spot_img
More

    5 Χριστουγεννιάτικες DIY κατασκευές που θα είναι hit αυτά τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το Pinterest

    Είναι επίσημο: Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών – λίγο ανορθόδοξα φέτος με την υγειονομική συγκυρία που μας έχει όλους επηρεάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – όμως αφενός δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα, αφετέρου μικρές πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού μας μπορούν να μας ανεβάσουν άρδην τη διάθεση αλλά και να αποτελέσουν αφορμή να κάνουμε κάτι όλοι μαζί με τις οικογένειές μας. Το Pinterest πρόσφατα ανακοίνωσε τις trending αναζητήσεις όσον αφορά τις γιορτές, και οι παρακάτω 5 προτάσεις φιγουράρουν στην κορυφή. Πιάσε λοιπόν ψαλίδι και ό,τι υλικά χρειάζεσαι, εμπνεύσου και δημιούργησε μαζί μας!

    1. Ασύμμετρα Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

    CREDIT: PAOLA + MURRAY

    Τα πλούσια στεφάνια με κλαδιά πεύκου ή έλατου και οι φυλλώδεις μανόλιες έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, αξίζει όμως να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα ασύμμετρο στεφάνι, για τον απλούστατο λόγο ότι η διακόσμηση δεν χρειάζεται να κατανεμηθεί ομοιόμορφα στην κυλινδρική σου βάση (άρα λιγότερος χρόνος και κόπος) και το αποτέλεσμα είναι εξίσου θεαματικό. Συνεπώς, νιώσε ελεύθερη να προσθέσεις αποξηραμένα λουλούδια ή φρέσκιες πρασινάδες κατά βούληση για ένα ωραίο δημιουργικό σύνολο. 

    2. Εορταστικοί πίνακες για να τοποθετήσεις τις ευχετήριές σου κάρτες

    CREDIT: JOHNNY MILLER

    Τι κάνεις αν έχεις φίλους και συγγενείς στο εξωτερικό που σε κατακλύζουν κάθε χρόνο με Χριστουγεννιάτικες κάρτες; Τις εντάσσεις στο εορταστικό σου ντεκόρ! Όλοι ψάχνουμε νέους, δημιουργικούς τρόπους να τις παρουσιάσουμε, κάποιοι τις τοποθετούμε σε κάποια επιφάνεια, άλλοι εφευρίσκουμε πιο… εναλλακτικούς τρόπους, κι ένας από αυτούς είναι το να φτιάξεις από το 0 έναν «πίνακα εορτών», και να τις στολίσεις όλες επάνω του. Θα βρεις tutorials στο Pinterest. 

    3.  Στολίδια από ανακυκλωμένα υλικά. 

    CREDIT: WWW.MARTHASTEWARD.COM

    Οι προαναφερθείσες κάρτες, αλλά και άλλα υλικά μπορούν να γίνουν υπέροχα στολίδια, εξοικονομώντας τόσο στο πορτοφόλι σου, όσο προσφέροντας κι ένα λιθαράκι στο περιβάλλον του πλανήτη. Σύμφωνα με το Pinterest, ο όρος «upcycled ornaments» έχει 325% άνοδο στις αναζητήσεις, οπότε δεν είσαι μόνη. 

    4. DIY δέντρο 

    CREDIT: BORED PANDA

    Από το να τοποθετήσεις φωτάκια σε μια πτυσσόμενη σκάλα, μέχρι να φτιάξεις μια ξύλινη κατασκευή από το 0, ή ακόμα και να ανακυκλώσεις υλικά για να φτιάξεις το δικό σου custom δέντρο, το Pinterest βρίθει από tutorials που θα κάνουν τον χώρο σου και τη διακόσμησή σου να πάρει… άριστα 10! 

    5. «Μαρμάρινες» Χριστουγεννιάτικες μπάλες

    CREDIT: PINTEREST

    Μιλώντας για δέντρο, μεγάλο must αυτή την περίοδο είναι το φρεσκάρισμα στις μπάλες μας με την τεχνική που του δίνει όψη μαρμάρου. Το αποτέλεσμα είναι φινετσάτο και διαφοροποιεί τελείως τον στολισμό σου από τις κλασικές προτάσεις των μεγάλων αλυσίδων. 

    Διάβασε επίσης

    Φέτος το Πάσχα είναι SUN καλοκαίρι… γεμάτο με πασχαλινή διάθεση!

    Τα καταστήματα Zuccherino έχουν διακοσμηθεί με όμορφα λουλούδια και τα εργαστήρια τους, μοσχοβολούν ελληνικό Πάσχα, καθώς οι pastry chefs...

    Στην ίδια κατηγορία