spot_img
More

    Sol’Exotica: Sun, sand and the perfect tan στα Σεπόλια

    H αιώνια γοητεία του ελληνικού καλοκαιριού (που εδώ που τα λέμε κρατάει πολύ παραπάνω από τρεις μήνες)…Οι ηλιόλουστες ακτές γνέφουν με υποσχέσεις ατελείωτης χαλάρωσης και ζεστασιάς. Στην καρδιά αυτού του μεσογειακού παραδείσου, το μαύρισμα δεν είναι απλώς ένα χόμπι – είναι μια λατρεμένη τελετουργία. Άλλωστε η Ελλάδα ενσαρκώνει την ουσία του καλοκαιρινού μαυρίσματος όσο καμία άλλη χώρα. 

    Και ναι, θέλουμε ηλιοκαμένη επιδερμίδα (φυσικά χωρίς τις συνέπειες της υπερέκθεσης στον ήλιο) όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.  Ειδικά όμως όταν ανοίγει ο καιρός και ονειρεύεσαι γαλάζια νερά και παραλίες, το βαθύ και σαγηνευτικό μαύρισμα είναι κάτι που ιδανικά θα ήθελες να έχεις ήδη πετύχει, πριν απλώσεις την πετσέτα σου στην άμμο. Στα καλά νέα της ημέρας είναι πως αυτό μπορείς όντως να το έχεις και μάλιστα μπορείς να το αποκτήσεις χωρίς την επιβλαβή ακτινοβολία του ήλιου στο Sol’Exotica, στα Σεπόλια.

    To όνομα του προμηνύει πως θα βρεθείς σε ένα πιο…εξωτικό σκηνικό ήδη πριν από την είσοδο σου στο χώρο και αυτό που θα αντικρίσεις θα σε αποζημιώσει! Αναρριχητικά φυτά, bamboo, χαριτωμένα μαϊμουδάκια, gold elements για την αίσθηση της πολυτέλειας ολοκληρώνουν μοναδικά τα κομμάτια του παζλ για την σχεδόν μεταμορφωτική εμπειρία του μαυρίσματος σου..

    Πέντε συνολικά tanning rooms με διαφορετικό vibe, το καθένα μελετημένο ειδικά για να ταιριάζει γάντι στις ανάγκες σου και αυτό που έχεις μόνο να σκεφτείς είναι πως θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τις υπηρεσίες.

    Room 1- (MegaSun 6800 Alpha Intellisun)

    Πρόκειται για μια ολιγόλεπτη συνεδρία Solarium στο VIP Room, που θα σου χαρίσει ακαταμάχητο χρώμα, βιταμίνη D, λαμπερό δέρμα & ενέργεια.

    • UVA-Για υπέροχο χρυσαφένιο μαύρισμα!
    • UVB-Για την ενίσχυση της βιταμίνης D 
    • RED LIGHT-Για την ανάπλαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης! 
    • BLUE LIGHT-Βοηθάει στην μείωση της ακμής, των ραγάδων και ανοίγει τους πόρους για πιο βαθύ μαύρισμα!

    Room 2- (Hurricane Room)

    Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του.Προσφέρει γρήγορο & ομοιόμορφο αποτέλεσμα μαυρίσματος με τον τελευταίας τεχνολογίας πύργο από την #megaSun. Βοηθάει στην ενεργοποίηση  της μελανίνης, ενώ είναι ιδανικό και για να διατηρήσεις το χρώμα σου.

    Room 3- (Rainbow Room)

    Skincare meets tanning…Οι κιτρινες λαμπες σε συνδυασμό με τις μπλε λάμπες στο δωμάτιο αυτό βοηθούν στην μείωση των ραγάδων και της ακμής ενώ παράλληλα χαρίζουν λαμπερό μαύρισμα. 

    Room 4

    Το δωμάτιο 4, γράφει σίγουρα το όνομα σου αν θέλεις ένα εξωτικό γρήγορο και βαθύ μαύρισμα.Οι νέες υπερσύγχρονες λάμπες του χώρου εγγυώνται ένα μαύρισμα που όλοι θα ζηλεύουν.

    Room 5

    Tο δωμάτιο που παρέχει πολλά παραπάνω από το τέλειο μαύρισμα! Για το ιδανικό αυτό αποτέλεσμα, οι ειδικές λάμπες χρησιμοποιούν τα 4 μήκη του φωτός και επιτυγχάνουν το τέλειο. Η UVB λάμπα παρέχει στο δέρμα τη μελανίνη που χρειάζεται και την απαραίτητη Βιταμίνη D. H UVA λάμπα εξασφαλίζει ένα θελκτικό και χρυσαφένιο μαύρισμα. Η Red Collagen light λάμπα για ενυδάτωση, μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και τέλος η Βlue light βοηθά σε ένα λαμπερό, τονωμένο δέρμα αλλά και στη μείωση της ακμής.

    Το Sol’Exotica, είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να πετύχεις την τέλεια ηλιοκαμένη επιδερμίδα, είναι κι ένα καταφύγιο για όσους επιδιώκουν να σμιλεύσουν το σώμα τους αλλά και να ηρεμήσουν το πνεύμα τους. Μασάζ για το ultimate relaxation για να έχεις το βασιλικό treatment που αξίζεις, μαδεροθεραπεία σώματος και προσώπου για να ενεργοποιήσεις τη λέμφο και αποσυμφορήσεις τα κουρασμένα σημεία σου.

    Το ultimate Relax Sensation είναι μία ολοκαίνουργια υπηρεσία σχεδιασμένη με σεβασμό και προσοχή στην λεπτομέρεια, από την αρχή μέχρι το τέλος , με στόχο τη χαλάρωση και αποσυμφόρηση κάθε σημείου του σώματός σου.Ο νους ηρεμεί και ξεκουράζεται, προσφέροντας σου μία ασύγκριτη εμπειρία επανασύνδεσης με τον εαυτό σου και αναζωογόνησης των αισθήσεων. Οι τέλεια ενορχηστρωμένες κινήσεις αυτής της μάλαξης σε οδηγούν σε ένα ταξίδι ηρεμίας και χαλάρωσης του σώματος, του πνεύματος αλλά και της ψυχής.

    Οι μαδεροθεραπείες στον αντίποδα (είτε επιλέξεις προσώπου είτε σώματος) είναι μία μη επεμβατική μέθοδος (ένα είδος λεμφικού μασάζ) που αξιοποιώντας  την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στις επίμαχες περιοχές, μέσα απ΄ την άσκηση πιεστικών κινήσεων βοηθά στην απομάκρυνση του τοπικού πάχους και των τοξινών από το σώμα.

    Κατ΄αυτόν τον τρόπο, απελευθερώνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες κι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός. Τα οφέλη της μαδεροθεραπείας στο πρόσωπο, περιλαμβάνουν και λείανση ρυτίδων, ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου και φυσικά λάμψη!!

    Tέλος αν θέλεις να δοκιμάσεις και κάτι…μαγικό…για μείωση της κυτταρίτιδας, χάσιμο πόντων αλλά και ανακούφιση για πρησμένα πόδια τότε το magic bag, σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις…

    Στο Sol’Exotica, γιορτάζουν την ομορφιά σε όλες τις μορφές της, όπου κάθε σώμα είναι ένα αριστούργημα που περιμένει να αποκαλυφθεί.Και δεν έχει να κάνει μόνο με τη φυσική μεταμόρφωση – έχει να κάνει με το να αγκαλιάζεις την εσωτερική σου λάμψη και να την αφήνεις να λάμπει τόσο δυνατά όσο ο ίδιος ο ήλιος. Life in a bikini is better after all!

    Sol’Exotica Solarium 
    Δυρραχίου 70, Σεπόλια, τηλ. 2114166943 
    www.solexotica.gr 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    Τα καλύτερα καταστήματα οπτικών της Αθήνας σου προτείνουν τον (νέο) μοδάτο σκελετό σου

    Αυτή η εποχή μοιάζει ιδανική για εξορμήσεις στην αγορά προκειμένου να βρεις το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot