spot_img
More

    Άγραφα 1977: 45 χρόνια γεμάτα ατελείωτες απολαύσεις, στην πιο εμβληματική οικογένεια ψητοπωλείων, στην Αθήνα

    Ο ακρογωνιαίος λίθος της ελληνικής street food παράδοσης, στέκεται επί δεκαετίες τώρα τι άλλο παρά το ξακουστό σε όλα τα πλάτη και μήκη της Γης, σουβλάκι. Το βασικό στοιχείο που πάντα έκανε εκ γεννήσεως της, αυτή την παράδοση, τόσο νόστιμη και περιζήτητη, είναι η απλότητα που μοναδικά προσφέρουν τα εκλεκτά και ολόφρεσκα υλικά. 

    Και αν νοσταλγείς εκείνες τις εποχές που ήσουν σίγουρος για την ποιότητα που έβρισκες τυλιγμένη στο σουβλάκι σου τότε σου προτείνουμε μια βόλτα στα Άγραφα. Όχι τα γνωστά του Βορρά, αλλά τα πασίγνωστα Άγραφα 1977, που θα βρεις σε κάποια από τις πιο λαοφιλείς γειτονιές της Αθήνας (Πατήσια, Ν. Σμύρνη, Κάτω Πατήσια, Γαλάτσι), να διδάσκουν με μεγάλη επιτυχία την τέχνη του ψήνειν σε γενιές και γενιές Αθηναίων!

    Φέτος τα Άγραφα 1977 κλείνουν αισίως 45χρόνια επιτυχημένης πορείας όπου οικογένεια Πολύζου, με καταγωγή από την Ορεινή Καρδίτσα (εξ’ου και το όνομα της επιχείρησης), με αδιάλειπτη φροντίδα και έμφαση στη λεπτομέρεια, καταφέρνει να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καλοψημένου, τρυφερού και ζουμερού κρέατος! Επιλέγει πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας – ελληνικά κρέατα και ολόφρεσκα λαχανικά – και ακολουθεί τις ίδιες αυθεντικές συνταγές με ευλαβική συνέπεια, ώστε να προσφέρει σταθερά το ίδιο και απαράλλαχτο γευστικό σουβλάκι.

    Στα Άγραφα 1977 μπορείς να δοκιμάσεις δροσερές σαλάτες και νόστιμα ορεκτικά, καλαμάκια, τυλιχτά σουβλάκια με τον πιο νόστιμο γύρο! Χορταστικές σκεπαστές και ποικιλίες πεντανόστιμων κρεατικών είναι ιδανικές για μοίρασμα με σου την παρέα. Υπέροχα ψημένο κοτόπουλο για μια πιο ελαφριά επιλογή, ενώ αν είσαι πιο μερακλής στις επιλογές σου, παράγγειλε καραμελωμένο χοιρινό κότσι ή μία μεγάλη μερίδα κοντοσούβλι. Στα must try τα greek style burgers, το άπαιχτο χειροποίητο μπιφτέκι σκέτο ή γεμιστό με τυρί. Αν είσαι δυνατός παίχτης και το λέει η καρδιά σου, επέλεξε να τυλίξεις το κρατικό της επιλογής σου σε πίτα, γίγας ή κυπριακή, ή ακόμα καλύτερα σε σάντουιτς.

    Αυτά και τόσα άλλα μπορείς να απολαύσεις στις υπέροχες φιλόξενες σάλες του ή να παραγγείλεις μέσω δημοφιλών apps ή τη δική τους εφαρμογή για online παραγγελίες, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου γεύσεις εύκολα και γρήγορα, στο σπίτι ή στη δουλειά – και ακόμη πιο οικονομικά, αφού χρησιμοποιώντας το app έχεις έκπτωση 10%!

    Τα Άγραφα 1977 γράφουν τη δική τους ιστορία, βαδίζοντας πάνω στο μονοπάτι της ποιοτικής γεύσης, τιμώντας με τον πιο αξιέπαινο τρόπο μια ιδιαίτερη γαστρονομική παράδοση όπως είναι το σουβλάκι, ενώ ταυτόχρονα ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, εξελίσσεται με έναν τρόπο που να μη χαλάει τις αρμονίες, αλλά που να εξασφαλίζει την δυναμική πρόοδο. Αυτό είναι και το στοιχείο που όλος ο κόσμος σε όλη την Αθήνα λατρεύει, εδώ και 45 ολόκληρα χρόνια!

    Άγραφα 1977 
    Πατήσια: Τσούντα 49, Αγ Ελευθέριος, τηλ. 2102017666  
    Νέα Σμύρνη: Τέρμα Αιγαίου & Αίνου, τηλ. 2109700111  
    Γαλάτσι: Λεωφ. Βεϊκου 111, τηλ. 2102222600  
    Κάτω Πατήσια: Σεράφη 34, τηλ. 2108311604 
    www.agrafa1977.gr  
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot διευθύνσεις για ένα αξέχαστο καλοκαίρι (και φθινόπωρο) στην Αθήνα

    H μεγαλύτερη θερινή απόλαυση στην πόλη, είναι η ίδια η πόλη, που ευνοεί και ενθαρρύνει κάθε είδους εξορμήσεις, περιπάτους...

    Βόλτα στα πιο αγαπημένα μας μαγαζιά στην Καλλιθέα

    Aν την προσεγγίσεις με τα πόδια από τη Συγγρού και παρατηρήσεις λίγο το ανάγλυφό της, θα δεις πώς το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot