spot_img
More

    Όπως και να το κάνουμε, η Karamuza είναι state of mind

    Ένας χώρος με industrial & cozy αισθητική, νόστιμο φαγητό, εκλεπτυσμένο καφέ και ευφάνταστα signature cocktails προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου στην όμορφη γειτονιά του Αμαρουσίου.

    Στην γειτονιά του Αμαρουσίου, σύνορα με την Πεύκη, ένα all day cafe-bar έχει βρει τον τρόπο να κάνει τους επισκέπτες του να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Η Karamuza ενισχύει κι αναβαθμίζει την λογική της local εξόδου, καταφέρνοντας μέσα στα 7 χρόνια λειτουργίας της να γίνει στέκι τόσο για όσους μένουν κοντά της όσο και για εκείνους που απαρνούνται (έστω για λίγο) τη δική τους γειτονιά για να βρουν μια θέση στα τραπέζια ή στην μπάρα της.

    Η Karamuza προσφέρει από πολύ νωρίς το πρωί (από τις 08.00 συγκεκριμένα) specialty καφέ ιδιωτικής ετικέτας – ένα blend 100% Arabica από Βραζιλία και Γουατεμάλα – παρασκευασμένο ιδανικά & με μεράκι από τους εκπαιδευμένους barista, δίνοντας στον επισκέπτη απολαυστικές κούπες καφέ τόσο στην ζεστή όσο και στην παγωμένη εκδοχή τους. Κάθε μήνα, φιλοξενούνται επιπλέον single origin espressos από άλλους εξωτικούς προορισμούς, όπως η Κολομβία, η Κόστα Ρίκα και η Αιθιοπία, για να κρατάνε το ενδιαφέρον σου ακμαίο και ακονισμένο.

    Ο κατάλογος της περιλαμβάνει επίσης χειροποίητα ροφήματα όπως dark chocolate (σε “γενναία αναλογία 66%), αναζωογονητική βυσσινάδα και λεμονάδα, απολαυστικά smoothies και power blends για τόνωση και ευεξία.

    Η κουζίνα στην Karamuza λειτουργεί εως τις 23:00 κάθε μέρα και εκτός από τον main κατάλογο φαγητού, φιλοξενεί νέα finger food τα οποία συνοδεύουν τα ποτά, ενώ με δεδομένο ότι γειτνιάζει με το αδερφάκι του το New Orleans Burger, σου παρέχεται η δυνατότητα να γευτείς επίσης μερικά από τα πιο νόστιμα burgers της πόλης!

    Δεδομένου ότι η Karamuza αποτελεί τόσο πρωινό όσο και βραδινό προορισμό, με τη δύση του ήλιου στη μπάρα του τοποθετούνται όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να “πάρουν φωτιά” τα shakers. Ο κατάλογος περιλαμβάνει εμπνευσμένα signatures (που έχουν υπάρξει πολλάκις υποψήφια σε βραβεύσεις) και προσφέρει μοναδικές αλκοολούχες συγκινήσεις. Όλα δε τα σιρόπια είναι χειροποίητα. Από το απολαυστικό (και καθιερωμένο) Mastiha Mystic ή το Karamuza 12 (με white rum, black rum, triple sec, orgeat, lime juice & passion fruit), μέχρι τα new entries Geisha Royal, Mac Honey και Black Cold Sun, όποια κι αν είναι η βάση της επιλογής σου, θα βρεις το ποτό που θα σε ιντριγκάρει και θα σε ενθουσιάσει.

    Στην Karamuza τα ηχεία πάντα παίζουν κάτι ενδιαφέρον και ψαγμένο – η μουσική κινείται σε soul, funky, disco, jazz, alternative funk αλλά και r&b μονοπάτια – σ’ένα μουσικό πλουραλισμό με ξεχωριστό dj κάθε μέρα. Τα parties και τα events δε λείπουν, με live βραδιές προσανατολισμένες στα παραπάνω μουσικά genres.

    Karamuza
    Περικλέους 42, Μαρούσι, τηλ. 2130254835
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα delivery του κέντρου: Η πιο εκρηκτική «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Υπό τον ξεριζωμό του dining in που έχει προκύψει από τα απανωτά lockdowns, η πόλη ανατρέχει στα delivery apps,...

    Οι πιο hot διευθύνσεις για ένα αξέχαστο καλοκαίρι (και φθινόπωρο) στην Αθήνα

    H μεγαλύτερη θερινή απόλαυση στην πόλη, είναι η ίδια η πόλη, που ευνοεί και ενθαρρύνει κάθε είδους εξορμήσεις, περιπάτους...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot