spot_img
More

    Tylixto Greek Wrap Vouliagmeni: Ποιότητα και ζουμερή απόλαυση στα κάρβουνα

    Το γνωρίσαμε στην Αιόλου, αλλά η επιτυχημένη συνταγή βρίσκεται εδώ και κάποια χρόνια και στα νότια σε έναν χώρο με υπέροχη βεράντα με θέα τη θάλασσα και την ίδια ποιότητα που μας έκανε να το λατρέψουμε. Ο λόγος για το Tylixto Greek Wrap, που στα χρόνια που βρίσκεται στις επάλξεις έκανε πολύ κόσμο να αναθεωρήσει το «κεφάλαιο» σουβλάκι και συγκεκριμένα το πως αυτό μπορεί να σταθεί επάξια με άλλες κουζίνες, στην ποιότητά του, τη γεύση του, την θρεπτική του αξία. 

    Όταν διασφαλίζεις ποιοτικά την εφοδιαστική σου αλυσίδα με κρέατα πρώτης ποιότητας από κρεοπωλείο, όταν αποτιείς τον ανάλογο σεβασμό στον πελάτη σου με πατάτες κομμένες στο χέρι, όταν κάθε παρασκευή είναι κι αυτή χειροποίητη, από το φιλετάρισμα μέχρι τις σως κι όταν ισορροπείς με φανατική προσοχή στη λεπτομέρεια τις γεύσεις, τότε το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που μόνο να ενθουσιάσει μπορεί. Εξού και ο λόγος που το Tylixto Greek Wrap πάνω στην κεντρική πλατεία της Βουλιαγμένης, στην πολύ όμορφη οδό Αγίου Παντελεήμονος, είναι πάντα γεμάτο. 

    Καταρρίπτοντας το κλισέ του «λίγα και καλά», εδώ θα βρεις γύρους, καλαμάκια και γεύσεις που καθηλώνουν. Ζουμερά χοιρινά, πεντανόστιμα κοτόπουλα, κεμπάπ ζυμωμένα στο χέρι με την απλότητα του αλατιού και του πιπεριού, καθετί εδώ είναι αποτέλεσμα πολύχρονης εμπειρίας και ουσιαστικής αγάπης στο καλό φαί. Το παλμαρέ στο Tylixto Βουλιαγμένης πλαισιώνεται από black angus νοστιμιές, ιδιαίτερες κοπές αλλά και βέργες, που εγγυώνται και ένα τέλειο ψήσιμο, από τους πολύ εμπειρούς ψήστες. 

    Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα απολαύσεις σε πίτες παραδοσιακές, αραβικές ή σε μεγάλο ψωμί σάντουιτς, με μια σπιτική προσέγγιση που σπανίζει. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι vegan προτάσεις αλλά και κάθε αναζωογονητική σαλάτα, όπως η πλιγούρι, με ψητή μελιτζάνα, κολοκύθι, πολύχρωμες πιπεριές ή ο ντάκος με ολοκόκκινη, γλυκιά ντομάτα, τραγανά κριθαροκούλουρα Κρήτης, ελληνική φέτα ΠΟΠ και κάπαρη.

    Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις από τα ορεκτικά του που θα σε βάλουν στα πιο αδυσώπητα διλήμματα (εκτός αν τα πάρεις όλα), ανάμεσα στα οποία θα βρεις χωριάτικο τυροπιτάρι με μέλι, χειροποίητο λουκάνικο στα κάρβουνα, sticks κολοκυθιού με γιαούρτι μυρωδικών, μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα με θυμάρι, μαϊντανό και λαδολέμονο ή τις απίστευτες πατάτες τηγανητές με φέτα, που θριαμβεύουν μέσα στην απλότητα τους. 

    Οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τις μερίδες, όπως τα παϊδάκια κοτόπουλο, τα μπιφτέκια γαλοπούλας που σερβίρονται με συνοδευτικό της επιλογής σου, το φημισμένο ζουμερό κοτοσούβλι με πιπεριές. Τα burgers του, ένα κεφάλαιο μόνα τους, κοντράρουν επί ίσοις όροις ξακουστά μπεργκεράδικα και φημισμένα στέκια, με εμπνευσμένους συνδυασμούς, όπως το Black Angus Burger με cheddar, iceberg, ντομάτα, κρεμμύδι και λαχταριστή bbq sauce.

    Η Τσικνοπέμπτη, είναι μια ξεχωριστή μέρα γιορτής για το Tylixto Greek Wrap, όπου ετοιμάζεται ειδικό menu, που τιμάει την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Ζουμερά παϊδάκια, αρνιού ή κοτόπουλου, μπιφτέκια, καλαμάκια και λουκάνικα οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, με τα απαραίτητα υπέροχα συνοδευτικά, όπως τραγανά sticks κολοκυθιού και χειροποίητοι ντοματοκεφτέδες, χειροποίητες sauces, αλλά και φρεσκοκομμένες, δροσερές σαλάτες, δίνουν με την απίστευτη γεύση τους το απόλυτο νόημα της ημέρας.

    Το Tylixto Greek Wrap, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ποιοτική κρεατοφαγία στα Νότια αλλά και μια ολοκληρωμένα όμορφη εμπειρία, καθώς η υπέροχη θέα στη θάλασσα και το εξαιρετικό service, έρχονται να πλαισιώσουν αρμονικά τις ξεχωριστές γεύσεις.

    Tylixto Greek Wrap Βουλιαγμένη
    Αγίου Παντελεήμονος 15, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108960030
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot διευθύνσεις για ένα αξέχαστο καλοκαίρι (και φθινόπωρο) στην Αθήνα

    H μεγαλύτερη θερινή απόλαυση στην πόλη, είναι η ίδια η πόλη, που ευνοεί και ενθαρρύνει κάθε είδους εξορμήσεις, περιπάτους...

    Μήλος: Ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα

    Το ετερόκλητο των τοπίων της αλλά και η ομορφιά που εκπέμπει από άκρη σε άκρη, είναι τα στοιχεία που...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot