spot_img
More

    Στο Παλαιό Φάληρο θα ζήσεις την πιο «Γλυκιά Ιστορία» της ζωής σου!

    Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη με ιστορίες. Ιστορίες με μικρή ή μεγάλη βαρύτητα, με θετικό ή αρνητικό πρόσημο, άλλες φορές πικρές μα άλλες φορές γλυκές. Και αυτές τις μικρές αλλά γλυκές στιγμές, τις γλυκές ιστορίες της ζωής μας, είναι που αναζητάμε, για να βιώσουμε ξανά και ξανά αυτά τα υπέροχα αισθήματα που ξυπνάνε μέσα μας, της χαράς και της ανεμελιάς. Και τι πιο άμεσα συνδεδεμένο με αυτά τα δυο, αν όχι ένα λαχταριστά δροσερό παγωτό ή κάποιο εντυπωσιακό και συνάμα γευστικό γλυκό, που απελευθερώνουν άμεσα ενδορφίνες, οδηγώντας μας σε μερικές στιγμές απόλυτης ευφορίας;

    Στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ναυσικάς 66 στην πλατεία Ντάβαρη, εδώ και μια δεκαετία τώρα, υπάρχει ο υπέροχος κόσμος της Μιας Γλυκιάς Ιστορίας, πλασμένος αριστουργηματικά, σαν από ένα παραμύθι, για να σου χαρίσει μόνο αξέχαστα γλυκές στιγμές, από αυτές που χαίρεσαι να απολαμβάνεις, αλλά και ν’ αφηγείσαι ως ευχάριστες εμπειρίες που σε κάνανε να βιώσεις πληρότητα και χαρά.

    Ένα κουκλίστικος χώρος που αποπνέει την απαραίτητη θετική και παιχνιδιάρικη αύρα, φωτεινός και χρωματιστός, σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση, ξυπνώντας το χαρούμενο παιδί μέσα σου, ενώ εσύ ταξιδεύεις με το βλέμμα σου ανάμεσα στις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες. Οτιδήποτε γευτείς εδώ είναι φρεσκότατο, φτιαγμένο στο εργαστήριο της Μιας Γλυκιάς Ιστορίας, με άριστες πρώτες ύλες που εγγυώνται το πιο εντυπωσιακό και γευστικά άρτιο αποτέλεσμα.

    Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη Μια Γλυκιά Ιστορία, είναι το παγωτό. Χειροποίητο, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα, γνήσιο ιταλικό gelato, ένα όνειρο πλασμένο από φρέσκο γάλα και ποιοτικά υλικά που το κάνουν να μένει ανεξίτηλο στη μνήμη. Με γεύσεις, για κλασσικά αλλά και πιο experimental γούστα αλλά και vegan επιλογές για να κάνεις τους πιο συναρπαστικούς συνδυασμούς, ανάλογα με τις ορέξεις ή τις διατροφικές σου συνήθειες. Τέλειο παγωτό μηχανής και υπέροχα sorbet να σου αφήνουν το άρωμα και τη γεύση του πραγματικού φρούτου που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη, δίνουν το δικό τους στίγμα στην καλοκαιρινή διάθεση, ακόμα και τις πιο χειμωνιάτικες ημέρες. Γιατί αν αγαπάς το παγωτό, όλος ο χρόνος είναι ένα ατελείωτο καλοκαίρι για την ψυχή!

    Δεν είναι μόνο το εξαιρετικό παγωτό που θα λατρέψεις στην Μια Γλυκιά Ιστορία. Κάθε στιγμή της ημέρας έχει κάτι για να αποκτήσει την έννοια της αγαπημένης συνήθειας. Από το πρωί με εξαιρετικό καφέ και πρωινό, για να ξεκινήσεις χαρούμενα την ημέρα, αλλά και ένα πολύ γευστικό μενού για brunch, με special ομελέτα, scrambled eggs και ψωμάκια brioche, tortillas και croissants που περιέχουν τα πιο καλοδιαλεγμένα υλικά, συνδυασμένα μεταξύ τους αρμονικά για να σε χορτάσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο.  

    Και βέβαια δεν ξεχνάμε τις υπέροχες waffles, τα αλμυρά ή γλυκά pancakes, του συγκλονιστικούς λουκουμάδες και τα υπέροχα γλυκά, όπως η ζουμερή σοκολατόπιτα, η δροσερή λεμονόπιτα ή το πληθωρικό cheesecake, αλλά και vegan raw επιλογές, που κάθε φορά συναρπάζουν τον ουρανίσκο και σε κάνουν να βγάζεις επιφωνήματα καθαρής απόλαυσης. 

    Οι όμορφες στιγμές της ζωής γίνονται πιο όμορφες και σημαντικές όταν μοιράζεσαι τη θετική ενέργεια που αποπνέουν. Η Μια Γλυκιά Ιστορία σου δίνει την ευκαιρία να μοιραστείς τον όμορφο κόσμο της, με ένα άρτια οργανωμένο catering, που θα δώσει το απόλυτο, γευστικό στίγμα σε κάθε σημαντική σου στιγμή, με δημιουργίες που σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

    Ανακάλυψε και εσύ την πιο Γλυκιά Ιστορία και μοιράσου τη με όσους είναι σημαντικοί για εσένα, μέσα από τα εκπληκτικά artigianale παγωτά, τις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, είτε στον φιλόξενο και πολύ ιδιαίτερο χώρο της, είτε διαδικτυακά, μέσω του πολύ καλά δομημένου site της και βέβαια μέσω των πιο γνωστών delivery apps. 

    Μια Γλυκιά Ιστορία 
    Ναυσικάς 66, Πλατεία Ντάβαρη, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109812270
    www.miaglikiaistoria.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αέρας ανανέωσης στο σπίτι: Προτάσεις διακόσμησης από τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου

    Ο φετινός χειμώνας επιβάλλει μια επιστροφή στην εστία - εκούσια ή ακούσια - που μπορεί ωστόσο να «γλυκάνει» με...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot