spot_img
More

    Αλησμόνητες στιγμές απόλαυσης με το χειροποίητο παγωτό της Patisserie To Kati Allo 

    Λένε πως οι γεύσεις, έχουν τη μαγική ικανότητα να ταξιδεύουν το λογισμό σου, σε μέρη αγαπημένα, σε αναμνήσεις χαρούμενες, με τη γλύκα της νοσταλγίας. Στο παγωτό θα στραφείς για να βιώσεις στην καρδιά την ενέργεια της ανεμελιάς των παιδικών χρόνων, των ρομαντικών ραντεβού και της χαράς μιας παρεϊστικης βόλτας. Αγαπημένη συνήθεια, που η λαχτάρα να τη γευτείς δεν στερεύει ποτέ μα ποτέ, το σωστό παγωτό έχει μυστικά που κάνουν την ειδοποιό διαφορά ως προς την ποιότητα και που μόνο ένας ζαχαροπλάστης με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του μπορεί αριστοτεχνικά να ενσωματώσει στις δροσερές δημιουργίες του. 

    Στο Παλαιό Φάληρο, η Patisserie To Kati Allo, είναι το ιδανικό μέρος για να γευτείς όλα αυτά τα μυστικά του καλού, ανάλαφρου παγωτού, ανακαλύπτοντας μια απαράμιλλη γευστική παλέτα από δημιουργίες που θα μιλήσουν στην καρδιά σου. Στο ιδιόκτητο εργαστήριο, καθημερινά, τελείται μια ιεροτελεστία, παραγωγής χειροποίητου παγωτού από 100% φρέσκο γάλα, εκλεκτές πρώτες ύλες και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής που εγγυώνται το πιο εύγευστο, ολόφρεσκο αποτέλεσμα, που βγαίνει απευθείας στη βιτρίνα, για να γίνει ανάρπαστο ως το τέλος της ημέρας.

    Εντυπωσιακό σε όλα του, το Kati Allo, με κομψά μοντέρνο αέρα, φινετσάτες πινελιές και με το φιλόξενο ταπεραμέντο των ανθρώπων του, είναι σημείο αναφοράς και συνάντησης των απανταχού γλυκατζήδων των Νοτίων προαστίων. Ολόκληρο το κατάστημα στολισμένο με την αφρόκρεμα των γλυκών μας φαντασιώσεων στις πιο εκλεπτυσμένες τους εκφάνσεις, με κάθε μικρή λεπτομέρεια φροντισμένη, σου γεννά συνεχώς ερεθίσματα, καθώς  παρατηρείς τις προθήκες και τις βιτρίνες. Το βλέμμα σου σίγουρα θα μαγνητίσει η βιτρίνα με τα παγωτά, πλούσια και εντυπωσιακά και τόσο φρέσκα, που φαντάζεσαι πως θα μπορούσαν μαγικά να μιλάνε.

    Μεγάλη ποικιλία γεύσεων που εναλλάσσονται για να δίνονται συνεχώς νέες εμπειρίες στον ουρανίσκο σου καθώς κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς για απογειωτική απόλαυση. Κλασικές επιλογές, όπως το αρωματικό καϊμάκι και η απαλή κρέμα βανίλια ή Lila Pause και Straciatella που σε γυρίζουν νοσταλγικά στο παρελθόν, δίπλα δίπλα με μοντέρνες εκδοχές της πιο γλυκιάς μας αδυναμίας. 

    Τα sorbet του είναι τόσο λαχταριστά στην όψη και τόσο μυρωδάτα, που νιώθεις σα να γεύεσαι τους πραγματικούς χυμούς του φρούτου. Φράουλα, μάνγκο, passion fruit, λεμόνι, frutti di bosco, αποτελούν όχι μόνο φανταστικές εκδοχές αλλά και τις καλύτερες βίγκαν επιλογές με υψηλό δείχτη απόλαυσης. Το Kati Allo διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων χωρίς ζάχαρη που θα σε ενθουσιάσουν με την πολύ γερή τους νοστιμιά, όπως φιστίκι Σικελίας με αληθινό φυστίκι, salted caramel, cheesecake, tiramisu panacotta, στην καλύτερη τους εκδοχή, όπως πάντα φροντίζει ο gelato master στο εργαστήριο!

    Η Patisserie το Kati Allo, πάντα μας καλομαθαίνει, με τα καλύτερα γλυκά και παγωτά να συντροφεύουν κάθε μας στιγμή, δίνοντας μια γλυκιά νότα στην καθημερινότητα μας αλλά και σε special περιστάσεις. Είτε επιλέξεις μια στάση για παγωτάκι στον κατάφυτο εξωτερικό της χώρο, στη Λεωφόρο Αγίας Βαρβάρας 32, είτε προτιμήσεις να το χαρείς στο χώρο σου, η απόλαυση είναι μονόδρομος, σπαρμένος με τις πιο λαχταριστές γεύσεις.

    Patisserie To Kati Allo
    Λεωφ. Αγίας Βαρβάρας 32, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109889680 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τσάρκα για τυλιχτό: Που θα φας τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα

    Με τη στάμπα της εθνικής νοστιμιάς, το σουβλάκι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό ούτε τα σύγχρονα streetfoodάδικα γιατί ξέρει ότι...

    Οι πιο hot προορισμοί που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

    Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot