spot_img
More

    Nailvibes: Ένα υπέροχο nail salon στην Κυψέλη, για όσες (και όσους) δεν συμβιβάζονται με το μέτριο

    Πιστεύουμε πολύ στα vibes. Στα vibes που παίρνεις από άλλους ανθρώπους, στα vibes που παίρνεις από έναν χώρο, στα vibes μιας υπέροχης εμπειρίας, στα vibes που ανεβάζουν την ψυχολογία σου και ολοκληρώνουν την εμφάνισή σου μέσα από τέλειες υπηρεσίες ομορφιάς. Όλες οι παραπάνω συνθήκες είναι σε πλήρη ισχύ στο Nailvibes, που έχει αναδειχθεί στο απόλυτο nail bar της Κυψέλης μέσα στα 2 χρόνια λειτουργίας του. 

    Tο Nailvibes συγκεράζει έναν πανέμορφο, χαλαρωτικό χώρο σε minimal γραμμές, με high end υπηρεσίες σε προσιτές τιμές σε μια γειτονιά που τα είχε στερηθεί. Η ιδιοκτήτριά του, η Γεωργία Τούζου, έχοντας επί χρόνια δραστηριοποιηθεί στον καλλωπισμό και την υγεία των άκρων – και όντας η ίδια Κυψελιώτισα – ανίχνευσε αυτό το κενό και δημιούργησε ένα περιβάλλον που σέβεται τόσο τους πελάτες, όσο και ενθαρρύνει το team του που ολοένα μεγαλώνει να εξελίσσεται πέραν των στενών ορίων της επιφάνειας εργασίας και να είναι δημιουργικό.  

    Με το που περάσεις την είσοδό του, μυήσαι άμεσα σε μια eco friendly φιλοσοφία, με τα στοιχεία του ξύλου, του μετάλλου και του σχοινιού να συμβιώνουν σε πλήρη αρμονία, προσεγμένες με φινέτσα λεπτομέρειες που δεν επιβαρύνουν με κανένα τρόπο το περιβάλλον, και προϊόντα τα οποία δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη, τολουόλιο, DBP, και άλλα επιβλαβή συστατικά και είναι ασφαλή για εγγύους και για όσους έχουν αλλεργική προδιάθεση.

    Όλα τα παραπάνω, με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής – τόσο στον χώρο, όσο και στα εργαλεία που χρησιμοποιούνται – για ασφαλή και ανώδυνα sessions. Στρογγυλεμένα ή τετράγωνα, μακριά ή κοντά, με παλ χρώματα ή μεταλιζέ, το Nailvibes σε έχει καλυμμένη! Αν πάλι έχεις ταλαιπωρήσει τα νύχια σου στο παρελθόν, οι θεραπείες ανάπλασης και εξυγείανσης θα σου προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα από το πρώτο ραντεβού.

    Οι υπηρεσίες του πλαισιώνονται από θεραπείες προσώπου (αντιρυτιδιτικές και ενυδάτωσης), αποτριχώσεις προσώπου και σώματος, lash extensions (για να πεις αντίο στη mascara!) και μακιγιάζ (νυφικό ή και καθημερινό) και ό,τι πιο hot για να αναδείξεις την ιδανική εκδοχή της εικόνας σου. 

    Αν είσαι από αυτές (ή αυτούς) που δεν συμβιβάζονται με το μέτριο και αναζητούν υπηρεσίες με ποιότητα, αποτέλεσμα και διάρκεια το Nailvibes είναι για σένα, αφού ανεβάζει τον πήχη κάθε χρόνο τόσο σε σχέση με το ίδιο όσο και με τον κλάδο εν γένει. 

    Nailvibes 
    Καυκάσου 142-144, Κυψέλη, τηλ. 2111829609
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα Πετράλωνα, με τη δική τους ξεχωριστή κοσμογονία, γαστρονομία και διασκέδαση

    Σήμερα, αν ψάχνεις για ένα αστικό τμήμα της πόλης, που όχι μόνο διατηρεί αλλά αναζωοπυρώνει την ατμόσφαιρα της παλιάς...

    Τα 16 καλύτερα μεζεδοπωλεία στην Αθήνα που πρέπει να γνωρίζεις 

    Ο μεζές είναι απόγονος του Διονύσου, είναι το highlight της εξόδου, είναι το προνόμιο του Έλληνα, αφού πουθενά αλλού...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot