spot_img
More

    GreenMall.gr: Όταν η φύση κατοικεί στο σπίτι σου!

    Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, αυτός που ξέραμε, αλλά και αυτός που τώρα μαθαίνουμε, κρατάει τον άνθρωπο μακρυά από τη φύση και τα δώρα που εκείνη απλόχερα χαρίζει. Το πράσινο, τα λουλούδια, τα δέντρα είναι σφυριλατημένα στο DNA μας, κι όμως ολοένα φθίνουν, κυρίως στις μεγαλουπόλεις. 

    Πως θα σου φαινόταν όμως αν έφερνες λίγη από τη φύση μέσα στο σπίτι σου; Τα φυτά, πάσης φύσεως έχουν την μαγική ικανότητα να ομορφαίνουν και να δίνουν έναν άλλο χαρακτήρα στον χώρο, με τα όμορφα τους φυλλώματα και τα εντυπωσιακά τους άνθη, ενώ ανά περιπτώσεις έχουν και ευεργετικές ιδιότητες όπως για παράδειγμα να καθαρίζουν την ατμόσφαιρα. 

    Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η νέα τάση στη διακόσμηση τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνει πολλά φυτά στους εσωτερικούς χώρους, ενώ οι λάτρεις τους ολοένα και αυξάνονται, αφού συνειδητοποιούν τόσο τα αισθητικά όσο και τα ψυχολογικά οφέλη τους. 

    Όμως πως μπορείς να αποκτήσεις όλα αυτά τα τέλεια φυτά που βλέπεις να φιγουράρουν σε φωτογραφίες στο instagram και σε editorial διακόσμησης, ποιές είναι οι ονομασίες τους και τί είδους φροντίδα μπορεί να χρειάζονται;

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα GreenMall.gr έχει όλες τις απαντήσεις αλλά και μια τεράστια ποικιλία από φυτά και δέντρα, κάθε είδους και για κάθε χώρο, καθώς 15 χρόνια τώρα προσφέρει ανθοκομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!

    Σε μια έκταση 5000 τ.μ. στην όμορφη Ορεστιάδα, φιλοξενούνται φυτά από όλο τον κόσμο που περιμένουν να γίνουν δικά σου σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, να ομορφύνουν τον χώρο σου αλλά και να αλλάξουν τη διάθεσή σου, καθώς έστω και η ελάχιστη ενασχόληση μαζί τους, είναι άκρως αγχολυτική!

    Εξωτικές και εντυπωσιακές ορχιδέες, με άνθη ζηλευτά και υπέροχα χρώματα, με όλες τις απαραίτητες συμβουλές για τη σωστή συντήρηση τους, τριανταφυλλιές όλο αρώματα και βελούδινα πέταλα, παχύφυτα και φυτά εσωτερικού χώρου που κάθε μυημένος αναζητά για το σπίτι του. 

    Πάντα ενημερωμένο και ακολουθώντας κατά πόδας όλες τις νέες τάσεις, το GreenMall.gr διαθέτει μια καταπληκτική συλλογή από face plant pots! Χαριτωμένα παχύφυτα μέσα σε περίτεχνα και μοντέρνα κασπώ σε σχήμα προσώπου, δίνουν μια πολύ μοντέρνα πινελιά το χώρο, ενώ είναι ιδανικά για τους πολυάσχολους, καθώς χρειάζονται ελάχιστη φροντίδα!

    Ακόμα και αν θέλεις να φτιάξεις έναν μικρό κήπο ή ένα μποστανάκι στο μπαλκόνι σου, έχεις άπειρες επιλογές, από αρωματικά φυτά, σπόρους και βολβούς ως εργαλεία και το κατάλληλο ανά περίπτωση χώμα! Βεβαίως το team του GreenMall.gr θα σου προσφέρει απλόχερα συμβουλές και μικρά μυστικά ωστε να φροντίζεις τα φυτά σου με τον καλύτερο τρόπο!

    Με τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, είναι ευκαιρία το σπίτι μας να λάμψει και να στολιστεί με τον πιο φυσικό και οικολογικό τρόπο, με πανέμορφα χριστουγεννιάτικα φυτά, δεντράκια και παχύφυτα που θα δώσουν ζωντάνια και εορταστικό τόνο στους εσωτερικούς μας χώρους. Και φυσικά αφού τελειώσουν οι γιορτές, τα φυτά των Χριστουγέννων συνεχίζουν να μας συντροφεύουν και να ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας. Με την κατάλληλη φροντίδα, μπορούμε να τα διατηρήσουμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο για να τα στολίσουμε πάλι την επόμενη χρονιά στο σαλόνι του σπιτιού μας ή να τα φυτέψουμε στον κήπο μας.

    Η φύση είναι όμορφη, και όσο πιο κοντά μας την έχουμε, τόσο πιο όμορφα ζούμε και αναπνέουμε. Το GreenMall.gr, είναι δίπλα σου, όσο μακρυά και αν βρίσκεσαι ώστε να βρεις το πιο υπέροχο δώρο για τον εαυτό σου και το σπίτι σου! Διάλεξε τα φυτά που επιθυμείς, κάνε την ηλεκτρονική σου παραγγελία και άμεσα θα είναι δικά σου για να στολίσουν με την ομορφιά τους τη γωνία που θα τους προσφέρεις!

    Info: GreenMall.gr τηλ. 2103009593, 2552081227, 6987704455

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Παγωμένη απόλαυση: Οι καλύτερες τζελατερίες της Αθήνας

    Παλιά από το 1686, ο Σισιλιάνος Francesco Procopio dei Coltelli άνοιξε το πρώτο καφέ στο Παρίσι, το Le Procope....

    Specialty Coffee: Handpicked spots in Athens

    Τελευταία η νέα τάση στον καφέ είναι αυτός του specialty. Με αυτό τον χαρακτηρισμό αναφερόμαστε στην υψηλότατη ποιότητα του...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot