spot_img
More

    Copper Street Bar : Η νέα σελίδα στη διασκέδαση, γράφεται στο δρόμο!

    Μπορεί τα τελευταία χρόνια να γίνεται ντόρος για το street food, όμως το Copper ήρθε στο Αιγάλεω και πρωτοπορώντας μας σύστησε την έννοια του street bar.

    Ένας  alternative χώρος, με mix and match στοιχεία και μια ονειρεμένη αυλή να μαγεύει τους θαμώνες,  που συμμετέχουν και οι ίδιοι στη διακόσμηση, καθώς όπως μας είπε ο designer Παναγιώτης Μπάφης, που επιμελήθηκε τον χώρο «τα δώρα από τα ταξίδια  των πελατών μας σε όλον τον κόσμο, είναι αυτά που κοσμούν κυρίως την αυλή μας!»

    Με επίκεντρο την επενδυμένη με χαλκό καντίνα (με τη χρήση χάλκινων αποστακτήρων, δημιουργούνται τα καλύτερα ποτά),  και με γνώμονα την διατήρηση της υψηλής ποιότητας, μικρά γευστικά θαύματα ξεπηδούν στον πεζόδρομο της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού, από το πρωί ως το βράδυ.

    Ξεκινώντας με τον καφέ σου, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις εξαιρετικό μονοποικιλιακό, συγκεκριμένης γεωγραφικής προελεύσεως, από τη Βραζιλία, ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να μυηθείς σε νέες γευστικές εμπειρίες, καθώς στο menu  προστίθεται και δεύτερος, διαφορετικός μονοποικιλιακός καφές που αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και υπόσχεται να σε ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς.

    Αν έχεις όρεξη για αλκοόλ είσαι πραγματικά στο πιο σωστό μέρος! Από την μπάρα σερβίρονται μόνο premium quality ποτά, ενώ τα κοκτειλς περνούν σε άλλο επίπεδο, καθώς ακόμα και τα πιο mainstream, όπως το Mojito ή η Margarita αναβαθμίζονται με προσωπική άποψη, αλά Copper με τη φήμη τους να ξεπερνάει τα όρια του Αιγάλεω. Όσο για τους λάτρεις του ζύθου, θα ενθουσιαστούν με τις μεγάλες κανάτες σερβιρίσματος της μπύρας.

    Με πολύ δυνατό menu φαγητού, που αλλάζει συχνά για να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, το Copper θα σε κερδίσει και εδώ! Το κατά κοινή ομολογία καταπληκτικό shushi πρωταγωνιστεί και ο μαστερ του είδους, chef Σταμάτης Τσίλιας, αναλαμβάνει να μας μυήσει στο γνήσιο street food, ενώ τα πάντα σερβίρονται με ιδιαίτερο και γουστόζικο Street style τρόπο.

    Το Copper είναι ένα ακόμα success story, χάρη στην καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και την ανάλαφρη διάθεση που αμέσως θα σου μεταδώσει. Είναι σίγουρο πως αν το επισκεφτείς μια φορά, σίγουρα θα το αγαπήσεις!

    Copper Street Bar
    Παλαιών Πατρών Γερμανού 5, Αιγάλεω, τηλ. 2105914617
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Κάνναβη: Το πολυσύνθετο & πολυχρηστικό φυτό είναι πλέον νόμιμο. Ποια τα οφέλη της; Που θα τη βρεις.

    Το CBD φαίνεται πως έχει αρχίσει να καταρρίπτει τους μύθους και την προκατάληψη που υπάρχει γύρω από την κάνναβη και έχει εξελιχθεί σε ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το...

    Αφιέρωμα: Τα καλύτερα delicatessen στην Αθήνα

    Το gourmet δεν είναι μόνο τροφή, είναι ο συμβολισμός της. Μια λέξη που περιγράφει το φαγητό στην ιδανική του...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot