spot_img
More

    Θίασος: Το πιο σκηνογραφημένο και ζεστό all-day στέκι στο Χαλάνδρι

    Homeall dayΘίασος: Το πιο σκηνογραφημένο και ζεστό all-day στέκι στο Χαλάνδρι

    Είναι κι αυτά τα σημεία στην πόλη, που δεν τα έχει παρασύρει η μόδα του industrial, που έχουν ξεκάθαρη, μοναδική lounge ταυτότητα, και που με το που τα επισκεφθείς σε κερδίζουν με την διαφορετικότητά τους, τη ζεστασιά τους και την chill αύρα τους. Ο Θίασος, ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα των παραπάνω, είναι ένα spot στο οποίο η προσωπική δουλειά και η αισθητική των ιδιοκτητών είναι σε πρώτο πλάνο, μ’ένα σκηνικό με αναφορές στο θέατρο, τα φιλμ νουάρ, την ποτοαπαγόρευση. Γραμμόφωνα, σαξόφωνα, μάσκες, κρεμαστά υφάσματα, μπουντουάρ, σεντούκια, καθρέφτες και κινηματογραφικοί προτζέκτορες σε βάζουν κατευθείαν στο κλίμα, με μια ατμόσφαιρα που προάγει την χαλάρωση και εγγυάται την απόδραση από την καθημερινότητα. Το pet friendly αυτό στέκι, είναι ιδανικό για ολοήμερες “εξορμήσεις” (σ’έναν χώρο που ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να δουλέψουν εκτός γραφείου ή να κάνουν μια εργασία εκτός σπιτιού), με το πρωί να ξεκινά υπέροχα με καλοψημένο καφέ Taf εκλεκτής ποιότητας, πεντανόστιμες προτάσεις σ’ένα well-thought μενού, και άλλα ροφήματα (μνεία οφείλει να γίνει στις ποικιλίες τσαγιού), και τη μέρα να δίνει σκυτάλη στη νύχτα με μια μπάρα που με μαεστρία ετοιμάζει κλασικά αλλά και signature cocktails.

    Το brunch στον Θίασο είναι ένα καθημερινό treat, με πλήθος επιλογών όπως hot dogs, ομελέτες, λαχταριστά brioche (με γέμιση της επιλογής σου), κουλούρι Θεσσαλονίκης με τηγανιτά αυγά, μπέϊκον, λουκάνικα φρανκφούρτης και τομάτα, φρυγανισμένο ψωμί με τηγανιτά αυγά, μανιτάρια και μπέϊκον αλλά και χειροποίητες πίτες όπως τυρόπιτα ή χορτόπιτα. Αν πάλι είσαι σε mood για… γλυκές αμαρτίες, φρεσκοφτιαγμένες βάφλες, σαγηνευτικά σουφλέ σοκολάτας και βελούδινα brownies σε περιμένουν να τα απολαύσεις!

    Όταν η νύχτα προχωρά, ο φωτισμός και η εναλλαγή του κόσμου δημιουργεί μια ιδανική ατμόσφαιρα για ποτό με τις προτάσεις της cocktail list (η οποία διαχωρίζεται σύμφωνα με τις βάσεις) να είναι η μία καλύτερη από την άλλη, και με δικά μας προσωπικά favorites τα cocktail με ελληνικά αποστάγματα όπως το Χορν (με μαστίχα, πουρέ μανταρινιού, σερβιρισμένο με “υποβρύχιο” μαστίχας Χίου) και το Strawberry Field (με λευκό κρασί, μαστίχα). Το ομώνυμο cocktail Θίασος (με vodka και raspberry jam) είναι μια αποκάλυψη ενώ το Kai Mai Tai είναι ίσως από τα καλύτερα που έχουμε πιεί στα βόρεια. Η ιδιαίτερα φιλική και θερμή ατμόσφαιρα του «Θίασος Cafe Βar» το βράδυ ενισχύεται με ζωντανές βραδιές, διάφορα events και πάρτι από γνωστούς DJs καθώς και rock nights σε ανεβασμένους τόνους.

    Θίασος
    Αριστοφάνους 10, Χαλάνδρι, τηλ. 2106830453
    Facebook | Instagram

    Διαβασε επισης