spot_img
More

    Οι νοστιµιές της Μαίρης: Το αγαπηµένο οινοµαγειρείο της πόλης είναι στην Κυψέλη

    Στην καρδιά της Κυψέλης και συγκεκριµένα στην πιο foodie Πλατεία της, στον Αη Γιώργη, βρίσκονται οι «Νοστιµιές της Μαίρης». Αυτό το µαγειρείο, δεν είναι άλλο ένα µαγειρείο – είναι ένα µαγαζί όπως θα το ονειρευόταν η δύσκολη καθηµερινότητα, οι φορτωµένες, σκοτισµένες ηµέρες όπου όλοι στο τέλος µιας εργάσιµης έχουµε ανάγκη από µια αγκαλιά, να χωθούµε σε µια κουζίνα που µοσχοβολά µπιφτέκια µε πατάτες που ψήνονται στο φούρνο και από ένα ποτηράκι κρασί να κοιµίσει όλες τις εντάσεις πριν περάσουµε στο τραπέζι.

    Από τα κεφτεδάκια της γιαγιάς εκ Καλαµάτας µέχρι το µουσακά της θείας από την Τρίπολη, κάθε πιάτο αποτελεί µια αναλλοίωτη εκδοχή της ελληνικής γαστρονοµίας, φέρνοντας µας στο νου χαρούµενες αναµνήσεις από οικογενειακά τραπέζια και φιλικές µαζώξεις. Άλλωστε, το φαγητό του τόπου µας είναι κάτι παραπάνω από τα θρεπτικά υλικά του. Είναι ένα ταξίδι που µας γεµίζει µε συναισθήµατα ζεστασιάς και θαλπωρής θυµίζοντας µας την µαγεία που βρίσκεται στην απλότητα των γεύσεων του. 

    Το µενού διαθέτει µια εκλεκτή ποικιλία από πιάτα ηµέρας µε γενναιόδωρες µερίδες που δεν θα σε απογοητεύσουν τους µερακλήδες. Από τον αφράτο µουσακά της και τις πεντανόστιµες Ηπειρώτικες πίτες της, µέχρι τα κατσικάκια στο φούρνο, το χοιρινό γιουβέτσι και τα λαχταριστά σουβλάκια αλλά και άλλες πολλές προτάσεις που εναλλάσσονται ανάλογα µε τις εποχές, η χρυσοχέρα Μαίρη είναι πάντα έτοιµη να σου γιατρέψει την πείνα και να σε κάνει από την πρώτη στιγµή να νιώσεις οικεία στο πανέµορφο χώρο της.

    Αγαπηµένη οικοδέσποινα, δεν είναι τυχαίο ότι έχει αγαπηθεί όσο κανείς άλλος από την Μελίνα Ασλανίδου και από ηθοποιούς που σχολάνε από τα θέατρα του κέντρου, τον Άλκη Κούρκουλο, ην Μπέττυ Αρβανίτη, την Σοφία Βογιατζάκη, από λογοτέχνες, ποιητές, τους αείµηστους Γιάννη Κοντό, Μένη Κουµανταρέα που ορκίζονται στην ποιότητα και την γεύση των πιάτων της. Οι περισσότεροι είναι πλέον φίλοι, την φωνάζουν µε το µικρό της και τους περιποιείται σαν µαµά. 

    Αν λοιπόν, δεν το έχεις κάνει ήδη, είναι καιρός να µυηθείς στο πιο ευειδές µαγειρευτό, στο πιάτο του δικού σου µαγειρευτού ονείρου µε µια επίσκεψη ή να παραγγείλεις τις γεύσεις του µέσω των γνωστών εφαρµογών delivery αλλά και µέσω τηλεφώνου στο 2108229239.

    Οι νοστιμιές της Μαίρης
    Ύδρας 2, Κυψέλη, τηλ. 2108213136 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αφιέρωμα: Προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ξεχωρίζουν

    Ενώ η οικονομία υποφέρει κάτω από το βάρος της ενεργειακής κρίσης, οι εξαγωγές αισθάνονται μια χαρά τώρα τελευταία -...

    Τα καλύτερα delivery στα βόρεια: Η πιο νόστιμη «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Ας είμαστε ρεαλιστές. Ζούμε σε καιρούς μυστήριους, σε χρόνια που δοκιμάζουν αντοχές και ανοχές, σ’ένα τοπίο στο οποίο όλα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot