spot_img
More

    Monster Burgers & Beers: «Monstrous» εκρηκτικά μπέργκερ με ροκ διάθεση που θα σε απογειώσουν στη γειτονιά του Ψυρρή!

    Σκέψου να βρίσκεσαι σε έναν κόσμο όπου οι μπελάδες και οι αρνητικές σκέψεις φεύγουν με την πρώτη μπουκιά. Δεν χρειάζεται να το πολυσκεφθείς: κατευθύνεσαι προς το Monster Burgers & Beers, ένα στέκι που ξέρει πώς να μετατρέπει την πείνα σου σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης και κατ’επέκταση να εκτοξεύει τη διάθεση στα ύψη. Γεμάτο περατζάδα, χρώματα, δημιουργική εναλλακτικότητα και μουσικές, στου Ψυρρή, το Monster Burgers σε υποδέχεται με τα πιο επικά μπέργκερ που θα γευτείς ποτέ, τόσο που μπορεί και να ξεχάσεις και το όνομα σου! 

    Οι γεύσεις και οι μυρωδιές που διαχέονται αν πλησιάσεις τη σχάρα εδώ έρχονται και «κουμπώνουν» με τους πιο απροσδόκητους γευστικούς συνδυασμούς. Τα μπέργκερ παίρνουν ονόματα που θυμίζουν μουσική όταν ήταν πραγματική μουσική, αναβιώνοντας την αίγλη της proto-metal εποχής.

    Το Ram Jam είναι σαν να ακούς ένα rock anthem με κάθε δαγκωνιά. Το ογκώδες μπιφτέκι, το τσένταρ, το μπέικον και οι πικάντικες νότες της spicy jam συναντιούνται με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και την αναζωογονητική πίκλα από κόκκινο λάχανο, όλα αυτά σε ένα αφράτο πατατόψωμο που κάνει τη γεύση να αναδεικνύεται όπως ποτέ πριν.

    Αν προτιμάς κάτι με πιο bluesy ύφος, το Poobah με το pulled pork και το μπέικον θα σε συναρπάσει. Ή ίσως το Hurdy Gurdy, με το παναρισμένο στήθος κοτόπουλου, το μπέικον και τις πίκλες, να σου φέρει μια αναπάντεχη συμφωνία γεύσεων. Στις κατηγορίες του μενού θα βρεις επίσης και πεντανόστιμες vegan και veggie επιλογές οι οποίες είναι υπεράνω προσδοκιών.

    Όλα αυτά συνοδεύονται από μια εκλεκτή ποικιλία σε μπύρες, από τις πιο αγαπημένες αγγλικές και αμερικανικές μπυροποιίες μέχρι την πρωτοποριακή ελληνική Cretan Brewery σε draft. Κάθε γεύση είναι μια περιπέτεια, που σίγουρα θα ενθουσιάσει κάθε foodie. Τα παιδιά μάλιστα έχουν δημιουργήσει και σος μπύρας, η οποία από μόνη της αποτελεί λόγο που το προτιμάμε – και δεν υπερβάλλουμε!

    Η street food εμπειρία αγγίζει υψηλά επίπεδα στο Monster Burgers τόσο γευστικά όσο και στην αισθητική του χώρου, που παραπέμπει στο κλασσικό αμερικάνικο dinner εστιατόριο που έχεις δει σε Χόλυγουντ ταινίες και πάντα ήθελες να επισκεφτείς.

    Άλλωστε οι ιδιοκτήτες ο Γιώργος Σταυρακάκης, με την πολυετή εμπειρία στην εστίαση αλλά και την μεγάλη αγάπη για την μεταλ σκηνή, κι η Κατερίνα Μπακάλου, ως αρχιτέκτονας και εικαστικός, έχουν επιμεληθεί την παραμικρή λεπτομέρεια στο μαγαζί, από την μουσική υπόκρουση, την ατμόσφαιρα και την διακόσμηση, μέχρι πρώτιστα την υψηλή ποιότητα που προσφέρει το κάθε πιάτο που θα απολαύσεις. 

    Καλωσόρισες στο Monster Burgers & Beers, όπου κάθε δευτερόλεπτο είναι μια απόλαυση, δώρο στον εαυτό σου!

    Monster Burgers & Beers 
    Πρωτογένους 8, Ψυρρή, τηλ. 2103250324 
    www.monsterburgers.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Ιωνία: Μια γειτονιά που ξέρει ακόμα να ζει

    Η συνοικία της Νέας Ιωνίας ιδρύθηκε το 1923 μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Ως ημέρα ίδρυσης της θεωρείται η Κυριακή...

    V for Vaping: Τα καλύτερα vape shops στην Αθήνα

    Τον Αύγουστο του 2015, ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (Public Health England) δημοσίευσε μια εκτενή αναφορά για τα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot