spot_img
More

    Το πιο ξεχωριστό παγωτό μηχανής σε πρωτόγνωρες γεύσεις, στο Slurp Soft Ice Cream, στο Χαλάνδρι

    Ο μαγικός κόσμος του παγωτού, έχει και τις φυλές του. Ανάλογα με τις προτιμήσεις, κάθε φυλή του, έχει αδυναμία σε συγκεκριμένο είδος, όμως όλοι μας κάποιες στιγμές  έχουμε σταθεί με λαχτάρα μπροστά από μια παγωτομηχανή, που αργά και γαργαλιστικά γαρνίρει απαλό παγωτό στο χωνάκι.

    Για τους βαθιά μυημένους, το Slurp είναι ο άρχοντας του Soft Ice Cream με το γευστικά παιχνιδίαρικό του βασίλειο να σκορπάει απόλαυση από την οδό Κολοκοτρώνη 15Α στο Χαλάνδρι. Ένας απόλυτα cool χώρος με πολύ χαρούμενη διάθεση έχει αναγάγει το παγωτό μηχανής, στο απόλυτο next generation, με τον πιο ενθουσιώδη τρόπο. Η έμπνευση μεγάλη, η έρευνα διαρκής, δίνουν μια δυναμική συνεχούς ανανέωσης, τόσο σε γευστικό όσο και σε παραγωγικό επίπεδο. Καινοτόμες μέθοδοι και αγνές πρώτες ύλες χαρίζουν χαρακτηριστική υπεροχή στις ευφάνταστες γεύσεις, που ξυπνούν το ανυπόμονο, γεμάτο ενθουσιασμό παιδί μέσα σου! 

    Στο Slurp θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων που όλοι αγαπήσαμε όπως Bueno, τσιχλόφουσκα, βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα, μπανάνα κ.α. με χαρακτηριστική απαλότητα ενώ  πρωτότυπες επιλογές όπως κρέμα lemon cake και κρέμα μηλόπιτας, φτιαγμένες με φαντασία, αγάπη και την απαραίτητη τεχνογνωσία, δημιουργούνται από το team για να σε συγκλονίσουν χωρίς καμία αμφιβολία.  Αποκλειστικά για τους ενήλικες που μένουν πάντα παιδιά, σερβίρεται κάποιους καλοκαιρινούς μήνες το παγωτό μπύρα, για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα, και παγωτά βασισμένα σε cocktails όπως Mojito και Malibu ανανά με ατόφια τη γεύση του αλκοόλ. 

    Επίσης τα Slurp Originals δίνουν τη δική τους πινελιά σε αυτόν τον χαρούμενο καμβά απόλαυσης, με επιλογές όπως  το best seller “Sneaky” μια διασκευή του πασίγνωστου Snickers, το “Tweaks” και το “R.H.C.C.” (Red Hot Chili Choco), μια τολμηρή επιλογή για μερακλήδες με βάση από Choco Bueno, τραγανά σοκολατένια δημητριακά, flakes καυτερής πιπεριάς και τραγανά παγωμένο σιρόπι σοκολάτας.

    Ιδιαίτερη κατηγορία και τα sorbet σε μεγάλη ποικιλία και υπέροχη υφή που κάνουν τη διαφορά, ενώ με σεβασμό σε κάθε διατροφική επιλογή, δίνονται vegan και sugar free νοστιμότατες επιλογες! Όλες οι γεύσεις εναλλάσσονται ανά διαστήματα και μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα για τη διαθεσιμότητα μέσα από τα πολύ ενεργά Slurp social media που είναι πραγματικά fun να παρακολουθείς! 

    Μπορείς να χαρείς  τις επιλογές σου σε τραγανό χωνάκι, κυπελάκι ή στο φημισμένο “Vaflaki” της εταιρείας Fafas κάνοντας το ιδανικό για σένα mix and match ή ακόμα να γευτείς το πιο μεστό slurpshake με το ενδεχόμενο ενός brainfreezing από τη μεγάλη σου αδημονία για δροσερή ευχαρίστηση.

    Η ανάλαφρη απαλότητα των Slurp παγωτών είναι αναμφίβολα μια συναρπαστική εμπειρία, πολύ έξω από τις γνωστές φόρμες και νόρμες.  Με τον αέρα μιας εφηβικής ανεμελιάς εδώ θα μάθεις τη νέα αγαπημένη εκδοχή του πιο δροσερού μας ονείρου που θα σε κάνει στιγμιαία ήρωα ενός comic strip που αναφωνεί εκστασιασμένος «σλουουουρπ!»

    Slurp Soft Ice Cream
    Κολοκοτρώνη 15Α, Χαλάνδρι, τηλ. 2114113264
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Hola Cocina Mexicana: Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Μεξικάνικης κουζίνας στην Αθήνα

    Λέγεται πως η γαστρονομική παράδοση κάθε χώρας, αποτελεί ένα δείγμα της πολιτιστικής της κληρονομιάς, δίνοντάς κυριολεκτικά μια γεύση από...

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot