spot_img
More

    GLN Optics: Ένας μονόδρομος στα οπτικά, στην Καισαριανή.

    Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως και Μισούντος στην Καισαριανή. Κάθε μέρα, πηγαίνοντας στη δουλειά μ’έπιανε το φανάρι ακριβώς στη διασταύρωση. Και κάθε μέρα χάζευα τα Οπτικά Γυάλινο ή αλλιώς GLN Optics, που σαν άλλη σειρήνα με προσκαλούσαν να μυηθώ στην απόλαυση των (νέων) γυαλιών. Μια μέρα υπέκυψα (άλλωστε ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά είναι καθοριστικό σε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση) και έκτοτε δεν το αλλάζω με τίποτα.

    Άνοιξε τον Μάρτιο του 2018 και είναι μια γιορτή του design. Από τον χώρο μέχρι τα προϊόντα του, είναι ένα αναζωογονητικά σύγχρονο κατάστημα που εστιάζει στην ανθρωποκεντρική, ουσιαστική εξυπηρέτηση. Αυτό μεταφράζεται σε προσοχή στις ανάγκες σου από μεριάς του πλήρως καταρτισμένου team του αλλά και στη μέριμνα να φιλοξενεί προϊόντα για όλα τα βαλάντια.

    Οι άνθρωποί του, είναι ενεργά μέλη στο Σ.Ο.Ο.Ε. (Σύλλογος Οπτικών και Οπτομετρών Ελλάδος) και εκλεγμένα μέλη της Ο.Σ.Ο.Ο.Ε. (Ομοσπονδία Συλλόγων Οπτικών και Οπτομετρών Ελλάδος) και το πάθος τους γι’αυτό που κάνουν είναι διάχυτο από την φιλόξενη υποδοχή μέχρι το εγκάρδιο αντίο.

    Το κατάστημα είναι φουλ ενημερωμένο: εδώ θα βρεις σχέδια από μεγάλους οίκους όπως Dior, Balenciaga, Gucci, Burberry και Givency, αλλά και πιο casual brands, όπως Ray- Ban, Persol και Police. Όλα τα παραπάνω, μπορείς να τα εντοπίσεις (και να τα αγοράσεις από την άνεση του χώρου σου) και στο απείρως εύχρηστο και καλοσχεδιασμένο e-shopτους, που περιλαμβάνει επίσης πολύ ενδιαφέρουσα αρθρογραφία για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα μάτια σου αλλά και την ιστορία των οπτικών σαν κλάδο.

    Είναι δεδομένο, ότι και στο μέτωπο των σκελετών οράσεως η εμπειρία σου είναι η καλύτερη δυνατή. Στο κατάστημα παρέχεται δωρεάν οπτομετρική εξέταση, ενώ αν είσαι first timer στους φακούς επαφής, το team του θα σε κατατοπίσει πλήρως αλλά και θα σε μάθει να τους φοράς αλλά και να τους συντηρείς.

    Μνείας αξίζει το γεγονός ότι τα Οπτικά Γυάλινο, με έντονη την κοινωνική ευθύνη, συνεισφέρουν με πλείστους τρόπους – με πρωτοβουλίες όπως δωρεάν οπτομετρικές εξετάσεις και παροχή οφθαλμικών σκελετών και φακών στη Κιβωτό του Κόσμου, δωρεές στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου και 6ου Δημοτικού σχολείου Καισαριανής, αλλά και με πολλούς διαγωνισμούς για να κρατάνε το ενδιαφέρον σου ακμαίο και ακονισμένο.

    GLN Optics
    Εθνικής Αντιστάσεως 24 & Μισούντος, Καισαριανή, τηλ. 2107526518
    www.glnotpics.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι 15 λόγοι που η δυτική πλευρά της Αθήνας θα κρατάει πάντα τα σκήπτρα της τέλειας εξόδου!

    Το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η Πετρούπολη, το Χαϊδάρι έχουν τον δικό τους κώδικα στη διασκέδαση. Εδώ ο κόσμος δεν...

    Beer-ό-τσαρκα στην Αθήνα: 9 διευθύνσεις που πρέπει να γνωρίζεις αν είσαι λάτρης του ζύθου

    Supernova απόλαυσης. Αυτή είναι η εντύπωση που αφήνουν οι νέας γενιάς μπύρες, και οι μπυραρίες και τα taprooms της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot