spot_img
More

    Pesto Pizza: Η νέα Ιταλική άφιξη στο κέντρο, που θα σε ενθουσιάσει 24/7

    Κάπου στις αρχές της Άνοιξης, κατηφορίζοντας την οδό Ιπποκράτους, στο ύψος της Ναβαρίνου, κάτι ασυνήθιστο μου κέντρισε την προσοχή. Στο σημείο που επί χρόνια στεγάζονταν το ιστορικό ζαχαροπλαστείο «Κοραής», οι εργασίες έδιναν και έπαιρναν, και μια ενδιαφέρουσας αισθητικής ταμπέλα, μαρτυρούσε πως κάτι πολλά υποσχόμενο «μαγειρεύονταν». 

    Πράγματι στις 24 Απρίλη, το Pesto έκανε το ντεμπούτο του στη γαστριμαργική σκηνή του κέντρου, με ιταλική  κομψότητα και αέρα που σε κερδίζουν στη στιγμή! Χώρος μίνιμαλ με χρώματα που ξεκουράζουν το μάτι, από την πολυλογία του κέντρου. Ένας πολύ ντιζαινάτος φούρνος να δεσπόζει στο χώρο πίσω από τη βιτρίνα που σε τραβάει από το διάβα σου στην Ιπποκράτους,  με τις θελκτικές πίτσες παρατεταγμένες τη μια δίπλα στην άλλη.Και βέβαια αναπαυτικές ξύλινες καρέκλες και τραπεζάκια έξω, για να απολύσεις τον καφέ, το γλυκό ή το γεύμα σου, δίπλα στις πυκνόφυτες γλάστρες.

    Το Pesto Pizza λειτουργεί 24/7 και σε δελεάζει με περισσότερες από 20 διαφορετικές γεύσεις φρεσκοψημένης πίτσας, χειροποίητα ζυμαρικά, πεϊνιρλί, σάντουιτς, σαλάτες, γλυκά και πίτες. Μεγάλη προσοχή στις πρώτες ύλες, δεξιοτεχνία στις τεχνικές και συνδυασμοί γεύσεων που προκαλούν κύματα απόλαυσης σε κάθε μπουκιά, είναι τα στοιχεία που συνέβαλλαν στην άμεση επιτυχία του Pesto.

    Ο καφές επίσης είναι εξαιρετικός, καθώς τόσο η ποιότητα του, premium blend της Illy, όσο και η τελευταίας τεχνολογίας καφετιέρα, σε συνδυασμό με το καλλιτεχνικό χέρι των baristι, εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα σε γεύση και άρωμα.

    Για τις μέρες που απλά θες να χαλαρώσεις στο σπίτι, παρέα με τέλεια πίτσα, καφέ ή ότι τραβάει η όρεξή σου, μπορείς να παραγγείλεις τηλεφωνικά ή μέσω e-food και η γνήσια απόλαυση θα φτάσει ταχύτατα στην πόρτα σου!

    Το Pesto Pizza ήρθε για να μείνει και να γράψει την δική του ιστορία, εκεί στη συμβολή Ιπποκράτους 35 και Ναβαρίνου, όπου η γεύση συναντά τη μαγεία.

    Pesto Pizza
    Ιπποκράτους 35, Αθήνα, τηλ. 2103636601
    www.pestopizza.gr | Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Christmas in Athens: 21 απολαυστικές προτάσεις για έξοδο, φαγητό, ποτό & γλυκό

    Χριστούγεννα. Η εποχή των παιδιών (και όσων νιώθουν παιδιά), των εντυπωσιακών φωτισμών, της ξεγνοιασιάς, των δώρων, των ατελείωτων φιλικών...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot