spot_img
More

    Kiwi megaTan: Υγιής επιδερμίδα με την χρυσαφένια λάμψη ενός παντοτινού καλοκαιριού

    Ο κόσμος αλλάζει και μαζί του αναπροσδιορίζονται και οι συνήθειές μας, που αποκτάνε ολοένα και περισσότερο μια πιο ηθική και υγιεινή διάσταση τόσο απέναντι στο περιβάλλον όσο και στο εαυτό μας. Ο ήλιος γνωρίζουμε όλοι ότι πλέον δεν είναι ο ίδιος, η ανάγκη μας γι’αυτόν όμως παραμένει η ίδια, τόσο για τη διάθεσή μας όσο και την παραγωγή των πολύτιμων βιταμινών D που πραγματοποιούνται στο σώμα μας με τις ζεστές του ακτίνες. 

    Σε μια εποχή που η ατμοσφαιρική ρύπανση, τα καυσαέρια, ακόμα κι οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας στερούνε την επαφή που κάποτε είχαμε μαζί του, η τεχνολογία έρχεται να δώσει την ασφαλέστερη λύση, να προετοιμάσει ή να διατηρήσει το χρώμα μας, να μας προσφέρει ευεξία, προστασία κι όλα αυτά σύντομα, με ασφάλεια και σε ένα περιβάλλον funky, αναζωογονητικό και χαλαρωτικό σαν spa! 

    Τα Kiwi megaTan την αποστολή αυτή την υπηρετούν αισίως εδώ και 10 χρόνια, με άνω των 20.000 επισκέψεων το χρόνο και με μηχανήματα και προϊόντα που βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων του τεχνητού μαυρίσματος από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου: εδώ το τέλειο φυσικό μαύρισμα παραλίας συνδυάζεται με το θεραπευτικό red light therapy που εξαφανίζει λευκά σημεία και ραγάδες, ενώ παράλληλα προστατεύει από πανάδες και σημάδια φωτογήρανσης.

    Τα μηχανήματα νέας γενιάς περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενα UV ώστε να αποφεύγονται ανεπιθύμητες ερυθρότητες ακόμα και σε πολύ λευκά και ευαίσθητα δέρματα, ενώ οι λάμπες θεραπευτικού κολλαγόνου αναζωογονούν την επιδερμίδα κρατώντας την νεανική και λαμπερή μετά από κάθε συνεδρία. Μια νέα κουλτούρα που ξεκινάει το μαύρισμα με solarium, για να ενεργοποιήσει τη μελανίνη πριν την παραλία ή να παρατείνει τις ευεργετικές ιδιότητες της παρουσίας της, όλο τον χρόνο. 

    Με 2 νέες διευθύνσεις στα νότια, στον Άλιμο και στον Πειραιά, η εταιρία-leader στο τεχνητό μαύρισμα δε δείχνει σημάδια επανάπαυσης. Αντιθέτως, επενδύει σε μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων standing και sunbeds, όλα υψηλής αισθητικής και άνεσης – με αρωματοθεραπεία, μουσική και ιδανικές, ευχάριστες θερμοκρασίες, αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό που έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σε συμβουλέψει σε κάθε βήμα σου στον κόσμο του σολάριουμ.

    Με τον μύθο για το «επιβλαβές» τεχνητό μαύρισμα να έχει καταρριφθεί κι επιστημονικά, η επίσκεψη στο megaTan είναι μονόδρομος – για κάθε είδος επιδερμίδας αλλά και κάθε επιθυμητό αποτέλεσμα!

    megaTan 
    Γρ. Λαμπράκη 21, Γλυφάδα, τηλ. 2108945090
    Λεωφόρος Καλαμακίου 100, Άλιμος, τηλ. 2109846900
    Σωτήρος Διός 39, Πειραιάς, τηλ. 2104222225
    www.megatan.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    The Beer Guide: 10+2 προορισμοί για ψαγμένη μπύρα στην Αθήνα (+ ένας σύντομος οδηγός για να «παίζεις» τη μπύρα στα δάχτυλα)

    Αυτή η ιστορία που λέγεται μπύρα μου θυμίζει το τραγούδι του Χαριτοδιπλωμένου που λέει «Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες,...

    Μαύρισμα όλο τον χρόνο: Τα καλύτερα solarium στην Αθήνα

    Τέλειο μαύρισμα που διαρκεί. Παλιά ήταν ένας μύθος, τώρα μια πραγματικότητα που μπορείς να αποκτήσεις σ'ένα (άνετο) tanning bed....

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot