spot_img
More

    Airplants.gr : Δημιούργησε τον δικό σου παράδεισο στο σπίτι!

    Φαντάσου έναν κόσμο γεμάτο πράσινο, αυλές ολάνθιστες, σπίτια γεμάτα οξυγόνο και ομορφιά, όπως παλιά, φαντάσου έναν μικρό παράδεισο να μεγαλώνει μέσα στον χώρο σου, χαρίζοντάς του απαράμιλλη γοητεία, ηρεμία και γαλήνη!

    Αυτός είναι ο κόσμος της airplants.gr και ερχεται στην πόρτα σου με ένα κλικ. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της airplants.gr θα κάνεις τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου και την ίδια στιγμή θα βρεις ότι πληροφορία ψάχνεις για να φροντίσεις τα φυτά σου ακόμη και αν δεν είσαι plant expert. Σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, μπορείς να αποκτήσεις το φυτό που τόσο λαχταράς διαλέγοντας το από την Airplants.gr. 

    Μια τεράστια συλλογή από φυτά εσωτερικού χώρου που θα μαγέψουν με τις χάρες τους κάθε επισκέπτη και θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο ψαγμένο plant lover! Alocasia, Ficus Lyrata, Monstera, είναι μερικά από τα πολλά φυτά εσωτερικού χώρου που μπορείς να βρεις στο site και θα χαρίσουν νέα εικόνα και ενέργεια σε όποια γωνία τα τοποθετήσεις! 

    Η airplants.gr διαθέτει προτάσεις για κάθε σημείο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Αν σου αρέσει να πρωτοτυπείς, θα λατρέψεις τα μικρά δεντράκια ανανά ή καφέ, ιδανικά για να διακοσμήσουν την κουζίνα ή το γραφείο σου.

    Μια πιο ιδιαίτερη πρόταση είναι τα αερόφυτα που πρωτοείδαμε στην σελίδα της airplants.gr, γεμίζουν με φυσική ζωντάνια τον χώρο, καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και προσφέρουν αρμονία και ηρεμία στο νου, ενώ παράλληλα  αποτελούν ιδανική επιλογή για το μπάνιο, αφού αγαπούν την υγρασία και τη σκιά. Επιπλέον έχουν την ιδιότητα να ρυθμίζουν τα επίπεδα υγρασίας, η οποία συνήθως είναι άφθονη σε μπάνιο χωρίς παράθυρο.

    Αν πάλι θέλεις να πλαισιώσεις υπέροχα τα νέα σου φυτά, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της airplants.gr θα βρεις υπέροχα, πολύ σικάτα κασπώ και κρεμαστά μακραμέ που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τη γοητεία τoυς, καθώς και προτάσεις για διακόσμηση, σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες τάσεις!

    Δώσε στον χώρο σου το οξυγόνο, επέτρεψε στο βλέμμα σου να χαλαρώσει, νιώσε τη φύση μέσα στο σπίτι σου, με ένα απλό κλικ στα φυτά και τα διακοσμητικά που επιθυμείς. Η airplants.gr θα τα πακετάρει με προσοχή και σεβασμό σε μια πολύ όμορφη συσκευασία και θα φροντίσει να τα παραλάβεις με ταχύτητα και ασφάλεια σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι! Αυτό κάνουν εδώ και χρόνια άλλωστε. 

    Η φύση αξίζει να τη ζούμε, ακόμα και μέσα στο σπίτι μας. Μπες σήμερα στο site της airplants.gr, διάλεξε ότι σε εκφράζει και όλα τα υπόλοιπα, ασε τα επάνω τους. 

    Η airplants.gr  θα φέρει την φύση στην πόρτα σου !

    Nature delivered to you 🌱📦

    Airplants.gr
    Ηροδότου 48Α, Σέρρες, τηλ. 2321085579
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    15 προτάσεις για ένα καλοκαιρινό, δροσιστικό σεργιάνι στην Αθήνα

    Η Αθήνα στάζει ερωτισμό το καλοκαίρι. Αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες κι εξοπλισμένοι με ανάλαφρα ρούχα κι ανάλαφρη διάθεση, είναι...

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης (Μέρος Β’)

    Συζητώντας για αγαπημένες γεύσεις, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να έρθει στην κουβέντα το κρέας και δη το σουβλάκι....

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot