spot_img
More

    Terra Delicia: Η γη της απόλυτης γεύσης στου Ζωγράφου

    Η Αθήνα έχει αυτό το μαγικό στοιχείο να σε εκπλήσσει, καθώς κρύβει σε μέρη που δεν το περιμένεις, μαγικές γωνίες και θησαυρούς που σε κάνουν να ξεχνάς τη μουντάδα της και σε βάζουν σε μια χαρούμενη διάθεση με τον πιο απλό τρόπο.

    Ένα τέτοιο μαγικό σημείο θα βρεις και στην οδό Γεωρ. Παπανδρέου 59, στου Ζωγράφου, πολύ κοντά στο πάρκο Γουδί. Το όνομα αυτού, Terra Delicia. Ένα όνομα άκρως αντιπροσωπευτικό, καθώς αυτό café – delicatessen περικλείει μέσα του όλη τη νοστιμιά της γης, που μπορείς να ανακαλύψεις καθώς απολαμβάνεις τον καφέ σου.

    Στις προθήκες και τα ράφια του μπορείς να περιηγηθείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από ιδιαίτερα προϊόντα μικρών παραγωγικών μονάδων, που τιμούν την παράδοση, φέρνοντάς τη στο σήμερα. Υπέροχα τυριά και αλλαντικά που εναλλάσσονται διαρκώς στα ψυγεία σε καλούν να κάνεις τους πιο μερακλήδικους συνδυασμούς για την τέλεια ποικιλία, ιδανικό συνοδοιπόρο για τις εκπληκτικές μπύρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες, που επίσης θα βρεις εδώ σε αφθονία.

    Τα αποξηραμένα και οσμωτικά φρούτα, οι υπερτροφές και η granola που υπάρχουν στο τμήμα αγορών, μεταμορφώνονται σε υπέροχα, υγιεινά σνακ, κατόπιν παραγγελίας με τον πιο γευστικό τρόπο. Βάφλα με πίτουρο βρώμης μπανάνα, μέλι και κανέλα, pancakes με καρύδα, σταφίδα, φυστικόψυχα αιγίνης και μέλι, μερικές από τις υπέροχες γλυκές γεύσεις που μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις, ενώ η βάφλα με κρέμα μπουγάτσας, συνοδευόμενη από ζάχαρη άχνη και κανέλλα ή μερέντα, θα εκτοξεύσει την απόλαυση σου στο maximum!

    Το Terra Delicia, θα γίνει το ιδανικό σημείο για τα ψώνια σου, όχι μόνο γιατί η λίστα προϊόντων του είναι πολύ προσεκτικά διαλεγμένη, ώστε να προάγει την ποιοτική διατροφή, αλλά γιατί όλος ο χώρος και οι άνθρωποί του, σου βγάζουν μια πηγαία θετικότητα και μια χαρά που δύσκολα αποχωρίζεσαι.

    Βότανα που χαρίζουν ευεξία, όσπρια και ρύζια ανώτερης ποιότητας που δεν θα βρεις στα supermarkets, ζυμαρικά και σάλτες, αλείμματα , πολύ ιδιαίτερα σε γεύση, vegan επιλογές, σε βάζουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο σε μια διαδικασία να τρέφεσαι καλύτερα και πιο ποιοτικά. Αν δεν έχεις χρόνο να προετοιμάσεις κάτι υγιεινό, νόστιμο και χορταστικό,το Terra Delicia αναλαμβάνει να το κάνει για σένα. Πανόστιμα sandwiches σε βιεννέζικες μπαγκέτες με ανώτερης ποιότητας υλικά, εκπληκτικές μπάρες δημητριακών και ωμοφαγικές vegan μπάρες, αλλά και χυμοί ή smoothies σε νόστιμους και υγιεινούς συνδυασμούς θα σε βάλουν εύκολα σε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, δίνοντάς σου full ενέργεια!

    Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα έρχονται στο χώρο σου μέσω e-food,Wolt και Box, εύκολα και γρήγορα, αν και το να επισκεφτείς το κατάστημα, αποτελεί πραγματική εμπειρία. 

    Το εγχείρημα του Terra Delicia, αποτελεί έναν υπέροχο συνδυασμό cafe και grocery store, με απίστευτη δυναμική και έτσι όλη αυτή η θετική αύρα πρόκειται να ταξιδέψει και στο νέο κατάστημα που σύντομα ανοίγει στα Ιλίσια, στην οδό Μούσκου 17, στην Πλατεία Κύπρου, ώστε ακόμα περισσότεροι να μπορούν να απολαύσουν ψώνια και καφέ με τον καλύτερο τρόπο.

    Οι μικρές καθημερινές στιγμές, είναι αυτές που χρωματίζουν τη ζωή μας και όσο απολαμβάνουμε αυτά τα μικρά πράγματα, τόσο πιο όμορφα ζούμε. Το Terra Delicia, είναι από εκείνα τα μέρη που δίνουν με τον απλούστερο τρόπο ένα χαρούμενο τέμπο, μια νότα χαράς και νοστιμιάς, κυριολεκτικά και μεταφορικά, κάνοντας τα ψώνια για το καθημερινό τραπέζι μια ξεχωριστή εμπειρία!

    Terra Delicia
    Γεωρ. Παπανδρέου 59, Γουδί, Ζωγράφου, τηλ. 2107752850
    Μούσκου 17, Ιλίσια, Ζωγράφου τηλ. 2107752859
    www.terradelicia.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    #FALL_IN_THE_CITY: Μια δυναμική επιστροφή στην urban έξοδο 

    Αποχαιρετώντας για τα καλά το καλοκαίρι, η πραγματικότητα μας προσγειώνει πλέον στην καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που δε χρειάζεται να...

    Τσάρκα για τυλιχτό: Που θα φας τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα

    Με τη στάμπα της εθνικής νοστιμιάς, το σουβλάκι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό ούτε τα σύγχρονα streetfoodάδικα γιατί ξέρει ότι...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot