spot_img
More

    Lenshop: Η νέα εποχή στα οπτικά με την υπογραφή Οπτικά Ανδρεάδη

    Το Lenshop δεν είναι απλά άλλο ένα brand καταστημάτων οπτικών. Είναι το απόσταγμα μιας ιστορίας που ξεκινάει το 1933, οπότε και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Ανδρεάδη στην Κατερίνη (από τα πρώτα στον ελλαδικό χώρο) και μιας πορείας με πολλά ορόσημα, επιτυχίες αλλά και καινοτομίες.

    Με τη νέα γενιά της οικογένειας – που θα έλεγε κανείς ότι πλέον έχουν σφυρηλατημένο το θέμα «οπτικά» στο DNA τους – η εταιρεία εισέρχεται στον 21ο αιώνα ως Lenshop, ένα εγχείρημα που έχει ως στόχο να αναβαθμίσει κάθε υπηρεσία αλλά και να παντρέψει τα φυσικά καταστήματα με ένα σύγχρονο και λειτουργικό e-shop.

    Βολτάροντας στην – πάντα busy – Ακαδημίας, το βλέμμα σου μαγνητίζεται από ένα pop, σύγχρονο σκηνικό, με χρώμα, neon πινακίδες και πολλά πολλά ζευγάρια γυαλιών που ιντριγκάρουν. Ο χρόνος φαντάζει να σταματά και η είσοδός σου είναι μονόδρομος. Εδώ οι ρυθμοί της πόλης απομονώνονται και οι φιλοδοξίες σου για οτιδήποτε έχει σχέση με τα μάτια σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

    Δεν είναι απλώς γυαλιά, είναι ανέβασμα ψυχολογίας, είναι μια μικρή ιστορία με αρχή, μέση και
    τέλος που λαμβάνει χώρα με εσένα απέναντι από έναν καθρέφτη. Μια αναμέτρηση που ξεκινάει με δοκιμές και συμβουλές κι έχει τελικό στόχο την ομορφιά, το χαμόγελο, την ανακούφιση. Και με την τεράστια γκάμα του – από εμβληματικούς οίκους μέχρι πιο casual brands – και την πολύ προσωπική, εξατομικευμένη στις ανάγκες σου εξυπηρέτηση, η ικανοποίηση είναι εγγυημένη. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αυτό που καθιστά το Lenshop ξεχωριστό δεν είναι τα τετριμμένα. Οι άνθρωποί του πάνω από το αισθητικό σκέλος της εξίσωσης έχουν μεριμνήσει και για την υγεία των ματιών σου, με καινοτόμες υπηρεσίες αλλά και προϊόντα που θα βρεις κατ’αποκλειστικότητα εδώ.

    Είτε ψάχνεις κοκάλινο, μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό, είτε αναζητάς εμβληματικά brands όπως Gucci, Celine, Tom Ford, Chanel, Dita είτε πιο casual όπως Rayban, Persol και Carrera, είτε ακόμα πιο εξειδικευμένα όπως Maui Jim, Vuarnet, Serengeti, Lindberg, το Lenshop έχει κάτι για όλους. Αν πάλι θες να παραγγείλεις ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιών οράσεως, μπορείς να το κάνεις και διαδικτυακά – στις προδιαγραφές σου – και να το έχειςστα χέρια σου σε 2-4 μέρες οπουδήποτε στην Ελλάδα κι αν είσαι! Τέλος, στο Lenshop θα βρεις επώνυμους φακούς επαφής, όπως Alcon, Bausch & Lomb, Zeiss, Cooper Vision, ενώ με κάθε αγορά σου μπορείς να συγκεντρώσεις πόντους ανταμοιβής και να κερδίσεις διάφορα προϊόντα, εντελώς δωρεάν!

    Κάποιες εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει το Lenshop είναι:

    1. Το Myopia control, ένα πρόγραμμα που διορθώνει οπτικά την υπάρχουσα μυωπία – με τη χρήση φακών επαφής δίνοντας καλή όραση μακριά και κοντά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι επιβραδύνει την πρόοδο της μυωπίας.
    2. Η ορθοκερατολογία, που μπορείς μέσω φακών επαφής – που φοριούνται ενώ κοιμάσαι – να διορθώσεις τη μυωπία σου και να απαλλαγείς από γυαλιά ή φακούς επαφής κατά τη διάρκεια της ημέρας, απολαμβάνοντας καθαρή όραση.
    3. Το vision training, μια ακολουθία διαδικασιών / ασκήσεων της όρασης, που έχουν ως στόχο να την τιθασεύσουν και να την βελτιώσουν, και απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα διόφθαλμης όρασης, στραβισμό, αμβλυωπία, μαθησιακές δυσκολίες που προκύπτουν από δυσλειτουργία των ματιών, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κ.α.

    Ο ναός των οπτικών; Με σιγουριά και ομοφωνία, ναι.

    Lenshop
    Ακαδημίας 34, Κολωνάκι, τηλ. 2102208622
    www.lenshop.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Βόλτα στα πιο αγαπημένα μας μαγαζιά στην Καλλιθέα

    Aν την προσεγγίσεις με τα πόδια από τη Συγγρού και παρατηρήσεις λίγο το ανάγλυφό της, θα δεις πώς το...

    Βιγκανισμός στην Αθήνα: Που θα απολαύσεις μοναδικές plant-based, #crueltyfree γεύσεις

    Οι διατροφικές συνήθειες είναι μια συνειδητή επιλογή, που επηρεάζει όχι μόνο τον ατομικό οργανισμό, αλλά και ολόκληρο το οικοσύστημα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot