spot_img
More

    Το κουτούκι του Καλλίνικου: Θαλπωρή και αυθεντική ελληνικότητα στην Καισαριανή

    Φωλιασμένο στους γραφικούς δρόμους της Καισαριανής, το κουτούκι του Καλλίνικου γνέφει με υποσχέσεις για αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, ζεστή φιλοξενία και ένα ταξίδι στις γαστρονομικές παραδόσεις της Ελλάδας. Αν υπάρχει ένα μέρος όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να αφήσεις τις γεύσεις να σε παρασύρουν, τότε σίγουρα είναι το κουτούκι του Καλλίνικου.

    Με την είσοδό σου στο μαγαζί, σε υποδέχεται η απόλυτη φιλική διάθεση, χωρίς τίποτα στημένο στην ατμόσφαιρα και με κινηματογραφική διάθεση, όπως θα διαπιστώσεις στις τοιχογραφίες βγαλμένες από τις εποχές της αθωότητας και του Φίνου. Είναι σαν να μπαίνεις σε κάλεσμα—ζεστό, φιλόξενο και γεμάτο με λαχταριστά αρώματα. 

    Στο κουτούκι του Καλλίνικου, θα βρεις παραδοσιακά ελληνικά φαγητά για να γλείφεις τα δάχτυλα σου αφού κάθε πιάτο είναι γεμάτο γεύση και φτιαγμένο με αγάπη. Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις να δοκιμάζεις, θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στην παραγγελία σου ποικιλία κρεατικών, συκώτι με βασιλικό και μαυροδάφνη στο τηγάνι για να συνοδεύσεις το κρασί σου, παστουρμαδόπιτα του ονείρου και σίγουρα τα παϊδάκια, που είναι ίσως από τα καλύτερα της Αθήνας. Τους μεζέδες και τις τηγανητές πατάτες να τα θεωρούμε δεδομένα!

    Φυσικά, μπορείς πάντα να ρωτήσεις το προσωπικό το οποίο θα σε κατευθύνει σε γεύσεις και πιάτα κομμένα και ραμμένα στο δικό σου γούστο. Αυτό που εκτιμάμε κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με την αυθεντικότητα. Κάθε μπουκιά μοιάζει με ένα ταξίδι μνήμης, με γεύσεις που σε μεταφέρουν κατευθείαν στην παιδική σου ηλικία.

    Και ας μην ξεχνάμε το ποτό! Έχουν μια εξαιρετική επιλογή από ελληνικά κρασιά και αποστάγματα που αναδεικνύουν τη χαρά και συνδυάζονται τέλεια με το γεύμα σου.

    Το Κουτούκι του Καλλίνικου
    Ηρώων Πολυτεχνείου 109-111, Καισαριανή, τηλ. 2107235107
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    10+2 bars για τα απόλυτα summer nights στην Αθήνα

    Η Αθήνα είναι τα μπαρ της. Εντάξει, η Αθήνα είναι άπειρα ακόμα πράγματα, αλλά στο πλαίσιο μεγάλων, συναισθηματικών, γενικευμένων...

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot