spot_img
More

    I Love souvlaki: Γεύσεις που θα σε κάνουν να ορκιστείς αιώνια αγάπη, τώρα και στο Μενίδι!

    Το σουβλάκι, ως εθνική μας street food λατρεία, είναι ένας διατροφικός συνδυασμός, που από πολλούς αναγνωρίζεται ως πολύ ισορροπημένος, καθώς περιέχει, πρωτεΐνη, υδατάνθρακα αλλά και λαχανικά. Η νοστιμιά του σε συνάρτηση με τη διατροφική του αξία είναι που κάνει τόσο κόσμο να του έχει αδυναμία, με γηγενείς αλλά και ξένους να αναφωνούμε “I Love Souvlaki”! 

    Βασική προϋπόθεση βέβαια για ένα καλό σουβλάκι, είναι οι άριστες πρώτες ύλες και η προσήλωση σε κάθε λεπτομέρεια του κύκλου παραγωγής του, ώστε το τελικό προϊόν που θα φτάσει στο πιάτο σου να σε γεμίσει με το αίσθημα της πληρότητας. Και αν θα μπορούσαμε να σου δώσουμε το καλύτερο παράδειγμα μια τέτοιας προσέγγισης, αυτό είναι το I Love Souvlaki στο Μενίδι.

    Με μια ιστορία που πάει αρκετά χρόνια πίσω, στο πρώτο κατάστημα, της Παλλήνης, συνέχισε με την ίδια επιτυχία στο Χαλάνδρι, το νέο κατάστημα υπόσχεται να διατηρήσει ατόφια την παράδοση στην απόλυτη ισορροπία γεύσης και ποιότητας, με τον αξιόλογο τρόπο που τόσα χρόνια μας έχει συνηθίσει.  Η χρήση κάρβουνου για το ψήσιμο, παίζει καταλυτικό ρόλο, δίνοντας τη χαρακτηριστική υφή, γεύση και μυρωδιά στο σουβλάκι, ενώ η επεξεργασία στα κρέατα που χρησιμοποιούνται, γίνεται in the house,ώστε να εξασφαλίζεται στο έπακρο η υψηλή ποιότητα αλλά η ισορροπία στα καρυκεύματα.

    Οι επιλογές σου αρκετές, η καθεμιά με τη δική της χάρη, να ταξιδεύει το γευστικό σου μνημονικό. Καλαμάκι κοτόπουλο στήθος ή μπούτι για να επιλέξεις (κάτι που σπάνια συναντάς ομολογουμένως), ζουμερό χοιρινό και κεμπάπ με αρώματα Ανατολής και χειροποίητα μπιφτέκια, σωστά ψημένα, ώστε να κρατάνε την υγρασία τους, τα πάντα σου δίνουν έναν καλό λόγο να αναρριγήσεις από ευχαρίστηση.  Για τους πιο μερακλήδες ιδανικές επιλογές αποτελούν το χωριάτικο λουκάνικο και το κοτομπέικον, ενώ αν δεν επιθυμείς κρέας, υπάρχουν επιλογές με χαλούμι ή με λαχανικά. Όλα τα παραπάνω, μπορείς να τα γευτείς σε γενναιόδωρες ποσότητες, μέσα σε κλασσική πίτα, σε σκεπαστή πίτα ή σε ψωμάκι σάντουιτς.

    Είναι φορές που άλλο ξεκινάμε να φάμε αλλά κάτι άλλο μας κεντρίζει το ενδιαφέρον, και στο I Love Souvlaki είναι πολύ πιθανό να σου έρθει η επιθυμία να γευτείς ένα υπέροχο burger, ίσως μια λαχταριστή μερίδα πανσετάκια ή μια από τις πού χορταστικές, φρεσκοκομμένες σαλάτες, για μια πιο ελαφριά  επιλογή.

    Κάποιες αγάπες μένουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά, στο μυαλό, ε… και καμιά φορά στον ουρανίσκο. Το I Love Souvlaki  σίγουρα θα σε κάνει δικό του με γευστική διαφορά,  κατακτώντας σε με όρκους αιώνιας νοστιμιάς που παραμένουν αληθινοί!

    Ι Love Souvlaki 
    Παλλήνη: Λεωφ. Μαραθώνος 72, τηλ. 2106030497 
    Μενίδι: Πάρνηθος & Πάγκαλου 2, τηλ. 2102400083
    Χαλάνδρι: Λεωφ. Πεντέλης 5, τηλ. 2106822221 
    www.lovesouvlaki.gr 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης (Μέρος Γ’)

    Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του...

    Αφιέρωμα: Τα 10 καλύτερα vape shops της Αθήνας

    Τον Αύγουστο του 2015, ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (Public Health England) δημοσίευσε μια εκτενή αναφορά για τα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot