spot_img
More

    Κρεοπωλείο Τάκης Μαγγίνας: Παράδοση, μεράκι και εκλεκτά κρέατα από το 1987 στην Κηφισιά

    Λένε πως ο χρόνος είναι εκ φύσεως σοφός γιατί εξυψώνει ό,τι αξίζει και αφήνει πίσω του αυτό που περισσεύει. Το κρεοπωλείο του Τάκη Μαγγίνα στην Κηφισιά, ξακουστό για την αδιάλειπτη πορεία ποιότητάς του από το 1987 σαφώς ανήκει στην πρώτη κατηγορία, αφού χρόνο με το χρόνο, δεκαετία με τη δεκαετία, εξελίσσεται, αναβαθμίζεται και προσφέρει όλα αυτά που αναζητά κάποιος σ’ένα σύγχρονο, ενημερωμένο κρεοπωλείο. 

    Σ’έναν από τους πιο busy δρόμους της Κηφισιάς – την Αγίου Τρύφωνος – θα ανακαλύψεις ένα ελληνικό χασάπικο που έχει γυρίσει σελίδα, έχει αποκτήσει ωριμαντήριο, έχει βαθιά γνώση για τη σωστή κοπή και… εμμονή με την ποιότητα, για να ικανοποιεί πάντα τους πιστούς πελάτες του. Στις βιτρίνες του θα βρεις ζηλευτές μοσχίδες γάλακτος από Ολλανδία, black angus από την Ισπανία μέχρι την Ουρουγουάη κι από την Αμερική ως την Αυστραλία, εξαιρετικά rib-eye, tomahawk και flap steak, αλλά και πλήθος ντόπιων επιλογών από καταπράσινα ελληνικά βοσκοτόπια. 

    Πλάι στο κρέας εμφανίζεται μια φρέσκια, ωμή μαγειρική που συντελείται back stage, με πεντανόστιμα παρασκευάσματα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σου, όπως μπιφτέκια, κεφτεδάκια με σκόρδο και δυόσμο, χειροποίητα λουκάνικα παραγωγής του με φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας, κρασί και μπαχαρικά – ελαφριά και αφάνταστα απολαυστικά – ρολά κιμά σε κοτόπουλο ή μοσχάρι αλλά και μοναδικά φρεσκοκομμένα σουβλάκια σε μοσχαρίσιο φιλέτο, κοτόπουλο και χοιρινό. 

    Στο ψυγείο, θα βρεις επίσης dry aged προτάσεις, που με τη διαδικασία της ωρίμανσης, η υγρασία απομακρύνεται και δίνεται η δυνατότητα στα ένζυμα του κρέατος να «σπάσουν» τους πρωτεϊνικούς δεσμούς. Μέσα από αυτο προκύπτει πιο «πλούσια» γεύση και εξαιρετικά τρυφερό κρέας.

    Όλα τα παραπάνω πλαισιώνει ένα delicatessen, που φιλοξενεί παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, με ζυμαρικά, ποικιλία ελληνικών τυριών (από Κρήτη, Ήπειρο και Αιγαίο), πίτες, αλλαντικά, «ψαγμένες» μουστάρδες και σαγηνευτικά chutney αλλά και τα best sellers βιολογικά όσπρια και ρύζι. 

    Έτσι, ο Μαγγίνας είναι πάντα στο πλευρό σου, σύμμαχος σε κάθε τραπέζι που θες να στέφεται με επιτυχία και όσο το δυνατό λιγότερο «μπελά», συνοδοιπόρος σου σε κάθε κοινωνική σου μάζωξη και γιορτή. Γιατί η εμπειρία και το μεράκι πάντα θα διαπρέπουν και ασφαλώς θα επιβραβεύονται. 

    Κρεοπωλείο Τάκης Μαγγίνας
    Αγίου Τρύφωνος 31, Κηφισιά, τηλ. 2108087036
    www.takismaginas.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Σέριφος, το Κυκλαδονήσι της απόλυτης ομορφιάς & οι must προτάσεις για να επισκεφθείς

    Δέος και θαυμασμός είναι οι λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν την πρώτη σου επαφή με το εξωπραγματικό τοπίο...

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης (Μέρος Β’)

    Συζητώντας για αγαπημένες γεύσεις, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να έρθει στην κουβέντα το κρέας και δη το σουβλάκι....

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot