spot_img
More

    Symmetry Living: Μοντέρνα και αρμονική ανανέωση στο σπίτι με ethical fashion χαρακτήρα!

    Η συμμετρία και η αρμονία στη ζωή μας είναι βασικά συστατικά που προσδίδουν ποιότητα αλλά και ισορροπία. Το σπίτι μας, ως φυσική προέκταση του εαυτού μας και αντανάκλαση του τρόπου ζωής μας, αξίζει μια νότα ανανέωσης με προϊόντα φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες, ηθική διαδικασία παραγωγής και φυσικά πρωτότυπα σχέδια που θα κάνουν τη διαφορά!

    Το τέλειο makeover δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει ριζοσπαστικές αλλαγές που απαιτούν χρόνο ή χρήμα. Μια προσεκτική επιλογή σε κομμάτια-κλειδιά αρκεί για να αποκτήσει ο χώρος σου νέο αέρα και χαρακτήρα που ξεχωρίζει! 

    Το Symmetry Living είναι εδώ για να σου προσφέρει ό,τι χρειάζεται το σπίτι σου για να αναδείξει τη μοναδικότητα του, την προσωπικότητα και τη ζεστασιά του. Κομμάτια ξεχωριστά, κατασκευασμένα τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε υψηλών standards εργοστάσια του εξωτερικού – με διαχρονικά υλικά αλλά και σύμφωνα με τις επιταγές της ηθικής βιομηχανίας – θα γίνουν μέρος της ζωής σου, καθώς θα απολαμβάνεις την ποιότητα τους και την ομορφιά τους και θα δημιουργείς μαζί τους αναμνήσεις.

    Τώρα που τα κρύα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους, είναι η κατάλληλη εποχή για να δώσουμε μια cozy και χουχουλίαρικη αύρα στον χώρο μας με τρία basic κομμάτια, που αμέσως ξεχωρίζουν: χαλιά, ριχτάρια και διακοσμητικά μαξιλάρια είναι μικρές αλλά στρατηγικές αλλαγές που αμέσως δίνουν άλλη όψη στον χώρο.

    Ένα χαλί, πέραν της χρηστικής του αξίας, είναι αυτό που θα προσδώσει στο χώρο μια ολοκληρωμένη εικόνα, ανάλογα με το ύφος και το στυλ που θα επιλέξουμε. Είτε ο χώρος σου έχει neutral τόνους, ή έντονα χρώματα, σίγουρα θα αποκτήσει ένα διαφοροποιημένο και μοντέρνο στυλ, με τα χαλιά Reve και Dora, αποκλειστικά διαθέσιμα στo Symmetry Living.

    Αριστερά: Το χαλί Reve. Δεξιά: Το χαλί Dora. Και τα δύο 100% βαμβακερά, εμπνευσμένο από την τέχνη του κυβισμού και του αφηρημένου σχεδίου.

    Εξαιρετικής ποιότητας, χειροποίητα χαλιά, 100% βαμβακερά, που θα κυριαρχήσουν στον χώρο. Εμπνευσμένα από την τέχνη του κυβισμού και του αφηρημένου σχεδίου. Την επιφάνεια στολίζουν πρόσωπα που εμπλέκονται με γραμμικά σχέδια, σε Line Art στυλ. Δίνουν χαρακτήρα και ταυτόχρονα αποπνέουν μία χαλαρωτική αύρα, μέσα από την ήρεμη έκφραση των προσώπων που αποτυπώνονται στην επιφάνειά τους.

    Αν πάλι είσαι λάτρης των μάλλινων χαλιών, στο Symmetry Living θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά αλλά και καλαίσθητα μάλλινα χαλιά που θα λατρέψεις τόσο για την όψη και την αίσθηση, όσο και για τη φυσική ζεστασιά που προσφέρουν στον χώρο.

    Χαλί Latrice

    Ιδανική επiλoγή στην κατηγορία, το χαλί Latrice, 100% μάλλινο, χειροποίητο, κατασκευασμένο στην Ινδία, φτιαγμένο με την παραδοσιακή τεχνική hand tufted, υφασμένο σε κόμπους (chunky loop) που δημιουργούν γεωμετρικά μοτίβα διαχρονικής αισθητικής και χειροποίητης αξίας.

    Χαλί Nomad

    Το χαλί Nomad, αποτελεί επίσης μια εξαιρετική επιλογή, καθώς η ανάγλυφη cozy ύφανση, από 100% φυσικό μαλλί, χαρίζει απόλυτη ζεστασιά και nomad vibes στη διακόσμηση του χώρου σου. Ο κομψός τύπου Morocco σχεδιασμός μαύρων ρόμβων σε λευκό φόντο και τα τελειώματα στα δύο άκρα από δίχρωμες λεπτές πλεξούδες, του δίνουν μια εξαιρετικά περίτεχνη όψη. Πολύ απαλό στην αφή, με μοντέρνα αισθητική. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι για μια ζωή.

    Χαλί Tyer

    Μικρές αλλαγές σε μαξιλάρια ή ριχτάρια, πάντα δίνουν έναν αέρα ανανέωσης, με τον απλούστερο τρόπο. Επιλέξε χρώματα και σχήματα που θα φωτίσουν τον χώρο, δημιουργώντας μια όμορφη, χαρούμενη ατμόσφαιρα που θα αποπνέει θαλπωρή και θα αναδείξει το γούστο σου! Στο Symmetry Living, θα βρεις πρωτότυπα ριχτάρια και μαξιλάρια, πάντα με αναφορές στις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης .

    Το απόλυτο trend αυτή την εποχή στα ριχτάρια είναι ο κυβισμός σε στυλ Line Art. Υπέροχες ανάγλυφες γραμμές πάνω σε μαλακό ύφασμα, πάντα χειροποιήτα φτιαγμένο, αμέσως δίνει στον καναπέ ένα χαρακτήρα μοναδικό, με φρέσκια διάθεση και καλλιτεχνικό ταπεραμέντο! Την εικόνα συμπληρώνουν αρμονικά πολύ κομψά μαξιλάρια, έργα τέχνης, που θα κοσμήσουν τον καναπέ την πολυθρόνα ή την αγκαλιά σου με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

    Αριστερά: Ριχτάρι-Κουβέρτα Symmetry Living Camel, Δεξιά: Ριχτάρι-Κουβέρτα Symmetry Living Revere

    Φαντάσου πόσο όμορφα θα έδενε σε ένα χώρο με boho chic διάθεση, ένα χειροποίητο καλλιτέχνημα με εντυπωσιακή πληθώρα υφών να σχηματίζουν το πρόσωπο της πολυαγαπημένης Frida Kahlo, από 100% βαμβάκι. Μέσα από την έκρηξη των έντονων χρωμάτων του και με τις κεντημένες λεπτομέρειες, το υπέροχο αυτό μαξιλάρι θα σε εκτοξεύσει με την ιδιαιτερότητά του στις γειτονιές του Μεξικό!

    Από την άλλη, σε έναν χώρο με πιο μινιμαλιστική προσέγγιση σε τόνους λευκούς, το μαξιλάρι Okio δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον χρωματικό contrast με το πολύ όμορφο κέντημά του σε τόνους του μπλε!

    Οι χώροι που ζούμε ή εργαζόμαστε αποκτούν ψυχή και οντότητα όταν επενδύουμε σε αυτούς υλικά και συναισθηματικά! Ένας χώρος προσεγμένος, διακοσμημένος με γούστο και αγάπη, δημιουργεί συνθήκες χαλάρωσης και ευεξίας. Επενδύοντας σε αντικείμενα ποιότητας, με υλικά αγνά και γήινα και όχι συνθετικά, φτιαγμένα από κάποιο χέρι που δουλεύει με χαρά και μεράκι, αυτομάτως περνάμε στον χώρο μας μια θετική ενέργεια που εκτείνεται στην καθημερινότητά μας! Οι αρχές του ethical fashion, είναι κάτι που όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο και τις επιλογές του, πρέπει να στηρίζουμε και το Symmetry Living, είναι μια ελληνική εταιρία που πορεύεται με βάση τις αρχές αυτές.

    Επέλεξε το καλύτερο για το σπίτι σου, το γραφείο σου με κοινωνική ενσυναίσθηση, άλλαξε με μια μικρή σου κίνηση τον κόσμο, καθώς αλλάζεις το σπίτι σου! Επένδυσε σε αντικείμενα υψηλής ποιότητας που θα μείνουν μαζί σου για μια ζωή, ζήσε σε αρμονία και συμμετρία, επέλεξε Symmetry Living.

    Symmetry Living | τηλ. 2551084914
    www.symmetry-living.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Βόλτα στα Μελίσσια: 8 λόγοι για να τα επισκεφθείς (ξανά και ξανά)

    Κατά την αρχαιότητα τα Μελίσσια ήταν αγροτική περιοχή που υπαγόταν στα διοικητικά όρια του αρχαίου Δήμου Αθμόνων. Οι εκτάσεις...

    Christmas in Athens: 21 απολαυστικές προτάσεις για έξοδο, φαγητό, ποτό & γλυκό

    Χριστούγεννα. Η εποχή των παιδιών (και όσων νιώθουν παιδιά), των εντυπωσιακών φωτισμών, της ξεγνοιασιάς, των δώρων, των ατελείωτων φιλικών...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot