spot_img
More

    Sugar Nails & Cocktails: Η πιο «γλυκιά» ανάπαυλα ομορφιάς

    Ένα ιδιαίτερο nail bar έχει ανοίξει τις πόρτες του στον πιο busy δρόμο της Αγίας Παρασκευής – την Αγίου Ιωάννου. Προσφέρει όλες αυτές τις υπηρεσίες που θα εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

    Το Sugar Nails & Cocktails σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, με ένα boho chic σκηνικό. Φωτιστικά και stools από bamboo, tropical ταπετσαρίες, γήινα χρώματα παντρεύονται με girly λεπτομέρειες δημιουργώντας ένα zen περιβάλλον για να απολαύσεις το pampering που σου αξίζει.

    Στον ψηλό πάγκο που θυμίζει bar, μπορείς να αφεθείς στα χέρια των έμπειρων τεχνιτριών με τις τελευταίες τάσεις στα mani που ξεχωρίζουν. Προτείνουμε απλό μανικιούρ, ημιμόνιμο καθώς και τεχνητά νύχια με ακρυλικό, gel ή acrygel ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτισσας.

    Στις βελούδινες πολυθρόνες μπορείς να απολαύσεις υπηρεσίες pedi με μυρωδάτα peeling, κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης, massage και την χρήση των πιο καταξιωμένων brands όπως CND και ESSIE.

    Η ιδιοκτήτρια και make up artist Χριστίνα Δρόσου μετά από χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών θέλησε να δημιουργήσει το δικό της χώρο παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς και μικρά μυστικά που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου, γιατί η περιποίηση στο Sugar Nails & Cocktails αποκτά άλλο νόημα.

    Σε έναν όμορφο prive χώρο παρέχονται οι υπόλοιπες υπηρεσίες. Εκεί μπορείς να ανακαλύψεις τα οφέλη ενός lash lift ή των lash extensions και να πεις αντίο στην μάσκαρα. Να καθαρίσεις ή να αναδιαμορφώσεις το σχήμα των φρυδιών σου (ή και) να προβείς σε full body αποτρίχωση δεδομένου ότι ο καιρός ανοίγει και η παραλία μας περιμένει. 

    Επίσης το Sugar Nails & Cocktails δεν φημίζεται μόνο για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο γυναικείο φύλο, καθώς προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες και στο ανδρικό κοινό που ολοένα αυξάνεται.

    Αυτά συμβαίνουν σε ένα home-feel περιβάλλον που παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το τσάι ή ένα δροσιστικό cocktail τις απογευματινές ώρες. 

    Στην ρεσεψιόν υπάρχει ένα mini retail section με ”stylish” ποιοτικά γυαλιά ηλίου, κρέμες σώματος, αρωματικά έλαια, οι βραβευμένες βούρτσες μαλλιών ΜΑΝΤΑ και πολλά άλλα δώρα για εσάς και αυτούς που αγαπάτε.

    Sugar Nails & Cocktails
    Αγίου Ιωάννου 86-88, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2106003288
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    «Μαμαδίσιες νοστιμιές»: Πού θα βρεις τα καλύτερα μαγειρευτά στην Αθήνα

    Το μαγειρευτό φαγητό ισούται με συναίσθημα. Με μνήμες. Με σωστή και υγιεινή θρέψη. Θρέψη από αυτές που ζεσταίνουν τα...

    Που θα ψωνίσεις φέτος τα νέα γυαλιά ηλίου σου

    Χρώματα, υλικά, σχέδια, κλασικές ή σύγχρονες γραμμές, τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο προστασία των ματιών μας, αλλά ένα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot