spot_img
More

    Chain Coffee Company: Μια «αλυσίδα» που σε φέρνει πιο κοντά στον ιδανικό καφέ

    Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως ένας μικρός κόκκος έχει γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος στην κουλτούρα μας, το well being μας, την καλημέρα μας, την τόνωσή μας. Εξετάζοντας λίγο τα στατιστικά του, δεν μπορείς παρά να νιώσεις δέος για το πόσο μεγάλη σημασία παίζει στην ζωή του καθένα μας ξεχωριστά, για το πόσο συναίσθημα κουβαλάει. 

    Η πόλη γνωρίζει εδώ και καιρό από φάρμες και υψόμετρα, από AeroPress και V60, κάποιοι ξεχωρίζουν τα χαρακτηριστικά της Βραζιλίας από την Αιθιοπία. Στο Chain, αυτή η «αλυσίδα» διαδικασιών μέχρι να φτάσει ο καφές στην ιδανική του μορφή στο ποτήρι σου – από την καλλιέργεια μέχρι τη συγκομιδή, κι από το καβούρδισμα μέχρι το σερβίρισμα – την γνωρίζουν καλά και την τιμούν. Άξιοι μπροστάρηδες του αγαπημένου μας αποστάγματος, που μας προσφέρει specialty καφέδες ύψιστης ποιότητας.

    Στο Chain ο καφές είναι επιστήμη, αλλά και αγάπη. Το team του απαρτίζεται από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία αλλά και βαθιά, ουσιαστική γνώση για τα χαρακτηριστικά του και τις ιδιαιτερότητές του. Τιμώντας το λογότυπο της εταιρίας, συμμετέχουν σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, γνωρίζοντας τους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζονται, συμμετέχοντας στην διαδικασία του καβουρδίσματος και δίνοντας έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα που γεύονται οι πελάτες του. Είναι εκεί για να ενημερώσουν τον επισκέπτη τι πίνει και να τον μυήσουν στα μυστικά του καφέ, κάθε φορά με τον ίδιο ασυγκράτητο ενθουσιασμό, για τον απλούστατο λόγο ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν.

    Ως απόρροια των παραπάνω το ποτήρι με το τιρκουάζ καπάκι έχει γίνει συνώνυμο εκπληκτικών καφέδων που καταφθάνουν από εξωτικούς προορισμούς, από τη Βραζιλία ως τη Γουατεμάλα. Στις ποικιλίες θα βρεις το δικό τους Chain Blend, single origin αλλά και guest χαρμάνια, το καθένα με τις δικές του επιγεύσεις, νότες και χαρακτηριστικά – όλα με ένα κοινό – ότι είναι καφέδες στην τέλεια εκδοχή τους, τόσο κρύοι όσο και ζεστοί. Και για να τα αντιληφθείς όλα τα παραπάνω, δε χρειάζεται να είσαι connoisseur του καφέ, η διαφορά είναι εμφανής.

    Από εκεί και πέρα, στον κατάλογό τους θα βρεις φρέσκους φυσικούς χυμούς, βιολογικά τσάγια και αναζωογονητικά ροφήματα σοκολάτας, αλλά και δροσερές σαλάτες, πεντανόστιμα σάντουιτς, bagels και τορτίγιες, healthy Buddha & energy bowls και χειροποίητες μπάρες που αγγίζουν την τελειότητα. Μνείας αξίζουν τα cakes τους, ολόφρεσκα, αφράτα και απολαυστικά, όπως το red velvet και το carrot cake. Όλα φτιαγμένα με μια αβυσσαλέα διασφάλιση ποιότητας, για να παραμένει πάντα ο πήχης στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει (και κακομάθει!).

    Στα καταστήματα Chain τόσο στο Κάτω Χαλάνδρι, αλλά και στον Γέρακα, μπορείς να προμηθευτείς cold brews, συσκευασμένο καφέ για το σπίτι, εξοπλισμό για home baristi και άλλα συναφή με τον καφέ προϊόντα, ενώ η εταιρία παρέχει δυνατότητα χονδρικής για όσους το επιθυμούν να ενταχθούν στην ευρύτερη οικογένεια της. Σαφώς όλα του τα καλούδια μπορείς να τα έχεις στην πόρτα σου με delivery, τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω των δημοφιλών delivery apps.

    Chain Coffee Company
    Λεωφ. Μαραθώνος 79, Γέρακας, τηλ. 2106048001
    Ιωάννου Αποστολόπουλου 75, Χαλάνδρι, τηλ. 2106772881
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    17 διευθύνσεις στις οποίες θα φας το καλύτερο sushi στην Αθήνα

    Στο ντοκιμαντέρ του 2011 «ο Τζίρο ονειρεύεται σούσι» ο Daisuke Nakazawa είναι ένας μαθητευόμενος σεφ που ξεσπά σε κλάματα...

    Οι πιο hot προορισμοί που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

    Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot