spot_img
More

    Hard Rock Cafe Αθήνας: Διαχρονικές, πληθωρικές γεύσεις σαν rock n’ roll

    Από το Λας Βέγκας μέχρι το Μπαλί κι από το Όσλο μέχρι το Λονδίνο, η εμβληματική neon κιθάρα του Hard Rock «λάμπει» ακατάπαυστα, καλώντας τον κόσμο να γευτεί το εξαιρετικό αμερικάνικο φαγητό του σ’ένα προσεγμένο rock n’ roll περιβάλλον. Στην Αθήνα, το Hard Rock Cafe συνεχίζει αυτή την πολύχρονη παράδοση συνδυάζοντας την rock memorabilia από εμβληματικούς αστέρες, τις μοναδικές γεύσεις κι ασφαλώς το rock n’ roll, σ’ένα κτίριο που μοιράζει τη δράση του σε 2 ορόφους με τον πιο φιλόξενο, inclusive τρόπο, εκεί ακριβώς που χτυπάει ο παλμός της πόλης. 

    Στα τραπέζια του, ελληνικό και ξένο κοινό σμίγει από το 2015 για να περιηγηθεί στον μύθο μιας αλυσίδας με πολλά ορόσημα, πλήθος από πρωτιές, άπειρες ενδιαφέρουσες ιστορίες και την signature περιποίηση στην οποία μας έχουν καλομάθει τα Hard Rock Cafe. Το σκηνικό του είναι μια σύμβαση με το τέλειο design: εντυπωσιακό, φωτεινό, με μια απ’άκρη-σ’άκρη μπάρα, πλήθος από φυτά και ιντριγκαδόρικα displays – στο παλιό νεοκλασικό της Αδριανού έχει εμφυσηθεί νέα ζωή, στα διεθνή πρότυπα του hospitality. 

    Στον κατάλογό του – που πλέον διατίθεται και σε delivery σε συνεργασία με efood και Wolt ή take away – θα ανακαλύψεις original προτάσεις βγαλμένες από τα παλιά αλλά και νέες προσθήκες που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου ακμαίο και ακονισμένο. Από το New York Strip Steak, που ψήνεται με μαεστρία στο grill στις προδιαγραφές που επιθυμείς και συνοδεύεται από τηγανητές πατάτες, φρέσκα λαχανικά και βούτυρο με μυρωδικά, μέχρι τα Baby Back Ribs, τα χορταστικά sandwiches ή το Grilled Norwegian φιλέτο σολομού, το Hard Rock Cafe Αθήνας έχει κάτι για όλους. 

    Τα burgers στο Hard Rock Cafe Αθήνας είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Με αφετηρία την πολύ καλή ποιοτικά πρώτη ύλη, τα ολόφρεσκα ψωμάκια, τον εξαιρετικό μοσχαρίσιο Black Angus κιμά, η κουζίνα του δημιουργεί γεύσεις που χαράσσονται στη μνήμη και θα σε κάνουν αδιαπραγμάτευτα να θες… να το επισκεφθείς ξανά! Το αυθεντικό, Original Legendary – το burger από το οποίο ξεκίνησαν όλα στο Λονδίνο των 70’s – περιλαμβάνει φρέσκο, 100% μοσχαρίσιο κιμά από Black Angus με μπέϊκον, απολαυστικό cheddar, τραγανό onion ring, μαρούλι και ντομάτα και θριαμβεύει μέσα στην απλότητά του. 

    Πραγματικά καθηλωτικό είναι και το BBQ Bacon Cheeseburger, στο οποίο το black angus μπιφτέκι πασπαλίζεται με δικό τους μείγμα μπαχαρικών, επικαλύπτεται με δική τους κολασμένη, χειροποίητη barbeque sauce και πλαισιώνεται από τραγανές λωρίδες κρεμμυδιού, τυρί cheddar, καπνιστό μπέϊκον, μαρούλι και ντομάτα (μια αποκάλυψη!). 

    Από το μενού δεν λείπουν οι vegetarian προτάσεις, έτσι οι ταγμένοι σε μια ζωή φυτικής κυρίως διατροφής θα ενθουσιαστούν με το Moving Mountains burger, φτιαγμένο από plant-based patty από 100% λαχανικά, τυρί cheddar και μια μεγάλη, τραγανή λωρίδα κρεμμυδιού. Πέραν αυτού γενικά το εστιατόριο έχει μεριμνήσει και με άλλα vegan και vegetarian πιάτα, gluten free προτάσεις αλλά κι ένα kids menu για τους μικρούς Roxtars φίλους του. 

    Λένε πως ο χρόνος είναι εκ φύσεως σοφός γιατί εξυψώνει ό,τι αξίζει και αφήνει πίσω του αυτό που περισσεύει. Τα Hard Rock Cafe παγκοσμίως, όπως και το δικό μας στην πιο ζωντανή γειτονιά της Αθήνας, σαφώς ανήκουν στην πρώτη κατηγορία και αποδεικνύουν ότι η ποιότητα, η πελατοκεντρική εξυπηρέτηση και οι απογειωμένες αλλά ταυτόχρονα γνώριμες γεύσεις πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας!

    TIP: Στην επισκεψή σου, μην παραλείψεις να κάνεις στάση στο retail store του για τα iconic t-shirts του, τα cozy hoodies, τις κονκάρδες, κι άλλα όμορφα καλούδια που θα αναδείξουν το στυλ σου ενώ μη διστάσεις αν θες να κάνεις host τα γενέθλιά σου στον χώρο του, να μιλήσεις με κάποιον από την ομάδα του!

    Hard Rock Cafe Athens
    Αδριανού 52, Μοναστηράκι, τηλ. 2103245170
    www.hardrockcafe.com | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Παγωμένη απόλαυση: Οι καλύτερες τζελατερίες της Αθήνας

    Παλιά από το 1686, ο Σισιλιάνος Francesco Procopio dei Coltelli άνοιξε το πρώτο καφέ στο Παρίσι, το Le Procope....

    Μαύρισμα όλο τον χρόνο: Τα καλύτερα solarium στην Αθήνα

    Τέλειο μαύρισμα που διαρκεί. Παλιά ήταν ένας μύθος, τώρα μια πραγματικότητα που μπορείς να αποκτήσεις σ'ένα (άνετο) tanning bed....

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot