spot_img
More

    Serial Grillers: Κατά συρροήν… βιρτουόζοι στην απόλαυση!

    Το καλό το burger δεν χρειάζεται φανφάρες, δεν χρήζει ανάλυσης κάτω από το μικροσκόπιο και η νοστιμιά του δεν μπορεί να περιγραφεί σε ένα απλό κείμενο. Είναι απλά τέλειο. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα burgers των Serial Grillers: είναι ζουμερά και πληθωρικά, φιλοξενούν στα buns τους ενδιαφέροντες αλλά και πρωτότυπους συνδυασμούς σε υλικά, και μια μπουκιά αρκεί για να καταλάβεις το μεγαλείο τους. 

    Πρωτοάνοιξαν τις πόρτες τους το 2018 στην πλατεία Ηρακλείου και η φήμη τους δεν άργησε να διαδοθεί σαν έκτακτο δελτίο στους λάτρεις του ποιοτικού street food. Ήταν φυσικό, κατόπιν απαίτησης του κοινού να επεκταθούν και με 2ο κατάστημα στο Γαλάτσι, το οποίο μάλιστα άνοιξε πριν λίγο καιρό. 

    Στον κατάλογό τους θα βρεις burgers που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, με επιλογές σε μοσχάρι, προβατίνα αλλά και κοτομπουκιές. Τα μπιφτέκια τους φτιάχνονται στο χέρι από καθαρό, 100% μοσχαρίσιο κιμά, όπως και οτιδήποτε άλλο άλλωστε – από την Coca Cola sauce που ξεχωρίζει, το falafel στο ομώνυμο burger, το σιγανομαγειρεμένο χοιρινό pulled pork και κάθε άλλη παρασκευή. 

    Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η απίστευτη σχέση ποιότητας-ποσότητας-γεύσης-τιμής, αφού κάθε μερίδα είναι μια μικρή υπερπαραγωγή, τιμολογημένη όμως προς… τα κάτω. Μας ενθουσίασε το λαχταριστό Umami, στο οποίο το μοσχαρίσιο μπιφτέκι, η ντομάτα, και το iceberg, δημιουργούν σε συνδυασμό με τη μαγιονέζα με λάδι τρούφας, τα ψητά πλευρώτους και την κρέμα κατσικίσιου τυριού ένα μαγικό σύνολο.

    Επίσης υπέροχο και πρωτότυπο είναι το Coca-Cola Burger, το οποίο βασίζει το όνομά του στην πεντανόστιμη ομώνυμη sauce, και περιλαμβάνει bacon, ντομάτα, iceberg, cheddar και onion rings (μια αποκάλυψη!) Στο παλμαρέ τους θα βρεις επίσης λαχταριστά ορεκτικά, αναζωογονητικές σαλάτες και πολλά ακόμα καλούδια, όπως τα μοναδικά του hot dogs.

    Όλα τα παραπάνω, μπορείς να τα συνδυάσεις με σημαντικές ετικέτες σε μπύρες, ενώ είναι δεδομένο ότι όλα τους καλούδια μπορείς να τα παραγγείλεις και στο σπίτι ή το γραφείο!

    Serial Grillers
    Νεότητος 4, Ηράκλειο, τηλ. 2102850004
    Τράλλεων 130, Γαλάτσι, τηλ. 2114181010
    www.serial-grillers.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Summer in the city: Αυλές, ταράτσες κι άλλα spots για ένα τέλειο καλοκαίρι στην Αθήνα

    Αν κάτι μας διδάσκουν τα καλοκαίρια στην πόλη (δεδομένου ότι αδειάζει και αποσυμφορίζεται), είναι ότι η Αθήνα είναι πανέμορφη...

    Περιστέρι: Μια πόλη που αξίζει να ζεις… και να βγαίνεις. Ό,τι πιο hot θα το βρεις εδώ

    Ο πολυπληθέστερος δήμος της Αθήνας είναι κι ο πιο ζωντανός και δραστήριος. Το Περιστέρι ήταν ένας από τους κύριους...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot