spot_img
More

    Drunk Sinatra: Το φαινόμενο που έκανε τον κόσμο μας καλύτερο, στο κέντρο της Αθήνας

    Η Αθήνα είναι μυστήρια πόλη. Εκεί που τη μισείς, εκεί πάλι τη λατρεύεις. Αντιφατική, περνάει από την ασχήμια στην ομορφιά in a blink of an eye, απόμακρη μα ταυτόχρονα ερωτεύσιμη. Κι αν είναι κάτι που δίνει στη γοητεία της σάρκα και οστά, αυτό είναι η αισθητική και η ενέργεια κάποιων bars, που με τη δημιουργική τους διαφορετικότητα, μετατρέπονται σχεδόν σε αστικούς μύθους.

    Μια βόλτα προς τις οδούς Κολοκοτρώνη και Πραξιτέλους, είναι ιδανική για τη λεγόμενη μπαρότσαρκα, όμως στρίβοντας στη Θησέως, το Drunk Sinatra σου ανοίγει τις πόρτες σε έναν κόσμο μαγικό, που δεν μπορείς παρά να ερωτευτείς. Ένας μοναδικός μικρόκοσμος που ζει, αναπνέει και εξελίσσεται μέσα από την αγάπη για κάθε τι ξεχωριστό, καθώς ο χώρος φέρει πάνω του την ενέργεια από τις στιγμές και τις ιστορίες που έχουν διαδραματιστεί εδώ, τα δέκα χρόνια λειτουργίας του.

    Ένα bar, όπου το απρόοπτο είναι το μόνο αναμενόμενο τελικά, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί, που ίσως ανατρέψει όχι μόνο τη βραδιά αλλά και ολόκληρη τη ζωή. Μπορεί εδώ να βρεις τον έρωτά σου, να έρθεις ζευγάρι και να φύγεις με άλλη παρέα, να ξεχάσεις ή και να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε βαραίνει.

    Με μια ατμόσφαιρα χαλαρή κι έναν αέρα που αποπνέει αισιοδοξία και θετικότητα, το Drunk Sinatra, σε καλεί να δημιουργήσεις μνήμες, μέσα σε έναν πολυεπίπεδο και ιδιαίτερο χώρο με πάρα πολλές επιλογές. Vintage αισθητική με original στοιχεία 50s-60s στο εσωτερικό, και η πιο ερωτική στοά του κόσμου, εντυπωσιακά στολισμένη, είναι το καλύτερο background, για ό,τι μαγικό πρόκειται να διαδραματιστεί, ενώ ο πεζόδρομος πάντα γεμάτος κόσμο, βγάζει έναν ιδιαίτερο παλμό, που δημιουργεί κύματα έλξης προς κάθε κατεύθυνση.

    Ένας χώρος που χαίρεσαι να βλέπεις, να ανακαλύπτεις κάθε γωνία και να γίνεται ο τέλειος καμβάς για μια φωτογραφία, σίγουρα δεν είναι μόνο τα έπιπλα, οι τοίχοι και τα όμορφα φώτα. Είναι οι άνθρωποι που σε καλοδέχονται, σε φροντίζουν και σε κάνουν να νιώθεις μοναδικός, ακόμα κι αν βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόσους άλλους, δίνουν κάτι από την όμορφη ενέργεια τους. Το πιο ευγενικό και αλέγκρο service, θα φροντίσει να μη σου λείψει τίποτα και θα σε καθοδηγήσει στις επιλογές σου, καθώς ο κατάλογος έχει υπέροχα cocktails αλλά και επιλογές για finger food, που ίσως βρεθείς σε δίλλημα επιλογής.

    Όλα τα κλασσικά cocktails που λατρεύουμε, άψογα εκτελεσμένα, αλλά και signatures που σίγουρα θα είναι το επόμενο κόλλημά σου, τα απαραίτητα εφόδια για να ανάψει η βραδιά. Love at First Sight, One Night Stand και By the Way, μερικά από τα ιδιαίτερα cocktails, που σου κλείνουν πονηρά το μάτι και σου προκαλούν όλες τις αισθήσεις κάθε στιγμή που τα γεύεσαι, επιμελημένα από τους Αχιλλέα Πουλημένο και Φόντα Ταζέ.

    Και επειδή ως γνωστόν το αλκοόλ ανοίγει την όρεξη, διάφορες εκδοχές σε πίτσες, σαγηνευτικές σε άρωμα και γεύση, σε προκαταβάλλουν θετικά μόνο από το όνομά τους. Όλες οι επιλογές φέρουν ονόματα από ερωμένες του Frank Sinatra, όπως η Jackie Kennedy, σικάτη και αρχοντική, με mozzarella, πάστα τρούφας και φρέσκα μανιτάρια και η Gina Lolobrigita με mozzarella, chorizo και αυγό, πικάντικη, όσο και η ηθοποιός.

    Πολύ νόστιμες και οι μπρουσκέτες, όπως η επιλογή με ξινομυζήθρα Κρήτης, ψητό κολοκύθι και μαριναρισμένα ντοματίνια αλλά και τα πλατό αλλαντικών-τυριών, συνοδεύουν άριστα το cocktail ή το κρασί σου.

    Όταν η λέξη Sinatra πέφτει στο τραπέζι, δεν μπορεί παρά ο νους να πάει σε καλή μουσική και μελωδίες που σου μιλάνε στην καρδιά. Το Drunk Sinatra, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη μουσική του, καθώς έπειτα από δέκα χρόνια παρέλασης όλης της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής και όλων των γνωστών παραγωγών, πλέον σε ένα πιο experimental mood, δίνει το χώρο και το βήμα σε νέα παιδιά να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, ψάχνοντας έτσι το αύριο της μουσικής διασκέδασης.

    Μέσα σε αυτόν τον κόσμο που τόσο γρήγορα κινείται και μεταβάλλεται, υπάρχουν μερικά πράγματα που μένουν σταθερές αξίες γιατί είναι μοναδικά και αυθεντικά. Αν μιλήσουμε για μουσική, Frank Sinatra είναι το όνομα θρύλος που σου έρχεται στο μυαλό. Αν μιλήσουμε για διασκέδαση, Drunk Sinatra είναι το πιο συναρπαστικό μέρος, όπου ο κόσμος ομορφαίνει και τα πάντα είναι πιθανά…

    Drunk Sinatra
    Θησέως 16, Αθήνα, τηλ. 2103313733
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα Πετράλωνα, με τη δική τους ξεχωριστή κοσμογονία, γαστρονομία και διασκέδαση

    Σήμερα, αν ψάχνεις για ένα αστικό τμήμα της πόλης, που όχι μόνο διατηρεί αλλά αναζωοπυρώνει την ατμόσφαιρα της παλιάς...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Τα καλύτερα σημεία για φρέσκο ψαράκι στην πόλη

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot