spot_img
More

    The High Bar Athens: Η πιο smart casual άφιξη στις αθηναϊκές ταράτσες

    Ένα καλοφτιαγμένο cocktail σε μια ταράτσα, είναι για το καλοκαίρι ότι είναι μια ζακέτα τον χειμώνα: απαραίτητο. Το High Bar Athens είναι η νέα προσθήκη στις απανταχού θέες της πόλης – κι όχι μόνο – μ’έναν τριώροφο πολυχώρο με steampunk πινελιές, ικανή μπάρα και 2 χώρους διαμονής airbnb(!) για τους λάτρεις του κέντρου! 

    Οι ιδιοκτήτες του, λάτρεις της Ελλάδας και ιδιοκτήτες μιας εκ των πιο hot pubs του Βερολίνου – της The Castle, αναγνωρίζοντας ότι η Αθήνα είναι μια μητρόπολη του fine drinking και των cocktails, αποφάσισαν να εξαργυρώσουν την πολύχρονη εμπειρία τους προτείνοντας κάτι αναζωογονητικά φρέσκο και λίγο διαφορετικό από τα τετριμμένα: Το The High Bar χωρίς τουπέ και με inclusive διάθεση, είναι μια πρόταση όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, για να ζήσουν το Γκάζι όπως του αρμόζει, σαν μια μεγάλη παρέα. 

    Μπαίνοντας, θα ανακαλύψεις ένα περιβάλλον που μιξάρει το vintage με το σήμερα, με αναπαυτικούς καναπέδες, ρετρό μπερζέρες, ατμοσφαιρικούς φωτισμούς και μια μεγάλη μπάρα. Στο βάθος η σκάλα, που οδηγεί στους ορόφους. Κάθε επιφάνεια στην άνοδό σου (αλλά και στο εξωτερικό του κτιρίου) φιλοξενεί murals του visual artist Λεωνίδα Γιαννακόπουλου, από το space age αυτοκίνητο της πρόσοψης, με μια γάτα-πιλότο, μέχρι το ελικόπτερο-πιάνο του 1ου ορόφου και το εντυπωσιακό δελφίνι-τρομπέτα. 

    Η ταράτσα του είναι ένα χάρμα οφθαλμών. Κατάφυτη, με τις παραδοσιακές φερφορζέ και ένα μεγάλο καλοκαιρινό bar, είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσεις τη δύση πίνοντας το ποτό σου, αλλά και αργότερα, όταν το βράδι έχει για τα καλά προχωρήσει, για κατανυκτικές συνάξεις με τους φίλους σου κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.  

    Ο bar manager Γιάννης Πουρής προτείνει μια λίστα με 10 ανυπέρβλητα signatures με παιχνιδιάρικα ονόματα και ακόμα πιο παιχνιδιάρικους συνδυασμούς: Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι το Spooning is Always the Answer, με λευκό και μαύρο ρούμι, σουμάδα, lime, passion fruit, grapefruit cordial και spiced syrup το οποίο συνοδεύεται από ένα βρώσιμο gel Muai Thai – δροσερό, πολυδιάστατο και ευκολόπιοτο.

    Εντυπωσιακό και το Not for the First Date, εντυπωσιακό με τον αφρό αλατισμένης καραμέλας και βάση gin, θα γλυκάνει μοναδικά τα βράδια σου με μια υπέροχη επίγευση από μαρμελάδα βερίκοκο. Όλες οι συνταγές φτιαχνονται in house, με προσοχή και φροντίδα, ενώ και τα classics βιώνουν την ιδανική εκδοχή τους. 

    Θα το βρεις καθημερινά ανοιχτό από τις 18.00 για early drinks, mocktails ή καφεδάκι. 

    The High Bar Athens
    Ευμολπιδών 20, Γκάζι, τηλ. +306942087795
    www.thehighbar.life | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Sandos Vs Bao Buns : Δύο λαχταριστές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν (και που θα τα βρεις)

    Έρεβος και αρώματα Άπω Ανατολής, καντούνια με υπαίθριες καντίνες, το ρεπερτόριο της ασιατικής κουζίνας είναι ποικίλο, πεντανόστιμο, μυστηριώδες και...

    Στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα: Premium προορισμοί και προτάσεις για DIY καταστάσεις

    Η Tσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, περίοδος που οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την μεγάλη νηστεία...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot