spot_img
More

    Aloha Beauty: Ένας πολυχώρος ομορφιάς αφιερωμένος στην περιποίησή σου

    Αν στη μακρινή Hawaii ο χαιρετισμός «aloha» εκφράζει αγάπη, στοργή, συμπαράσταση, ειρήνη κι ευσπλαχνία, στον Γέρακα είναι συνώνυμος με θετικά vibes, δημιουργικότητα, χαλαρή διάθεση και το κανάκεμα που όλες χρειαζόμαστε εκείνες τις ημέρες που θέλουμε να αναδείξουμε την εμφάνισή μας – είτε αυτή είναι μέσα από ένα mani-pedi, είτε μέσω υπηρεσιών που θα ομορφύνουν το βλέμμα μας, είτε ακόμα και με την ολοκληρωτική απαλλαγή από την τριχοφυΐα μέσω laser. 

    Απόλυτα πιστό στην… εξωτική ονομασία του, το Aloha Beauty σε κάθε επίσκεψή σου φροντίζει να σε ταξιδεύει νοητά μακριά από την μονοτονία της καθημερινότητας. Αυτό επιτυγχάνεται ξεκινώντας από το γενικότερο σκηνικό του, το οποίο πλημμυρίζεται από πρασινάδες, φυλλωσιές και γήινα στοιχεία όπως το ξύλο κι η πέτρα, με μια boho chic διάθεση που θυμίζει παντοτινό καλοκαίρι, παραλίες και ξεγνοιασιά. 

    Μετά είναι η ομάδα του, που αποτελείται από έμπειρες τεχνήτριες και αισθητικούς, δεμένες σαν μια όμορφη παρέα και πειθαρχημένες σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, που σε βάζουν απευθείας σε mood χαλάρωσης, σε συμβουλεύουν και σε περιποιούνται με γνώμονα το γούστο σου και κάθε σου ανάγκη. 

    Το Aloha μοιράζει τη δράση του ανάμεσα σε 3 ορόφους: μπαίνοντας θα βρεις τα super άνετα workstations για το μανικιούρ, με ένα ουράνιο τόξο από ζουμερά χρώματα και προϊόντα περιποίησης των άκρων σου απ’όλα τα σύγχρονα κορυφαία brands, επάνω θα ανακαλύψεις έναν σχεδόν κινηματογραφικό χώρο για το πεντικιούρ και το μακιγιάζ σου, στημένο με bamboo, κρυφούς φωτισμούς, λεκάνες από γρανίτη, ακόμα και design κούνια!

    Tο υπόγειο aπό την άλλη έχει μετατραπεί σ’ένα spa περιωπής, όπου έχεις την ευκαιρία να κάνεις μασάζ και αποτρίχωση, πριβέ και κεκλεισμένων των θυρών. Μην παραλείψεις να επιλέξεις κι έναν καθαρισμό προσώπου με διαμάντι ή ακόμα και χημικό peeling, που θα φρεσκάρει την εμφάνισή σου και ασφαλώς θα αναζωογονήσει το – ταλαιπωρημένο από τους καθημερινούς ρύπους – δέρμα σου.

    Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι το φόρτε του, με τη χρήση των κορυφαίων προϊόντων SÜDAcare και την πολύχρονη εμπειρία των κοριτσιών στα άκρα των ποδιών. Παρέχεται ορθονυχία σε περιπτώσεις είσφρυσης όνυχος – μιας από τις πιο συνήθεις φλεγμονές των άκρων – αλλά και αφαίρεση σκληρύνσεων με τη χρήση απολαυστικών αλάτων, ενώ για το μανικιούρ το μόνο που έχεις να κάνεις για να αντιληφθείς την ποιότητα (και την έμπνευση!) της δουλειάς στο Aloha, είναι να χαζέψεις λίγο το Instagram του και να εμπνευστείς από τις δεκάδες προτάσεις.

    Είτε λοιπόν είσαι σε mood για κάτι κλασικό ή κάτι πιο «ρηξικέλευθο», είτε είσαι fan του ημιμόνιμου, του gel ή του ακρυλικού, είτε πάλι θες να αποκτήσεις εντυπωσιακές βλεφαρίδες με 3D lashes ή έχει έρθει η ώρα να σχηματίσεις εκ νέου τα φρύδια σου ή να απαλλαγείς από τη σωματική τριχοφυϊα, το Aloha Beauty σε έχει καλυμμένη! Κι όλα τα παραπάνω σ’έναν χώρο που θα φροντίσει την κάθε σου αισθητική ανάγκη, με αδιαπραγμάτευτη τήρηση των κανόνων υγιεινής και πολλά χαμόγελα – the Aloha way!

    Aloha Beauty 
    Κλεισθένους 165, Γέρακας, τηλ. 2111157195
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτερες boulangerie της Αθήνας: 10 σημεία όπου η παράδοση συναντά την εξέλιξη

    Ψωμί. Συνοδοιπόρος σε κάθε γεύμα ή δείπνο, σάντουιτς και τσιαπάτα, ο άρτος ο επιούσιος. Το βρίσκεις σε παραλλαγές που...

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης (Μέρος Β’)

    Συζητώντας για αγαπημένες γεύσεις, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να έρθει στην κουβέντα το κρέας και δη το σουβλάκι....

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot