spot_img
More

    H αδιαπραγµάτευτη γοητεία της κλασικότητας στο Barberia Atenes

    Αν ο θεσµός των µοντέρνων barbershops ανθίζει στη χώρα µας τα τελευταία χρόνια, το Barberia Atenes προσφέρει κάτι παραπάνω από απλά µια υπηρεσία: Προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία, ένα ταξίδι στο χρόνο, την αποσυµπίεση που όλοι μας έχουµε ανάγκη, εκλεπτυσµένες παροχές και πρόσβαση σε boutique, καινοτόµες & tailor made προτάσεις για τον άντρα του σήµερα, που δεν συµβιβάζεται µε το µέτριο και που θέλει να ξεχωρίζει αβίαστα και ανεπιτήδευτα. 

    Δεν είναι τυχαίο ότι µετά από 5 χρόνια όταν ακούς Barberia Atenes, σου έρχεται στο µυαλό µια ευχάριστη νότα dolce vita, µε πρώτο στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει, µια διαχρονική διακοσµητική αντίληψη σε κοσµοπολίτικο περιτύλιγµα. Πανέµορφο και φιλόξενο περιβάλλον, εµπνευσµένο από την Art Deco σχολή, ένα luxurious σκηνικό µε έντονες επιρροές από την Ιταλία του φουτουρισµού. Χαίρεσαι το µπλέ που γαληνεύει, τις στρογγυλές γωνίες, την πολυτέλεια σε κάθε λεπτοµέρεια, τη χρήση µοναδικών υλικών. Η ίδια αισθητική και φιλοσοφία µεταφέρθηκε προσφάτως και στο Μπαχρέιν, όπου το Barberia Atenes άνοιξε τα φτερά του για νέους προορισµούς και εξωτικές περιπέτειες. 

    Έχει ένα bar, στο οποίο θα µπορούσες να φανταστείς τον Daniel Craig στο ρόλο του James Bond, στιλάτο µε το κοστούµι του, να απολαµβάνει ένα ποτό πριν το ραντεβού του για ένα ξύρισµα µε φαλτσέτα. Η «ανατολίτικη περιποίηση» αλλιώς γνωστή ως hot towel shave, εδώ βιώνει µια ιδανική εκδοχή, αφού εκτελείται σχεδόν µυσταγωγικά. Είναι µια διαδικασία που κάθε άντρας οφείλει να κάνει στον εαυτό του δώρο, µε θεαµατικά αποτελέσµατα στο ξύρισµα και στην επιδερµίδα. 

    Μετά είναι το κούρεµα – όχι το διεκπεραιωτικό – το κούρεµα που σέβεται τη µοναδικότητά σου, που έχει στόχο να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου, να σε φρεσκάρει, να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, µε λεπτοδουλειά, µε πυξίδα τη φινέτσα. Δεν είναι τυχαίο ότι η οµάδα του αποτελείται από µερικούς από τους πιο έµπειρους και δηµιουργικούς µπαρµπέρηδες στην Ελλάδα, που έχουν «ακονίσει» τα ψαλίδια τους σε πλήθος επωνύµων, αθλητών και επιχειρηµατιών. 

    Οι high end υπηρεσίες του πλαισιώνονται µε καθετί που θα ολοκληρώσει το look σου: µανικιούρ και πεντικιούρ σε privé χώρο, αποτρίχωση προσώπου µε κλωστή ή κερί, ανακουφιστικό ενυδατικό µασάζ στο πρόσωπο. Όντας πάντα στην αιχµή των εξελίξεων και µε διάθεση να προσφέρει πραγµατικά ανυπέρβλητες εµπειρίες στους απαιτητικούς επισκέπτες του, το Barberia Atenes σηµατοδοτεί µια νέα εποχή καινοτόµων για τα ελληνικά δεδοµένα υπηρεσιών.

    Στο www.barberiaatenes.gr σου παρέχεται η δυνατότητα να εξασφαλίσεις την µεταφορά σου από και προς το κατάστηµα µέσω της eLimo Luxury Services µε λιµουζίνα(!), να επωφεληθείς προνοµίων από µεγάλες, ηχηρές συνεργασίες, να παραγγείλεις επώνυµα, επιλεγµένα προϊόντα περιποίησης, όπως αρώµατα Aqua Di Parma, Penhaligons & χειροποίητα ιταλικά γυαλιά. Μέσω της σελίδας, μπορείς να κλείσεις το επόμενό ραντεβού περιποίησης με τον κουρέα της επιλογής σου. Στο Barberia Atenes έχεις επίσης τη δυνατότητα να κλείσεις συνάντηση µε το ράφτη της Truman Clothiers για το επόµενο sur-mesure κοστούµι σου στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο στον πάνω όροφο. 

    Ο Νοέµβρης είναι σηµαντικός µήνας για το Barberia Atenes και δεν πρέπει να τον χάσεις. Για µία ολόκληρη εβδοµάδα από τις 8/11 και µέχρι τις 16/11, εδώ θα λάβει χώρα το πιο σπέσιαλ Movember event της πόλης σε συνεργασία µε την εταιρεία Hawkins & Brimble. Μέρος των εσόδων της συγκεκριµένης εβδοµάδας, θα διατεθούν για έναν πολύ καλό σκοπό και πιο συγκεκριµένα στην Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία και στο κίνηµα Movember! Έλα µε το αφράτο µούσι σου για trimming, έλα για κούρεµα, έλα για ξύρισµα, έλα γιατί θα σε κεράσουν ποτό και finger food, θα περάσεις όµορφα και πάνω απ όλα θα συµβάλλεις σε έναν πολύ καλό σκοπό! 

    Έλα να ζήσεις την Barberia εμπειρία.

    Barberia Atenes
    Δημ. Βασιλείου 5 & Περικλέους, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106721930
    www.barberiaatenes.gr | Facebook Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Tα καλύτερα οπωροπωλεία της Αθήνας: Η φρεσκάδα της φύσης στο τραπέζι σου

    Το σύγχρονο μανάβικο μπορεί να μην είναι καθεστώς, είναι όμως σίγουρα η ασφαλής επιλογή για έναν άνθρωπο που αντιλαμβάνεται...

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

    Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot