spot_img
More

    Τα nail bars που μας ενθουσίασαν το 2020 (+ μια σύντομη ιστορία του manicure)

    Το μανικιούρ είναι κάτι τελείως προσωπικό.

    Σε αντίθεση με τα μαλλιά ή το makeup, τα νύχια σου είναι κάτι που αντικρύζεις όλη μέρα – στέλνοντας ένα μήνυμα στο κινητό σου ή τσουγκρίζοντας το αγαπημένο σου cocktail με φίλους. Η όψη τους έχει μεγάλη σημασία για πολλές γυναίκες, αφού είναι ένα μέσο για να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ.

    Ένα μεγάλο κομμάτι της γυναικείας διαλεκτικής περνάει σίγουρα από τις αναπαυτικές πολυθρόνες των nail bars. Εκεί, κάπου ανάμεσα στις λίμες, τα buffer και τις «ζουμερές» αποχρώσεις των μανό, η γυναίκα βρίσκει ολοκληρωμένες εμπειρίες ευεξίας και φροντίδας.

    Δεν είναι απλώς νύχια, είναι ανέβασμα ψυχολογίας, είναι μια μικρή ιστορία με αρχή, μέση και τέλος που λαμβάνει χώρα πάνω σ’έναν πάγκο εργασίας. Μια αναμέτρηση της τεχνίτριας με την πελάτισσα η οποία έχει τελικό στόχο την ομορφιά, το χαμόγελο, την ανακούφιση. Nail technician καλλιτέχνης, nail technician ψυχολόγος, ίσως και φίλη.

    Με το mani-pedi να έχει περάσει από το στάδιο της τάσης σε αυτό του καθεστώτος, και με τα νύχια να έχουν γίνει για τις γυναίκες το καθοριστικό στοιχείο μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης, τα nail bars έχουν αποδείξει πως δεν είναι (ένα ακόμα) trend αλλά μια ουσιώδης ανάγκη.

    Αυτοί είναι οι top προορισμοί (κοινώς τα καλύτερα nail bars στην Αθήνα) για να κάνεις τα νύχια σου το 2020: