spot_img
More

    Design Is This: Η πινελιά καλλιτεχνικού design που θα δώσει χαρακτήρα στο χώρο σου!

    Κάθε χώρος που ζούμε ή εργαζόμαστε, αντικατοπτρίζει το γούστο, τον χαρακτήρα αλλά και τη διάθεσή μας. Κάθε αντικείμενο που επιλέγουμε για το σπίτι ή το γραφείο, δίνει τη δική του πινελιά και έχει να πει κάτι για εμάς. Αλλάζοντας έστω και μικροπράγματα, μπορούμε να πετύχουμε μια ανανέωση που θα δώσει εντελώς διαφορετική οπτική και διαφορετικό χαρακτήρα στο χώρο.

    Αν επιθυμείς αυτή η ανανέωση να ξεχωρίζει από τις mainstream προσεγγίσεις των πολυκαταστημάτων, αν ψάχνεσαι για ιδέες out of the box, με καλλιτεχνική προσέγγιση, design βραβευμένο και υψηλών προδιαγραφών και αντικείμενα μικρά ή μεγάλα, με άριστη ποιότητα κατασκευής, το www.designisthis.com, είναι ακριβώς αυτό που αναζητάς!

    Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προτάσεις μοναδικές και ξεχωριστές, πρεσβευτής στην Ελλάδα των πιο ιδιαίτερων design brands, με φιλοσοφία επικεντρωμένη στον σεβασμό για το περιβάλλον, τη χρήση νέων τεχνολογιών και την εμπεριστατωμένη μελέτη, σου προσφέρει επιλογές που ξεχωρίζουν για τον πρωτότυπο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την καλλιτεχνική τους διάσταση. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα από διακεκριμένους σε παγκόσμιο επίπεδο designers και αρχιτέκτονες, ενώ κάθε προϊόν έχει τη δική του ιστορία και κάτι το ιδιαίτερο που το κάνει να ξεχωρίζει. Άλλα είναι εμπνευσμένα από γνωστά έργα τέχνης, άλλα που χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, και άλλα που διακρίνονται για την διαχρονική τους υπόσταση.

    Μια μικρή δόση μοντέρνας τέχνης, είναι από μόνη της statement στο σημείο που θα επιλέξεις  να τονίσεις. Και όταν μιλάμε για μοντέρνα τέχνη δεν μπορεί να μας έρθει στο μυαλό παρά μια μόνο λέξη: MoMa. Το Mουσείο Mοντέρνας Tέχνης της Νέας Υόρκης αποκτά τη θέση του στο χώρο σου μέσα από μια υπέροχη συλλογή, για να επιλέξεις το κομμάτι εκείνο που θα κάνει τη διαφορά και θα τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών σου!

    Ξεχωρίζει το Mondri, ένα κομψό γεωμετρικό ανθοδοχείο σχεδιασμένο από τον Δανό σχεδιαστή Frank Kerdil και εμπνευσμένο από την δουλειά του διάσημου Ολλανδού ζωγράφου Piet Mondrian, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της μοντέρνας τέχνης και συνιδρυτή του κινήματος του νεοπλαστικισμού μαζί με τον Theo van Doesburg, που επηρέασε σημαντικά την ζωγραφική του 20ου αιώνα.

    Πέραν της  ιδιαίτερης καλαισθησίας του και του καλλιτεχνικού του εκτοπίσματος το ανθοδοχείο Mondri είναι ένα πολύ χρηστικό και ευέλικτο διακοσμητικό αντικείμενο, που συνδυάζει την εμφάνιση με την χρηστικότητα διαθέτοντας τρεις διαφορετικούς χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν λουλούδια σε διάφορα μεγέθη. Στην ίδια συλλογή, θα βρεθείς  μπροστά στο πιο ονειρεμένο και πρωτότυπο ημερολόγιο!

    Το ημερολόγιο Perpetual, είναι μία πρωτότυπη προσέγγιση του κλασικού ημερολόγιου, σχεδιασμένο από τον Gideon Dagan, ειδικά για το MoMA, μέσα από μια εναλλακτική διάθεση. Πέρα όμως από την συμβατική του χρήση ως ημερολόγιο, το Perpetual αποτελεί και ένα διαχρονικό κομμάτι σύγχρονου design που θα κοσμήσει τόσο ξεχωριστά το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σου.

    Με τα ταξίδια να είναι μια αγαπημένη απόλαυση για όλους μας, το MAPPIT της Umbra είναι ένα ευρηματικό διακοσμητικό τοίχου που εκμοντερνίζει τον κλασικό χάρτη της υφηλίου, αλλάζοντας την όψη της επιφάνειας όπου θα τοποθετηθεί με τον πιο ταξιδιάρικο τρόπο. 

    Πέραν από την διακοσμητική και καλλιτεχνική του διάσταση, το MAPPIT είναι και ιδανικό για να προγραμματίσεις τα ταξίδια σου και να βάλεις στόχους για νέες περιπέτειες. Η μαγνητική του επιφάνεια σου επιτρέπει να βάλεις σημάδι τα μέρη του κόσμου που θέλεις να επισκεφτείς, ή να δημιουργήσεις μια καλαίσθητη χαρτογράφηση με τα μέρη του κόσμου που έχεις ήδη πάει, στερεώνοντας επάνω φωτογραφίες από τα ταξίδια σας φτιάχνοντας έτσι τον πιο κομψό χάρτη αναμνήσεων. 

    Ένα και μοναδικό αντικείμενο με ιδιαίτερες γραμμές και έντονο χρώμα, αρκεί να στολίσει τον χώρο, με τρόπο λιτό αλλά συγχρόνως τόσο δυνατό και ακριβώς αυτό, είναι είναι η καρέκλα Callita, που με το ρευστό design, σαν σιλουέτας που ρέει, αλλά και το κατακόκκινο χρώμα της, σίγουρα είναι κυρίαρχος όπου και να τοποθετηθεί. Η Callita είναι εμπνευσμένη από τα Ιαπωνικά ιδεογράμματα, ενώ ο ιδιαίτερος σχεδιασμος της, επιτρέπει να αγκαλιάζει αρμονικά το σώμα, και παρά την ελαφρά κατασκευή της, προσφέρει ένα άνετο και ασφαλές κάθισμα. 

    Κάθε χώρος, είτε κατοικούμε, είτε εργαζόμαστε μέσα σε αυτόν, αποκτά μέσα από τις στιγμές που δημιουργούμε μια δική του αύρα, για τον λόγο αυτό, όσο πιο όμορφα, χαλαρά και cozy ζούμε, τόσο πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα και αίσθηση αποπνέει. Ο πιο απλός και πιο αποτελεσματικός  τρόπος να φτιάξεις την ιδανική ατμόσφαιρα για να αποσυμπιέσεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλά και για να διακοσμήσεις όμορφα το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το γραφείο, είναι τα κεριά. Το www.designisthis.com, διαθέτει μια απίστευτη συλλογή κεριών και αρωματικών υγρών, της εταιρίας Blomus που με το άρωμα και την πολύ όμορφη συσκευασία τους, θα σε ταξιδέψουν και θα δώσουν στο δωμάτιο μοντέρνα αισθητική αλλά και ισορροπημένη ενέργεια!

    Σε όλα τα κεριά Fraga, μπορείς να διακρίνεις την απόλυτη προσοχή στην λεπτομέρεια. Η βάση του κεριού είναι φτιαγμένη από τσιμέντο σε διάφορες απαλές αποχρώσεις, με τέλειο φινίρισμα και προσεγμένη τυπογραφία. Όταν το κερί τελειώσει σίγουρα θα βρεις κάποια χρήση για την όμορφη βάση του από τσιμέντο, π.χ. ως διακοσμητικό μπολ ή κάτι ανάλογο.Το κερί είναι φτιαγμένο με βάση την φυσική σόγια, δεν περιέχει τοξίνες και είναι απολύτως οικολογικό. Επίσης είναι μακράς διάρκειας με εκτιμώμενο χρόνο καύσης 25 ώρες.

    Και όταν ανάψεις τα κεριά για να δημιουργήσεις την επιτομή της χαλαρής ατμόσφαιρας, ίσως και με μια απαλή μουσική να παίζει, δεν θα ήταν ονειρικό ένα pampering με κρασί σερβιρισμένο στην απόλυτα ντιζαινάτη καράφα και τα κατάλληλα ποτήρια να σε περιμένουν για γευσιγνωσία; Η σωστή διατήρηση του κρασιού είναι πολύ σημαντική ώστε να διατηρηθούν όλες οι γεύγεις και τα αρώματα ανέπαφα, και δεν υπάρχει πιο ιδανικός και κομψός τρόπος,από την καράφα αερισμού, Wine Breather της εταιρίας Menu.

    Η καράφα αερισμού κρασιού Wine Breather προσθέτει δεκαπλάσια ποσότητα οξυγόνου στο κρασί σας μέσα σε χρονικό διάστημα κάτω των 2 λεπτών. Με τον άρτιο σχεδιασμό της έχει αναδειχθεί νικήτρια στα βραβεία design IF Design Award και Good Design Award, ενώ ως το πιο αποτελεσματικό δοχείο αερισμού του κρασιού της αγοράς, έχει κερδίσει το Aerating Test της Eurofin. 

    Ένα ξεχωριστό κρασί, είθισται να σερβίρεται σε ξεχωριστά και σωστά ανά είδος ποτήρια, ώστε τα αρώματα και οι γεύσεις να απελευθερώνονται, μαγεύοντας τη μύτη και τον ουρανίσκο.

    Με έμφαση στη βέλτιστη λειτουργικότητα και την διαχρονική αισθητική, η συλλογή ποτηριών Vinifera της Nude Glass,  μετατρέπει μια απλή συνήθεια σε αληθινή ιεροτελέστεία. Φτιαγμένο από ανθεκτικό κρύσταλλο υψηλής καθαρότητας και λάμψης, αυτό το σετ 6 ποτηριών για κόκκινο κρασί (790 ml) Vinifera, αγκαλιάζει την παραδοσιακή μορφή των ποτηριών, εκσυγχρονίζοντας τις γραμμές και την σιλουέτα ώστε να ανταποκρίνονται στην μοντέρνα αισθητική της εποχής.

    Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που πάντα κάνουν την διαφορά σε κάθε τι που μας περιβάλλει. Δώσε σπίτι σου, το γραφείο σου, μια γεύση από ιδιαίτερο design, κόσμησέ το με άποψη και ενδιαφέρον χαρακτήρα. Χάρισε ένα ξεχωριστό δώρο σε κάποιον αγαπημένο που θα του δώσει τη χαρά της πρωτοτυπίας και θα κερδίσει περίοπτη θέση στην καρδιά του αλλά και στον χώρο του!

    Το www.designisthis.com θα γίνει ο νέος λατρεμένος σου διαδικτυακός προορισμός για αγορές που θα κάνουν τον χώρο σου the perfect place to live, πάντα με τον πιο πηγαίο δημιουργικά τρόπο!

    Design Is This
    Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 52, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310869320
    www.designisthis.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οργανώνοντας το τέλειο Πάσχα στην Αθήνα: 5+4 must προτάσεις για κρέας & γλυκό

    Το Πάσχα στην Αθήνα είναι μια εποχή γοητείας και ομορφιάς, καθώς η πόλη ζωντανεύει με την πολύχρωμη κατάνυξη της...

    The Beer Guide: Οι καλύτερες διευθύνσεις για να απολαύσεις ψαγμένες μπύρες στην Αθήνα

    Η εξέλιξη της ζυθοποιίας στην Ελλάδα αλλά και οι κοινότητες των απανταχού beer lovers που δοκιμάζουν, αξιολογούν και μοιράζονται τις εμπειρίες...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot