spot_img
More

    Porto Rico: Γευστικές απολαύσεις με ποιότητα, από το 1973

    Η διάρκεια στον χρόνο είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για οποιονδήποτε, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 47 ολόκληρα χρόνια που το Porto Rico βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Μισός αιώνας που αποδεικνύει ότι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ, η ΓΕΥΣΗ και η ΠΟΣΟΤΗΤΑ θα θριαμβεύουν πάντα. 

    Οι πίτσες στο Porto Rico είναι αφράτες, με χειροποίητη φρέσκια ζύμη, με φρέσκια κόκκινη σάλτσα, τα λαχανικά και τα αλλαντικά είναι ολόφρεσκα και επώνυμα. Από την Σπέσιαλ Πόρτο Ρίκο και την Χωριάτικη, έως την πικάντικη Βεζούβιος, το Porto Rico έχει κάτι για όλους. Το ίδιο ισχύει και για τα χειροποιήτα πεντανόστιμα καλτσόνε και τα πεϊνιρλί που πραγματικά εδώ βιώνουν ιδανικές εκδοχές, δημιουργώντας τα όπως επιθυμείτε. 

    Τα ζυμαρικά εδώ είναι κεφάλαιο από μόνα τους: Σου προσφέρεται η επιλογή να τα επιλέξεις φουρνιστά σε πήλινο, παραδοσιακά φτιαγμένα, με μεράκι και αγάπη. Είτε είσαι λάτρης της Μπολωνέζ με φρέσκο σπιτικό κιμά, της Αραμπιάτα, της Porto Rico, της Chicken ή της Καρμπονάρα, με πέννες ή ριγκατόνι ή μακαρόνι, το Porto Rico σ’έχει καλυμένο.

    Και πάμε στο ψητό (κυριολεκτικά), το Porto Rico έχει άλλον έναν «άσο» απόλαυσης. Στα υπέροχα σπιτικά Βurger με φρεσκότατο κιμά, τα ψητά τις ώρας (ολόφρεσκα κρεατικά) όπως ζουμερό μπιφτέκι σχάρας, φιλέτο κοτόπουλο, μοσχαρίσια γάλακτος συνοδεύονται με φρέσκες τηγανητές πατάτες, ρύζι και σως σε μοναδικά «παντρέματα».

    Η άριστη σχέση ποιότητας-ποσότητας-γεύσης και το φιλόξενο περιβάλλον του στις παρυφές της Βασιλίσσης Σοφίας, που μοιράζει τη δράση του ανάμεσα στον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο, αποτελούν την ιδανική τοποθεσία για να διοργανώσεις την κοινωνική σου εκδήλωση, το party ή την συνεστίαση και να χαρίσεις στους επισκέπτες σου ανεξίτηλα χαμόγελα ικανοποίησης. Αν πάλι το προτιμάς, μπορείς να παραγγείλεις τα καλούδια του με DELIVERY στο σπίτι σου ή το γραφείο. 

    Porto Rico
    Βασ. Σοφίας 14, Μαρούσι, τηλ. 2108020756
    www.portorico.gr | Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Beer-ό-τσαρκα στην Αθήνα: 9 διευθύνσεις που πρέπει να γνωρίζεις αν είσαι λάτρης του ζύθου

    Supernova απόλαυσης. Αυτή είναι η εντύπωση που αφήνουν οι νέας γενιάς μπύρες, και οι μπυραρίες και τα taprooms της...

    «Μαμαδίσιες νοστιμιές»: Πού θα βρεις τα καλύτερα μαγειρευτά στην Αθήνα

    Το μαγειρευτό φαγητό ισούται με συναίσθημα. Με μνήμες. Με σωστή και υγιεινή θρέψη. Θρέψη από αυτές που ζεσταίνουν τα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot