spot_img
More

    Η Αναγέννηση της ανδρικής περιποίησης στο Rooster’s Barbershop!

    Στις γειτονιές των Αμπελοκήπων, της Πανόρμου και του Παγκρατίου, η ανδρική περιποίηση αναδύεται σε νέο επίπεδο, καθώς το Rooster’s Barbershop αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν πρόκειται για ένα απλό κουρείο, αλλά για ένα σημείο συνάντησης ανδρών που θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους συνδυάζοντας καλή παρέα και ίσως μια κρύα μπύρα! 

    Το προσωπικό του το Rooster’s Barbershop δεν είναι απλώς κουρείς, αλλά καλλιτέχνες του barbering, που αναδεικνύουν την πραγματική τέχνη της ανδρικής φροντίδας.

    Ξεκινώντας το ταξίδι του το 2015, το Rooster’s Barbershop εγκαταστάθηκε στην καρδιά της Αθήνας, φέρνοντας νέα δεδομένα στον χώρο της ανδρικής περιποίησης. Κάθε επίσκεψη στα καταστήματά, δεν αποτελεί απλώς μια κοινή επίσκεψη σε ένα μπαρμπέρικο, αλλά μια προσωπική εμπειρία περιποίησης που θα σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

    Στο Rooster’s Barbershop, η τέχνη συναντά την αισθητική και την καινοτομία. Οι επαγγελματίες barbers δεν κουρεύουν συνηθισμένα, αλλά δημιουργούν έργα τέχνης στα μαλλιά και τη γενειάδα σου. Με εξειδίκευση σε μοντέρνα και κλασικά κουρέματα, είναι ικανοί να καλύψουν κάθε ανάγκη και προτίμηση, και με το παραπάνω!

    Τα καταστήματά δεν είναι κοινά μπαρμπέρικα, αλλά κοινότητες. Ένα μέρος όπου μπορείς να τσιλάρεις, να συναντήσεις νέους φίλους, να συζητήσεις ή ακόμα και να παρακολουθήσεις κάποιον αγώνα. Με μια παγωμένη μπίρα ή ένα ποτήρι Jameson στο χέρι, η εμπειρία της περιποίησης γίνεται ακόμα πιο απολαυστική.

    Άλλωστε σε κάθε ένα κατάστημα Rooster’s Barbershop η φρέσκια, μοντέρνα αισθητική ξεχωρίζει, κι από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις μέσα θα καταλάβεις ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη εμπειρία. Οι δερμάτινες καρέκλες, οι ιδιαίτεροι καθρέφτες, τα χρώματα και όλες οι λεπτομέρειες στην διακόσμηση των καταστημάτων, όπως και οι funk, soul, Rock n’ Roll μουσικές, θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποσυμπιέσουν, ολοκληρώνοντας το vibe που θα νιώσεις! Στο Rooster’s Barbershop, δεν προσφέρεται απλά μια υπηρεσία κουρέματος, αλλά μια εμπειρία. 

    Είσαι έτοιμος για μια εμπειρία κουρείου που ξεπερνά κάθε προσδοκία; Έλα στο Rooster’s Barbershop και ανακαλύψτε τη διαφορά. Αφιέρωσε τον χρόνο που αξίζει στον εαυτό σου και αφέσου στα χέρια της απόλυτης φροντίδας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα φύγεις αισθάνοντας την αυτοπεποίθηση και το στυλ που ταιριάζει απόλυτα σε εσένα.

    Roosters Barbershop 
    Rooster’s Αμπελόκηποι: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 217, τηλ. 2106455566
    Rooster’s Πανόρμου: Συνοικισμός Γηροκομείου 27, τηλ. 2106927627
    Rooster’s Παγκράτι: Σπύρου Μερκούρη 3, τηλ. 2107254274
    www.roostersbarbershop.gr
    | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    The inside scoop: Τα καλύτερα παγωτά της Αθήνας (2020 edition)

    Είναι γεγονός: Οι καλύτερες καλοκαιρινές νύχτες (και μέρες) είναι αυτές που περνιούνται με ένα παγωτό στο χέρι. Από τα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot