, με θεαματικά αποτελέσματα στο ξύρισμα και στην επιδερμίδα. Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια θεραπεία προσώπου, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του, με χρήση των πιο τεχνολογικά εξελιγμένων, σύγχρονων προϊόντων.

    Στο «μέτωπο» του κουρέματος, και με δεδομένο ότι αυτό είναι καθοριστικό στοιχείο της εμφάνισης του καθενός μας, στο Barberia Atenes η εικόνα σου είναι προτεραιότητα, και το αποτέλεσμα εγγυημένο. Η ομάδα του όχι μόνο θα σε συμβουλεύσει βάσει της μορφολογίας του προσώπου σου ποιο κούρεμα θα αναδείξει τη μοναδικότητά σου, αλλά θα διαγνώσει το τριχωτό σου (λιπαρότητα, ξηροδερμία, αραίωση) και θα σε «κουράρει» με τα αντίστοιχα προϊόντα (τα οποία μπορείς να προμηθευτείς και για το σπίτι).

    Στον χώρο θα βρεις επίσης αρώματα Aqua Di Parma και τα βρετανικά Penhaligons, χειροποίητα ιταλικά γυαλιά The Bespoke Dudes Eyewear, προϊόντα περιποίησης από την Lab Series, κ.α. Μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και αγορών που λειτουργεί θεραπευτικά στην ψυχή του άντρα και ολοκληρώνεται με ένα εξίσου εξαιρετικό ποτό Dewar’s. Σύντομα θα το δεις να ανοίγει τα φτερά του και για το Βασίλειο του Μπαχρέιν, με στόχο να μεταλλαμπαδεύσει κι εκεί την υπεραξία της απόλυτης αντρικής περιποίησης.

    Barberia Atenes
    Δημ. Βασιλείου 5 & Περικλέους, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106721930
    www.BarberiaAtenes.gr | Facebook Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι 15 λόγοι που η δυτική πλευρά της Αθήνας θα κρατάει πάντα τα σκήπτρα της τέλειας εξόδου!

    Το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η Πετρούπολη, το Χαϊδάρι έχουν τον δικό τους κώδικα στη διασκέδαση. Εδώ ο κόσμος δεν...

    Τα καλύτερα delivery του κέντρου: Η πιο εκρηκτική «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Υπό τον ξεριζωμό του dining in που έχει προκύψει από τα απανωτά lockdowns, η πόλη ανατρέχει στα delivery apps,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot