spot_img
More

    Το παρελθόν, το παρόν και το µέλλον του ποιοτικού παγωτού έχει πάντα την γλυκιά υπογραφή της Kayak

    Αν υπάρχει κάποια ελληνική εταιρία, με όνομα συνώνυμο του καλού παγωτού, τόσο από τους πιστούς λάτρεις του είδους, όσο και από τους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, τότε αναμφίβολα αυτή είναι η Kayak, που με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας, μας προσφέρει με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα, premium παγωτά αλλά και γλυκά, γεμάτα έμπνευση, δημιουργία, πλούσια γεύση και αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς βασισμένους στις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες.

    Το όραμα της οικογένειας Σταυρίδη το 1993, έθεσε ψηλά τον πήχη εν τη γενέσει του, αλλάζοντας μια για πάντα την αντίληψη που είχε ο κόσμος για το παγωτό. Ένα όραμα που πήρε άμεσα σάρκα και οστά, με την Kayak να χαράσσει ως και σήµερα το δρόμο, διαμορφώνοντας τις τάσεις για την αγαπημένη δροσερή μας συνήθεια, με υψηλή ποιότητα και μοναδικές γεύσεις που λατρεύουν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι! Η σωστή βάση για την επιτυχημένη συνταγή είναι η απουσία συντηρητικών και χρωστικών. Φρέσκο ελληνικό γάλα και αφράτη κρέμα γάλακτος αναμειγνύονται με εκλεκτά υλικά όπως premium σοκολάτες Valrhona και Callebaut σε ένα πραγματικά εύγεστο και πλούσιο σε υφή αποτέλεσμα. Φιστίκια αλλά και όλοι οι ξηροί καρποί, αλέθονται στο εργαστήριο για να δώσουν τα αρώματά τους με φυσικό τρόπο, ενώ χρησιμοποιούνται ολόφρεσκα φρούτα ανάλογα την εποχή, προσφέροντας γενναιόδωρα τα γευστικά χαρακτηριστικά τους σε κάθε ανάλαφρη κουταλιά που θα γευτείς.

    Η καθημερινότητα μας, είναι ένας απαιτητικός αγώνας με μικρές ή μεγάλες νίκες που χρήζουν μιας γλυκιάς επιβράβευσης με το πιο πολύτιμο «Kayak Well Deserved» treat. Με πάνω από 100 γεύσεις για να κεράσεις και να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου ή τους αγαπηµένους σου, η Kayak βρίσκει πάντα έναν νέο τρόπο να εκπλήξει τους γευστικούς σου κάλυκες πρωτοπορώντας κάθε χρόνο με νέες γεύσεις, γεμάτες έμπνευση. Στις πολύ προσεγμένες boutiques, που κοσμούν με τη φινέτσα τους 21 σημεία εντός κι εκτός Ελλάδας, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε 4 πρωτόγνωρες γεύσεις. Bellini με λευκό ροδάκινο και αφρώδη οίνο, Biscoff με μπισκότο και καραμελωμένα μπισκότα κανέλας, Madagascar Vanilla Sava Origin με premium στικ βανίλιας από την περιοχή Σάβα και ελληνικό φιστίκι με το μοναδικό του αρωματικό και γευστικό αποτύπωμα, σίγουρα θα γίνουν το απόλυτο iced trend της σεζόν.

    Μπορεί τα παγωτά να είναι μια απόλαυση για μικρούς και μεγάλους, όμως η Kayak προσφέρει και μια σειρά από παγωτά που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Cocktails σε μορφή παγωτού, στην πιο premium και καινοτόμα εκδοχή τους, εμπνευσμένα από δημοφιλείς αλκοολούχες προσμίξεις, δίνουν μοναδική γεύση. Mexican twist, με παγωτό Dulce de leche, λευκή Tequila και caramel chunk και Daiquiri με εξωτικό passion fruit και Mango Sorbet με λευκό ρούμι αποσπούν ενθουσιώδεις κριτικές. Από την άλλη, το Manhattan με παγωτό Belgian Chocolate και whiskey, sweet vermouth, bitter & cherry και το Espresso Martini με παγωτό mocha espresso και gin, coffee liqueur και cocoa chips, έχουν ήδη αποσπάσει με την ιδιαιτερότητα τους βραβείο Great Taste.

    Η Kayak είναι το πιο αναγνωρίσιμο brand για ποιοτικό παγωτό και γλυκό στην Ελλάδα. Οι αριθμοί άλλωστε μιλάνε από μόνοι του καθώς τη συνταγή επιτυχίας εμπιστεύονται σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία 5 αστέρων και τα αναβαθμισμένα εστιατόρια για τη δημιουργία custom γεύσεων. Τα ξεχωριστά προϊόντα της πωλούνται σε πάνω από 2.000 σημεία HORECA, ενώ 23 βραβευμένες γεύσεις και αμέτρητοι λάτρεις των παγωτών Kayak, δηλώνουν ένα success story από το οποίο θες πάση θυσία να πάρεις μια γεύση!

    Kayak
    Boutique Γλυφάδας – Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24-26, Γλυφάδα
    Boutique Καπνικαρέας – Μητροπόλεως 66-68 & Καπνικαρέας 5, Αθήνα
    Boutique Golden Hall – Λεωφ. Κηφισίας 37, Μαρούσι
    Boutique Ψυχικού – Δημ. Βασιλείου 1, Νέο Ψυχικό
    Boutique Πλάκας – Βύρωνος 1, Πλάκα
    Boutique The Μall – Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
    Boutique Αεροδρομίου – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, Αττική Οδός, Σπάτα
    Βoutique Μυκόνου – Ματογιάννη, Μύκονος
    Boutique Costa Navarino – Costa Navarino 24001 Μεσσηνία
    Boutique Χανίων – Χάληδων 36-38, Χανιά
    Boutique Τζια – Βουρκάρι
    Boutique Κεφαλονιά – Καβαδία 1, Φισκάρδο
    Boutique Οία Σαντορίνη – Οία
    Boutique Φηρά Σαντορίνη – 25ης Μαρτίου, Φηρά
    Boutique Κως – Πλ. Αγίας Παρασκευής 6, Κως
    www.kayak.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Tα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα για γλυκές, αριστουργηματικές δημιουργίες

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    Που θα φας το καλύτερο ψάρι στην Αθήνα

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot