spot_img
More

    Πάμε για ανυπέρβλητο, χειροποίητο παγωτό στην Patisserie το Kati Allo!

    Απαλό και βελούδινο στην υφή, με χίλιους τρόπους μαγεύει τον ουρανίσκο σου, μέσα από τις γεύσεις του, το παγωτό είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλομάθεις το εαυτό σου, χειμώνα-καλοκαίρι. Μια αγαπημένη συνήθεια με μυστικά, που μόνο ένας έμπειρος ζαχαροπλάστης κατέχει, κάθε μικρή λεπτομέρεια αρκεί για να κάνει την ειδοποιό διαφορά στην ποιότητα του.

    Στο Παλαιό Φάληρο, μια γειτονιά που προσφέρεται για όμορφες βόλτες, ο προορισμός για αυθεντικό, χειροποίητο παγωτό έχει μόνο ένα όνομα, Το Kati Allo. Οικογενειακή επιχείρηση, έχει επενδύσει, την εμπειρία και την αφοσίωσή της στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, αποκτώντας ένα φανατικό κοινό που λατρεύει τα άκρως καλαίσθητα και γευστικά γλυκά, αλλά και τα ανυπέρβλητα παγωτά που με μεγάλη μαεστρία παρασκευάζονται καθημερινά στο ιδιόκτητο εργαστήριο και κοσμούν σαν μικρά έργα τέχνης, ολόφρεσκα, τα ψυγεία και τις βιτρίνες.

    Μοντέρνος χώρος, όπου η κομψότητα και το σύγχρονο design συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα αισθητικό αποτέλεσμα χάρμα οφθαλμών, προσφέρει τα πιο ποιοτικά και νόστιμα γλυκίσματα, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, ακολουθώντας κατά πόδας τις τάσεις της ζαχαροπλαστικής, της τεχνογνωσίας αλλά και της τεχνολογίας που εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες παραγωγής!

    Το χειροποίητο παγωτό, έχει το δικό του μερίδιο στην επιτυχία της Patisserie το Kati Allo, ξεχωρίζει γιατί είναι πάντα φρέσκο, από 100% φρέσκο γάλα, αλλά και υλικά που εξασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητά του, την βελούδινή υφή του και την τόσο ξεχωριστή γεύση του. Μια φανταστικά γευστική πορεία διαγράφεται, ξεκινώντας από την παραγωγή στο εργαστήριο με τα πιο σύγχρονα μέσα μεθόδους, με εξαιρετικές γεύσεις να “γεννιούνται” και κατευθείαν να τοποθετούνται στη βιτρίνα ψυγείο, όπου ως το τέλος της ημέρας γίνονται ανάρπαστες αφού δύσκολα μπορείς να τους αντισταθείς.

    Πάνω από 30 γεύσεις, η καθεμιά με το δικό της γευστικό αποτύπωμα, σε μαγνητίζουν μέσα από τη βιτρίνα και σε προσκαλούν σε ένα παιχνίδι mix & match, για να πετύχεις τον τέλειο συνδυασμό που θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Κλασικές γεύσεις, όπως το αρωματικό καϊμάκι και η απαλή κρέμα βανίλια ή Lila Pause και Straciatella που σε γυρίζουν νοσταλγικά στο παρελθόν, αλλά και κολασμένες πρωτότυπες προτάσεις όπως γιαούρτι με ρόδι ή εκπληκτικό παγωτό lemon pie με γεύση και άρωμα της αυθεντικής τάρτας με τραγανά και χαρακτηριστική τραγανότητα, ενώ τα sorbet του είναι τόσο δροσερά και μυρωδάτα, σαν να γεύεσαι το φρούτο ολόφρεσκο.

    Διαχρονικά αγαπημένα, η σαγηνευτική Βανίλια με Amarena αλλά και το Cookies με Μπισκότο Speculoos (μπισκότο με κανέλα και μπαχαρικά όπως τζίντζερ και πιπέρι που του δίνουν μια ιδιαίτερη, spicy νότα). Τέλος, μπορείς να βρεις και ανάλαφρες vegan γεύσεις, με τον δικό τους χαρακτήρα, που δεν υπολείπονται καθόλου σε γεύση.

    Διαχρονικά αγαπημένα τα γλυκά στο Kati Allo , να τα απολαύσεις και να τα μοιραστείς , πάντα ολόφρεσκα. Λαχταριστές τάρτες, με τη φρεσκάδα και τη δροσιά των φρούτων ή την μαγεία της σοκολάτας Ferrero, ονειρικό profiterole με αφράτα choux και ραφινάτη σοκολατένια γεύση ή πεντανόστιμα cakes με φαντασμαγορικό layering, που συναρπάζει τον ουρανίσκο σου σε κάθε μπουκιά, κάθε γλυκιά δημιουργία έχει τη δική της φινέτσα, τη δική της ξεχωριστή γεύση. Με βάση τις καλύτερες σε ποιότητα πρώτες ύλες, ότι και να γευτείς στο Kati Allo, είναι χαρακτηριστικά ολόφρεσκο και μυρωδάτο, γευστικά ισορροπημένο και πανέμορφο, ώστε η τέρψη να κατακλύζει όλες σου τις αισθήσεις.

    Κάθε μέρα, καλή ή κακή, με ήλιο ή χωρίς, είναι κατάλληλη για παγωτό και γλυκό αρκεί να μπορείς να γευτείς το καλύτερο. Η Patisserie το Kati Allo, στη Λεωφόρο Αγίας Βαρβάρας 32 στο Π. Φάληρο έχει το γλυκό κλειδί για την απόλυτη ευχαρίστηση και σε περιμένει στον ονειρεμένο κόσμο της, μέσα από τις πιο ιδιαίτερες γευστικές διαδρομές που σου μένουν αξέχαστες.

    Patisserie To Kati Allo
    Λεωφ. Αγίας Βαρβάρας 32, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109889680 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Καλλιθέα: Η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας είναι γεμάτη (κρυμμένους) θησαυρούς

    Η Καλλιθέα αποτελεί ένα από τα πολλά προάστια της Αθήνας, το οποίο βρίσκεται νότια των Αθηνών. Ως δήμος ανήκει...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot