spot_img
More

    Cornell: Μια νέα all day, υπέροχη εμπειρία στον Χολαργό

    Θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ανακάλυψες ένα νέο μπαράκι; Από εκείνα που σου προκαλούν τόσο μεγάλο ενθουσιασμό, σαν ένας νέος κόσμος να ανοίγεται στα μάτια σου και ταυτόχρονα μια αίσθηση αδημονίας κι έξαψης, να μοιραστείς την ανακάλυψη με τους φίλους σου.

    Ακριβώς αυτό το συναίσθημα προκαλεί και το Cornell, το νέο all day bar, που αφίχθη τον Οκτώβρη που μας πέρασε, στον Χολαργό, υποσχόμενο να ομορφύνει τις μέρες και τις νύχτες της πόλης. Φωτεινό, με funky διάθεση και πινελιές σουηδικού στυλ, εκπέμπει αυτό το καταπληκτικό vibe που μοναδικά σου δημιουργεί η αισθητικής των 60s – 70s. Διάφορες εκδοχές υπάρχουν γύρω από το όνομα του και σίγουρα αν γνωρίζεις τα βασικά από τη grunge μουσική έχεις ένα hint!

    Το Cornell, γοητευτικό από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρίσεις, δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, για να νιώσεις ζεστά και οικεία. Γωνίες όμορφα διακοσμημένες, φωτεινές και φιλόξενες, με χρώμα που σου φτιάχνει τη διάθεση και vintage λεπτομέρειες, γίνονται το ιδανικό σκηνικό για να στεγάσεις στιγμές ανεπανάληπτες.

    Το πρωί το άρωμα του specialty coffee αιωρείται μεθυστικά στο χώρο, δίνοντας στο ξεκίνημα της μέρας μια χαλαρή διάθεση, ενώ λίγο αργότερα οι νόστιμες επιλογές του brunch σε καλούν να προσφέρεις στον εαυτό σου μια μικρή απόλαυση, αλλά και το απαραίτητο boost για τη συνέχεια της μέρας. Bacon jam toast, ένα open sandwich με προζυμένιο ψωμί, μαρμελάδα bacon, σχοινόπρασο και scrambled eggs, ένας αγαπημένος συνδυασμός γεύσεων που δεν χάνει ποτέ και breakfast sandwich, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς το ψωμί brioche αγκαλιάζει αφράτη ομελέτα, καλοψημένο καπνιστό bacon, καραμελωμένα και asian bbq sauce, δύο από τις επιλογές που θα λατρέψεις πριν καν γευτείς.

    Όταν ήλιος κατευθύνεται προς τη δύση του και πέφτει το απογευματάκι, η διάθεση στο Cornell ανεβαίνει, καθώς την εμφάνισή τους κάνουν τα πολυαγαπημένα μας early drinks. Μια λατρεμένη συνήθεια, ιδίως μετά από τη δουλειά, που έρχεται να αποσυμπιέσει την ημέρα, μέσα από funky grooves και cocktails, που σε χαλαρώνουν και σε ανεβάζουν με τους υπέροχους συνδυασμούς τους. Η φιλοσοφία πίσω από την μπάρα είναι τα αγαπημένα classics, αλλά και signature συνταγές που πατάνε πάνω σε classic δημιουργίες, αναδεδειγμένες με μια νέα και φρέσκια οπτική και αποκαλύπτουν έμπνευση και δημιουργικότητα, ως τα κρυφά συστατικά μιας προδιαγεγραμμένης απόλαυσης.

    Bloody Paloma με tequila, lime, ραβέντι, σαγκουίνι και grapefruit soda, να σου τραβάει αινιγματικά το ενδιαφέρον, εκπληρώνοντας κάθε γευστική σου φαντασίωση, ενώ το Purple Lady Fizz με gin, strawberry gin, garden syrup, cherry soda, μαστίχα και άρωμα μαχλέπι, σε σαγηνεύει με τα μεθυστικά αρώματα και την ξεχωριστή γεύση. Αν προτιμάς κάτι πιο ελαφρύ σε αλκοόλ, υπέροχα, low abv aperitivos, όπως το Mai T.Spritz ή το Dark But Not Stormy, σου χαρίζουν μια μαγευτική εμπειρία με τις απίθανες μίξεις γεύσεων.

    Αν κάτι είναι αυτό που όλοι μας έχουμε ανάγκη, είναι ένα μικρό καταφύγιο, που να μας παίρνει όλη την πίεση της ημέρας, να μας δίνει αυτή την ανάλαφρη διάθεση πίσω, κάθε φορά που νιώθουμε την καθημερινότητα να μας αδειάζει. Ένα μέρος για να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές, καθώς η καρδιά ανοίγει και ευχαριστιέται η ψυχή, μέσα από τις μικρές απολαύσεις που όμως κάνουν την μεγάλη διαφορά. Το Cornell, είναι ακριβώς αυτός ο χώρος, με τα χρώματα, τα αρώματα, τις γεύσεις και τους ήχους, που σου χαρίζει όλη την ημέρα ερεθίσματα για να αισθανθείς ευτυχισμένος και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που πολύ γρήγορα έχει αγαπηθεί εντός και εκτός συνόρων του Χολαργού. Παρτάκια απογευματινά για να κλείνει όμορφα η μέρα, αλλά και να δένει περισσότερο η παρέα που έχει δημιουργηθεί και συνεχώς μεγαλώνει εδώ. Σου προτείνουμε άμεσα να συντονιστείς μαζί με όλους αυτούς τους όμορφους ανθρώπους, γιατί τα Χριστούγεννα ετοιμάζονται εκπλήξεις που δεν θες να χάσεις!

    Cornell
    Αετιδέων 18 & Βουτσινά, Χολαργός, τηλ. 2106549350
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    «Μαμαδίσιες νοστιμιές»: Πού θα βρεις τα καλύτερα μαγειρευτά στην Αθήνα

    Το μαγειρευτό φαγητό ισούται με συναίσθημα. Με μνήμες. Με σωστή και υγιεινή θρέψη. Θρέψη από αυτές που ζεσταίνουν τα...

    Αγία Παρασκευή: Η ιστορία της, οι άνθρωποί της κι όλα τα highlights για την έξοδό σου

    Δύσκολο να το φανταστεί κανείς αλλά μόλις λίγες δεκαετίες πίσω, η Αγία Παρασκευή ήταν εξοχή. Το όνομα του δήμου...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot