spot_img
More

    Sweet Habit: Η πιο γλυκιά συνήθεια της Κηφισιάς!

    Με το που φτάνεις στην Κηφισιά, σε χτυπάει στο πρόσωπο μια αύρα εξοχής. Ο καθαρός αέρας και το πράσινο σε κάνουν να νιώθεις, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ότι έχεις αφήσει την Αθήνα πίσω σου, πολύ μακριά. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλο μέρος δίπλα στην πόλη που να συνδυάζει πολυτέλεια και χαλάρωση σε αυτές τις δόσεις.

    Στα οκτώ χρόνια ζωής του, το Sweet Habit έχει κατορθώσει να γίνει μια all day «συντεταγμένη» που θα σε περιποιηθεί σαν φίλο και θα σε αποσυμπιέσει σαν να βρίσκεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου. Ευρύχωρο και γουστόζικο, περιβάλλεται από γυάλινες επιφάνειες οι οποίες εκμεταλλεύονται το φυσικό φως και συνδέουν τους επισκέπτες με τον παλμό του αγαπημένου μας προαστίου.

    Δημιουργήθηκε από ανθρώπους που ήθελαν απλώς να προσφέρουν αυτό που έλειπε στους ίδιους. Έτσι, καθετί στο Sweet Habit, από την καλοσυνάτη υποδοχή και την άψογη εξυπηρέτηση ως το εγκάρδιο αντίο, ξεχειλίζουν από αγάπη για τη φιλοξενία και, ασφαλώς, ποιότητα στις προτάσεις του.

    Ανοίγει καθημερινά στις 6 και θα σε υποδεχτεί με καλοψημένο καφέ, φρέσκους χυμούς, τσάγια και ροφήματα αλλά και χορταστικές τσιαπάτες, μπαγκέτες και αυγά σε διάφορες παραλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από μικροπαραγωγούς και αξιόλογες φάρμες και κτήματα. Το club sandwich φτιάχνεται με μια ονειρεμένη κοτοσαλάτα, ενώ τα burgers ξεχωρίζουν χάρη στους άκρως ενδιαφέροντες και εμπνευσμένους συνδυασμούς υλικών.

    Από το 2017, το «ρόστερ» του Sweet Habit εμπλουτίστηκε με ένα staple που όλοι λατρεύουμε: την κρέπα. Το ζυμάρι της είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς μελέτης και πειραματισμών και είναι άρτιο τόσο στην γλυκιά όσο και την αλμυρή πτυχή του. Οι προτάσεις του καταλόγου πολλές, ανάμεσά τους και πολλές gourmet, όπως η κρέπα με προσούτο και σύκο, που συνδυάζεται με παρμεζάνα και ρόκα και σε διακτινίζει γευστικά στη γειτονική Ιταλία, ή η κρέπα με καπνιστό σολομό, τυρί-κρέμα, αυγό, ανθό κάππαρης, κρεμμύδι και άνηθο, η οποία αποτελεί μια πρωτότυπη healthy και fitness-friendly επιλογή. 

    Ομοίως, και στις γλυκές προτάσεις υπάρχει κάτι για όλους: Λαχταριστές σοκολάτες, πραλίνες, μπισκότα, φρούτα, τρούφες και ξηροί καρποί μετουσιώνονται σε μυθικές απολαύσεις που γίνονται πραγματικότητα στο πιάτο σου. Στο Sweet Habit θα βρεις όμως και τρυφερές βάφλες, χειροποίητα γλυκά ημέρας που φτιάχνονται στο εργαστήριό του, αλλά και artigianale παγωτό με τα αγνότερα υλικά, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

    Όλα τα καλούδια του μπορείς να τα απολαύσεις και στον χώρο σου με delivery, καθημερινά από τις 7.30 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ.

    Sweet Habit
    Ρόδων 1, Κηφισιά, τηλ. 2106202135
    sweethabit.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα bars στην Αθήνα: Που θα πιείς δροσερά cocktails που ανεβάζουν τον πήχη

    Η Αθήνα, τη νύχτα βιώνει μια μεταμόρφωση η οποία οφείλεται σε κύριο βαθμό στα bars της. Στα φώτα, στις...

    Tα καλύτερα οπωροπωλεία της Αθήνας: Η φρεσκάδα της φύσης στο τραπέζι σου

    Το σύγχρονο μανάβικο μπορεί να μην είναι καθεστώς, είναι όμως σίγουρα η ασφαλής επιλογή για έναν άνθρωπο που αντιλαμβάνεται...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot