spot_img
More

    Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης: Η κατάκτηση της γεύσης μέσα από την ποιοτική ζαχαροπλαστική

    Η ανταμοιβή ενός εγχειρήματος έχει διπλή αξία όταν κάνει ευτυχισμένους τους αποδέκτες του, και τα Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης αυτό μπορούν να το ισχυριστούν και με το παραπάνω, αφού με κάθε μπουκιά από τις εκλεπτυσμένες, ολόφρεσκες δημιουργίες τους προσφέρουν ανεξίτηλα χαμόγελα ικανοποίησης σε μικρούς και μεγάλους από το 2008.

    Στα 3 καταστήματά τους (Χαϊδάρι, Περιστέρι και Πετρούπολη) η παράδοση παντρεύεται με τις νέες τάσεις, τις σύγχρονες τεχνικές και τις κορυφαίες πρώτες ύλες, για γλυκά με στιβαρή γευστική και ποιοτική υπόσταση και προϊόντα που ανεβάζουν τον πήχη σε όλο το φάσμα τους. Αυτοί είναι μερικοί κι από τους λόγους που τα Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης έχουν δημιουργήσει ένα πρότυπο εργαστήριο 2000 τ.μ. στην οδό Πελοπίδα στο Περιστέρι, για να παρέχουν το know how και τα σαγηνευτικά γλυκά τους μέσω χονδρικής και σε άλλα ζαχαροπλαστεία της πόλης, που χαίρουν της ίδιας ανταπόκρισης από το αγοραστικό κοινό.

    Καθένα από τα ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης, εκπέμπει αυτή την θαλπωρή και οικειότητα που τα κάνουν αναπόσπαστο κομμάτι των πολύτιμων στιγμών μας, μικρών ή μεγάλων. Σε ένα minimal σκηνικό, ξεδιπλώνονται όλες αυτές οι πεντανόστιμες δημιουργίες, η καθεμία με τη δική της χάρη, που σε καλούν να τις γευτείς ή να τις προσφέρεις και να εντυπωσιάσεις, κάνοντας τη διαφορά.

    Αφράτες κρέμες πλημμυρίζουν τα κορνέ ή τη γλώσσα της πεθεράς, τα οποία φτιάχνονται ακριβώς όπως επιτάσσει η παράδοση, δροσερά εκλαίρ με σοκολάτα με υφή και άρωμα προκαλούν ρίγη ευχαρίστησης, ασύγκριτα μιλφέιγ με τραγανά φύλλα σφολιάτας και βελούδινη crème pâtissière – τα απόλυτα must try – για άλλους ξυπνούν μνήμες παιδικές και για άλλους αποτελούν πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες που σφυριλατούνται στο μυαλό. Υπέροχα ταρτάκια, ολόφρεσκα, να μοσχοβολάνε φρουτώδη αρώματα και τυλιχτά κεράσματα για κάθε περίσταση στην οποία θέλεις να δώσεις ποιότητα και ιδιαίτερη σημασία, μικρά κομψοτεχνήματα φτιαγμένα με αγάπη, για να τα απολαύσεις στο έπακρο.

    Οι γιορτές στα Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης μεταμορφώνουν τα καταστήματα με στολισμούς που παραπέμπουν σε μαγαζιά μεγαλουπόλεων της Champs Élysées και της Bond Street, με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, gingerbread ανθρωπάκια, εντυπωσιακά δέντρα και πλήθος από ζαχαρωτά και φωτάκια την περίοδο των Χριστουγέννων ή σοκολατένια αυγά-υπερπαραγωγή και τσουρέκια που κάνουν τις γειτονιές να μοσχοβολάνε την περίοδο του Πάσχα.

    Φημίζονται για το βελούδινο προφιτερόλ τους που είναι μια πραγματική απόλαυση, το ανεπανάληπτο γαλακτομπούρεκο, τις τούρτες που στέφουν κάθε γιορτή ως απόλυτη επιτυχία. Τα panettone τους φτιάχνονται κατά τα ιταλικά πρότυπα και είναι η απόλυτη γιορτινή «καταστροφή», όπως ασφαλώς και τα μελομακάρονα, οι βουτυρένιοι κουραμπιέδες και οι βασιλόπιτες, που εδώ τα έχουμε άρρηκτα συνδεδεμένα με εγγυημένη ποιότητα.

    Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης 
    Πελοπίδα 172, Περιστέρι, τηλ. 2105015698 
    Γεωρ. Παπανδρέου 33, Χαϊδάρι, τηλ. 2105810553
    Κύπρου 59 & Ανατολικής Ρωμυλίας, Πετρούπολη, τηλ. 2105056777
    www.andreadakis-sweet.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα 10+2 καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα: Εκεί όπου η τέχνη συναντά την απόλαυση

    Το καλό γλυκό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ένα πάντρεμα φυσικών και μεταφυσικών στοιχείων, μια αλχημία απαιτητική, που προϋποθέτει...

    Που θα φας το καλύτερο ψάρι στην Αθήνα

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot