spot_img
More

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης (Μέρος Γ’)

    Τα στέκια κρεατοφαγίας που κάνουν την Αθήνα να παραμιλάει από... ευχαρίστηση!

    Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του Αστερίξ. Ο συνδυασμός πίτας, κρέατος, λαχανικού και τζατζικιού είναι διατροφικά σωστός. Και μαγικά ακαταμάχητος. Η νέα εποχή στο κλασικό μας pop έδεσμα αντικατοπτρίζεται πλέον σε μια δυνατή τάση στα γευστικά πράγματα της πόλης: καινούργιο look στα αγαπημένα μας στέκια, φρέσκοι τρόποι παρουσίασης των πιάτων αλλά και μια έκρηξη χιούμορ που συνοδεύει την ονοματολογία του. 

    Σ’ένα τοπίο που βρίθει πλέον από ψητοπωλεία, με κάθε γωνιά να φιλοξενεί κι ένα σουβλατζίδικο, η αναζήτηση του ιδανικού φαντάζει Οδύσσεια. Για τον λόγο αυτό, σαρώσαμε την πόλη, δοκιμάσαμε, εκτιμήσαμε και θα σου παρουσιάσουμε μέσα από μια άκρως εμπεριστατωμένη τριλογία, πού πραγματικά φάγαμε καλά, ποιοτικά και οικονομικά και πού σου προτείνουμε και σε παροτρύνουμε να απολαύσεις κι εσύ… πραγματικά καλό σουβλάκι!

    [td_block_big_grid_5 category_id="" tag_slug="souv1" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672" mx12f_title_font_weight="300"][td_block_big_grid_5 category_id="" tag_slug="souv2" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672" mx12f_title_font_weight="300"][td_block_big_grid_5 category_id="" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672" tag_slug="souv3" mx12f_title_font_weight="300"][td_block_big_grid_9 category_id="" tag_slug="souv4" sort="random_posts" mx12f_title_font_family="672" mx15f_title_font_weight="300"]