spot_img
More

    Le Notre: Μια βουτιά στα μυστικά της σοκολάτας, κι όχι μόνο!

    Στην Αθήνα, λίγα ζαχαροπλαστεία εκθέτουν το εργαστήριό τους όπως το Le Notre. Αυτή η ανοιχτή θέα από τον δρόμο, σε κάνει να χαζεύεις για ώρα την διαδικασία της παραγωγής και τις κινήσεις των σοκολατοποιϊών που δουλεύουν με αριστοτεχνία τη σοκολάτα, δίνοντας της διάφορα σχήματα, υφές και γεύσεις. Αυτή η θέα επίσης είναι που θα σε κάνει να περάσεις και το κατώφλι του, σε μια άνευ όρων παράδοση στα υπέροχα γλυκά του. 

    Το Le Notre είναι πραγματικό βασίλειο της σοκολάτας. Της πραγματικής, ποιοτικής σοκολάτας Βελγίου, που σου χαρίζει αυτή την ανεπανάληπτη γεμάτη γεύση της! Με τις καλύτερες πρώτες ύλες, διαρκή αναζήτηση για φρέσκες ιδέες και συνεχή εκπαίδευση, το μαγικό ζαχαροπλαστείο της Φιλολάου, έχει «κερδίσει» φίλους από όλη την Αθήνα, απλώνοντας τη σοκολατένια γοητεία του πέρα από τα όρια του Παγκρατίου! Και δεν είναι μόνο οι τεχνικές και οι άριστες πρώτες ύλες που κάνουν τη διαφορά. Είναι η προσοχή και η φροντίδα που μπαίνουν σε ότι παρασκευάζεται εδώ, είναι η από καρδιάς εξυπηρέτηση, από ανθρώπους χαμογελαστούς που αγαπάνε με ουσία αυτό που κάνουνε.

    Η πίστη στην αληθινή ζαχαροπλαστική, όπου όλα παρασκευάζονται από την αρχή, γίνεται καθημερινός οδηγός για την ομάδα του που δημιουργεί στο παρασκευαστήριο του Le Notre: από την πάστα υγείας με μους βελγικής σοκολάτας, το ξακουστό βελούδινο γαλακτομπούρεκο – φρέσκο σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης – τις τούρτες που θα λατρευτούν όπου και αν τις προσφέρεις, το τσουρέκι με παραδοσιακή συνταγή – μυρωδάτο και μαστιχωτό – κάθε δημιουργία εδώ είναι ένα καθημερινό ταξίδι στην έμπνευση, τη γνώση και την τεχνογνωσία. 

    Κάθε Χριστούγεννα, το Le Notre μεταμορφώνεται σ’ένα ροβανιέμι γιορτινών απολαύσεων, με τα εμβληματικά Ginger Bread σπιτάκια που απογειώνονται εμφανισιακά από τη φαντασία των patissiers, τα panettone που φτιάχνονται κατά τα πρότυπα των ιταλικών ομολόγων τους, τα μελομακάρονα με αγνό μέλι Ικαρίας και χυμό από ζουμερά πορτοκάλια Άργους και τους υπέροχους κουραμπιέδες που κάνουν κάθε μπουκιά ένα γευστικό όνειρο. Σοκολατένια σπιτάκια, Αγιοβασίληδες, Χριστουγεννιάτικα δεντράκια κατακλύζουν το κατάστημα, έτοιμα να χαρίσουν με την ομορφιά τους μια χαρούμενη νότα στο σπίτι σου αλλά και να σε γλυκάνουν με τον πιο όμορφο κι αξεχαστο τρόπο!

    Το Le Notre είναι η ποιότητα που σου προσφέρεται με την απλότητα και την οικειότητα της αυθεντικής ζαχαροπλαστικής. Γιατί μόνο έτσι η απόλαυση μπορεί να είναι εμπειρία και το γλυκό μια αληθινή απόδραση από την καθημερινότητα της γεύσης.

    Le Notre 
    Φιλολάου 128, Παγκράτι, τηλ. 2130223108
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    14 feelgood στέκια που θα σου φτιάξουν την ημέρα

    Η έξοδος στην Αθήνα δεν κρίνεται απαραίτητα πλέον από ένα ωραία στημένο μενού και μόνο. Η νέα εποχή έχει...

    «Μαμαδίσιες νοστιμιές»: Πού θα βρεις τα καλύτερα μαγειρευτά στην Αθήνα

    Το μαγειρευτό φαγητό ισούται με συναίσθημα. Με μνήμες. Με σωστή και υγιεινή θρέψη. Θρέψη από αυτές που ζεσταίνουν τα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot