spot_img
More

    Τρεις κι ο Κούκος: Το πιο χαρούμενο μεζεδοπωλείο απογειώνει την απόλαυση

    Τα μεζεδοπωλεία θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι μια κοινωνική παράδοση, καθαρά ελληνική. Αποτελούν τα καθαρόαιμα κέντρα κοινωνικής δικτύωσης, φέρνοντας τον κόσμο κοντά με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που προκύπτει από τον συνδυασμό των μεζέδων με τα οινοπνεύματα και τη μουσική, που μετουσιώνονται σε κέφι. Δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείς μεζεδοπωλείο με την παρέα σου και να μη φύγεις με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια αίσθηση πληρότητας.

    Κάπως έτσι έχουν και τα πράγματα με το Τρεις κι ο Κούκος. Στέκι αγαπημένο των Χαλανδραίων και μη, βρίσκεται ίσως στο ωραιότερο σημείο της οδού Γυφτοπούλου, και σου κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον, με τα χρώματα, τη χαρούμενη διακόσμηση και το θετικό vibe που τόσο φυσικά εκπέμπει. Μετά την ανάπλαση της πλατείας μπορείς να απολαύσεις τα υπέροχα εδέσματα και αποστάγματα του, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Χαριτωμένες πέργκολες, στρογγυλά τραπεζάκια και πολύχρωμες καρέκλες, συνθέτουν ένα ευχάριστο σκηνικό που θα αγκαλιάσει με τον καλύτερο τρόπο εσένα και την παρέα σου, καθημερινά από το μεσημέρι που ανοίγει και ως τις βραδινές ώρες.

    Το ντεμπούτο έγινε το 2012 και στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης, ανανεώνει συχνά τους ωραιότατους μεζέδες του, έτσι ώστε να προσφέρεται στον κόσμο η απόλυτη εμπειρία της ευχαρίστησης.

    Πρώτες ύλες που αποτελούν τους γευστικούς πρέσβεις των απανταχού περιοχών της ελληνικής γης, όπως η γραβιέρα Κρήτης, ο καβουρμάς Σερρών, τα λουκάνικα από τη Θράκη και παραδοσιακές συνταγές, γίνονται τα στέρεα θεμέλια για πιάτα που ξεχειλίζουν νοστιμιά και κερδίζουν επιφωνήματα απόλαυσης.

    Χοιρινό μελωμένο με πουρέ πατάτας, φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια λιαστή ντομάτα και κάπαρη, μύδια καπνιστά με σάλτσα μουστάρδας, αλλά και τα κλασσικά του πια αγαπημένα πιάτα όπως το χειροποίητο τηγανόψωμο, τα κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κιμά αλλά και το κοτόπουλο γιαουρτλού είναι μερικές από τις υπέροχες δημιουργίες που συνοδεύουν με τον καταλληλότερο τρόπο, τη ρακί, το τσίπουρο, το κρασί ή την μπύρα.

    Δεν είναι τυχαίο γεγονός το ότι το Τρεις κι ο Κούκος έλκει ένα ετερόκλητο κοινό που γεμίζει τόσο τον βασικό χώρο όσο και τη πολύ γλυκιά γωνιά που πρόσφατα δημιουργήθηκε στην πλατεία. Έχει αυτό το περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις άνετος, χαλαρός και κυρίως ευπρόσδεκτος, καθώς το σέρβις σε περιποιείται άψογα, με ειλικρινή φροντίδα και γεύεσαι την ποιότητα σε οτιδήποτε κι αν δοκιμάσεις.

    Αν είσαι λάτρης του ιδιαίτερου μεζέ και θες να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία του μεζεδοπωλείου, τότε στον κούκο θα βρεις αυτό που ζητάς. Καθημερινά από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ!

    Τρεις κι ο Κούκος
    Γρηγορίου Γυφτοπούλου 3, Χαλάνδρι, τηλ. 2117259074
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Παγωμένη απόλαυση: Οι καλύτερες τζελατερίες της Αθήνας

    Παλιά από το 1686, ο Σισιλιάνος Francesco Procopio dei Coltelli άνοιξε το πρώτο καφέ στο Παρίσι, το Le Procope....

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά. Ένα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot