spot_img
More

    Ginger: Ένας all day λόγος με γεύση και άποψη που θα σε κάνει να ξαναγαπήσεις το Χαλάνδρι

    Από τα πιο χαρισματικά all day spots στην πόλη, στο γοητευτικό κέντρο του Χαλανδρίου που δεν ησυχάζει ποτέ και που όλα είναι δυνατά, το Ginger κρατάει εδώ και χρόνια τα σκήπτρα μιας ευχάριστης, άρτιας εξόδου, κάθε στιγμή της ημέρας. Ένας ειδυλλιακός χώρος που μοιράζει τη δράση του ανάμεσα σε 2 αυλές μπρος-πίσω κι έναν εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο με homey αίσθηση και στιλάτη, upscale διακόσμηση που πατάει σε industrial γραμμές. 

    Η μαγεία του βρίσκεται στην αίσθηση του χειροποίητου στα έπιπλα αλλά και στο άφθονο πράσινο εντός και εκτός, σε ένα από τα λίγα σωστά αξιοποιημένα spots του προαστίου, που μπορείς να το χαρείς στο σύνολό του. Κάθε λεπτομέρεια που μαγνητίζει το μάτι, ενισχύει την δυναμική του, ξεκουράζει μοναδικά από την βαβούρα της καθημερινότητας και προσφέρει μια αίσθηση προσιτής πολυτέλειας. 

    Ανοιχτό καθημερινά από νωρίς το πρωί, το Ginger σερβίρει καλοψημένους specialty single origin καφέδες της Mokka που εναλλάσσονται κάθε τόσο και εκχειλίζονται στην κομψή μηχανή του, ενώ από τις 10 έως τις 16.00 η κουζίνα του φτιάχνει brunch του ονείρου, με αυγά σε διάφορες εκδοχές όπως το Ginger Croque σε λαχταριστό bagel ή τα Guacamole Pancakes με σύγκλινο και 2 αυγά.

    Οι λάτρεις των… γλυκών απολαύσεων, θα βρουν ένα υπέροχο χειροποίητο τσουρέκι με κρέμα μαστίχας και παγωτό φυστίκι αλλά και εξαιρετική μηλόπιτα, τραγανή εξωτερικά και με την βελούδινη καρδιά από κομμάτια μήλου. 

    Από τις 16.00 και μετά σειρά έχει το κυρίως μενού «Food», το οποίο επιμελείται ο Κυριάκος Σανιόγλου, έχει μεσογειακή comfort διάθεση αλλά και δια­κριτούς ιταλικούς, γαλλικούς κι ελληνικούς τόνους. Ανεπανάληπτο το Jack’s Burger που αγκαλιάζει στα ψωμάκια του 100% μοσχαρίσιο κιμά και χειροποίητη Jack Daniels sauce ενώ εξίσου καλή επιλογή είναι η αυθεντική carbonara που σερβίρεται με linguini. 

    Δυνατό χαρτί του Ginger βέβαια είναι και η μπάρα του, στην οποία από τις 18.00 στήνονται όλα τα σύνεργα για τη δημιουργία αλησμόνητων, δροσερών και αναζωογονητικών cocktails. Ο head bartender Μάριος Μπότσαρης εμπνέεται από την Ελλάδα και τα διεθνή ταξίδια του και προτείνει 14 signatures (εκ των οποίων τα 4 προσφέρονται και εμφιαλωμένα), ανάμεσά τους το Passiflora με rum blend, passion fruit, λάϊμ και την απαραίτητη δόση… ginger, και το Cruising Greece, με ελληνικό gin Βοτανικόν και τόνους lemongrass και λάϊμ.

    Από το φωτισμένο κάδρο της κοκκινομάλλας pin up girl των 30’s Ginger, στη μεγάλη ροτόντα, στα σκαμπό που ενώνονται με το μπαρ με μια μεταλλική κινούμενη ράβδο, μέχρι τον χειροποίητο τροχό από ξύλο και χυτό τσιμέντο, το μαγαζί της οδού Αγίας Παρασκευής ξεχειλίζει πάθος για ζωή, όμορφα ζεν vibes και πληθωρικές γεύσεις. Και σίγουρα θα σου κλέψει την καρδιά, σαν άλλη κοκκινομάλλα femme fatale. 

    Ginger
    Αγίας Παρασκευής 25, Χαλάνδρι, τηλ. 2130348395
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα 10 πιο hot μέρη για να βγεις (ή να παραγγείλεις) στις Αχαρνές

    Το Μενίδι (ή αλλιώς Αχαρνές), είναι ο πέμπτος σε πληθυσμό δήμος της Αττικής. Μια αυθεντική συνοικία, που - ξεπερνώντας...

    4 μέρη για αυθεντική κρητική κουζίνα στην Αθήνα

    Η κρητική γαστρονομία έχει κυκλώσει για τα καλά κάθε όχθη της πόλης, με ένα άρωμα πατρίδας που φαίνεται να...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot