spot_img
More

    Κεμπαπτζίδικο ο Πρόεδρος: Γεύσεις αδιαπραγμάτευτης ποιότητας που μας ταξιδεύουν

    Το φαγητό δεν είναι απλά μια διαδικασία τέρψης, ένα πάζλ γεύσεων που συνδυάζονται για να μας χορτάσουν. Το φαγητό είναι μια αρμονική συμφωνία γεύσεων και αρωμάτων, που μπορεί ακόμα και να μας ταξιδέψει, κάποιες φορές είναι ένας νόστος, προς τις πατρίδες, τις ρίζες και τις νοσταλγικές στιγμές. Το Κεμπαπτζίδικο ο Πρόεδρος, καταφέρνει ακριβώς αυτό. Να σε ταξιδέψει στο χωροχρόνο, μέσα από ακριβείς γεύσεις και εικόνες, σε μια άλλη εποχή, αν οι ρίζες σου κρατούν από περιοχές της Ανοτολίας δε, στο αίμα σου ξυπνάει με συγκίνηση το DNA, καθώς βιώνεις γεύσεις αυθεντικές, ακριβώς όπως και οι προπάπποι σου.

    Από Ανατολικά, ως Δυτικά προάστια και από τον Βορρά ως τον Νότο της πόλης, ο Πρόεδρος διαθέτει δώδεκα πανέμορφες σάλες, πραγματικούς πίνακες, που σε μεταφέρουν στην αθωότητα μια εποχής που όλοι έχουμε αγαπήσει είτε βιωματικά ή μέσα από ταινίες και διηγήσεις. Ντυμένες στα λευκά να αποπνέουν την καθαριότητα που δίνει το άσπρο χρώμα, με διαλεκτά αντικείμενα αντίκες να κοσμούν τους χώρους, βάζοντας το μυαλό σου σε ένα παιχνίδι να πλάθει ιστορίες για το καθένα από αυτά.

    Και έπειτα βρίσκεσαι μπροστά στον κατάλογο, έναν χάρτη στα γευστικά μονοπάτια της Ανατολίας, που είσαι σίγουρος ότι θα σε οδηγήσει σε θησαυρούς απόλαυσης, μοσχοβολιστούς και απόλυτα γευστικούς, με την ποιότητα και την αγνότητα μιας άλλης εποχής. Έδώ ζουμερά, λαχταριστά και χειροποίητα κεμπάπ, πικάντικα σουτζούκια, πεντανόστιμα λαχματζούν και πολλά ακόμα καλούδια, βιώνουν εγγυημένα ιδανικές εκδοχές, αφού το πιστοποιημένο εργαστήριο στου Ρέντη τροφοδοτεί καθημερινά την αλυσίδα με το καλύτερο ποιοτικά κρέας, χωρίς καμία χρήση πρόσθετων συντηρητικών και ενισχυτικών γεύσης.

    Οτιδήποτε και αν επιλέξεις να γευτείς στον Πρόεδρο, είναι χειροποίητο, με αμέριστη προσοχή και ασφάλεια, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο εξαιρετικά άρτιο αποτέλεσμα. Ξεκινώντας από την Προεδρική σαλάτα με τα φρεσκοκομμένα ανάμεικτα λαχανικά, τα trademark αυγά με τελεια τηγανισμένες πατάτες και το χειροποίητο παστουρμαλί και συνεχίζοντας με το κασερλί κεμπάπ, το σις μοσχάρι του γάλακτος.

    Η Προεδρική μερίδα που περιλαμβάνει κεμπάπ, κασερλί κεμπάπ, κεμπάπ κοτόπουλο, σις κοτόπουλο, σις χοιρινό και ένα χειροποίητο λουκάνικο μοσχαρίσιο, ίναι η ιδανική πρόσκληση για παρεϊστικο φαγοπότι, ενώ όλες οι προτάσεις του καταλόγου, είναι κυριολεκτικά μια και μια, με ξεχωριστό γευστικό αποτύπωμα και χάρη. Στον Πρόεδρο όλες οι γεύσεις, από το καλαμάκι ως το κεμπάπ, είναι καθαρές και αγνές – άλλωστε αυτός ήταν εξαρχής και ο κεντρικός άξονας πίσω από την δημιουργία του – γιατί το γνήσιο κρέας, χωρίς επεξεργασία δεν χρειάζεται να είναι φορτωμένο με μπαχαρικά. 

    Ιδιαίτερο Χιουνκάρ Μπεγιεντί, υπέροχη μελιτζανοσλάτα, Μαντί, Εζμέ και παραδοσιακό φαλάφελ, θα σε οδηγήσουν στις μαγευτικές γωνιές της Ανατολής με τον πιο όμορφο, άμεσο και αληθινό δρόμο της γεύσης, ενώ τα τυλιχτά είναι ένα δυναμικό και ξεχωριστό κεφάλαιο που περιλαμβάνει από τα καθιερωμένα καλαμάκι κοτόπουλο και χοιρινό, μέχρι τα εμπνευσμένα κασερλί κεμπάπ, παστουρμά (μια αποκάλυψη!), σουτζούκι (με φέτα ή χωρίς), ταλαγάνι και δίκανο κεμπάπ κοτόπουλο. 

    Υπέροχα γλυκά όπως κιουνεφέ, καζαν ντιπί και υπέροχη μπουγάτσα με κρέμα ή Nutella θα κλείσουν με τον πιο νοσταλγικά γευστικό τρόπο, ένα γεύμα, προεδρικών προδιαγραφών που όμοιό του δεν συναντάς εύκολά. Δεν χρειάζονται πολλά για να νιώσεις ευχαρίστηση. Καλή παρέα, γεύσεις και αρώματα που μπλέκονται θελκτικά σε ένα άρτιο για τον ουρανίσκο αποτέλεσμα και ένα περιβάλλον που θα σε κάνει να νιώσεις την άνεση και ασφάλεια που σου χαρίζουν οι οικείες εικόνες. Αυτά τα στοιχεία ακριβώς είναι που απλόχερα προσφέρει ο Πρόεδρος!

    Κεμπαπτζίδικον Ο Πρόεδρος 
    Μελίσσια: Ελευθερίου Βενιζέλου 2 & Τσαλδάρη 1, τηλ. 2108102225, 2108102226 
    Νέα Μάκρη: Λεωφόρος Ποσειδώνος 30, τηλ. 2294050051 
    Γλυφάδα: Σάββα Λαζαρίδη 3, τηλ. 2108946465, 2108946921 
    Μοσχάτο: Κανάρη 82, τηλ. 2109411163 
    Άλιμος: Λεωφόρος Καλαμακίου 26 & Θεμιστοκλέους, τηλ. 2109888023, 2109888024 
    Χολαργός: Μεσογείων 224, τηλ. 2106510032, 2106510033 
    Ηλιούπολη: Πλατεία 25ης Μαρτίου, τηλ. 2109902280, 2109902290 
    Περιστέρι, Κωνσταντινουπόλεως 84, τηλ. 2105760638 
    Facebook | Instagram
    www.oproedros.gr

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Το «detox» της Σαρακοστής με όλα τα οφέλη + 10 κορυφαία μαγαζιά που θα την απολαύσεις στο έπακρο

    Αν υπάρχει κάτι στο σαρακοστιανό τραπέζι που περιμένεις για να φας ξανά και με μεγάλη όρεξη είναι τα θαλασσινά,...

    Τα nail bars που μας ενθουσίασαν το 2020 (+ μια σύντομη ιστορία του manicure)

    Το μανικιούρ είναι κάτι τελείως προσωπικό. Σε αντίθεση με τα μαλλιά ή το makeup, τα νύχια σου είναι κάτι που...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot